Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρισμενο στηθος?γ-ι-α-τ-ι????????

lolitaa

Recommended Posts

katekargi έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Molly μου δεν παιζεσαι...εννοειτε οτι αν ειναι κοριτσακια να συμπεθεριασουμε...πλακα θα εχει...1!!!ειναι κουκλι ο δικος σου θα ειναι θεες και οι δικες μου...οποτε γιατι οχι???αααααααααααα ο γαμος θα γινει εδω ετσι???ο γαμπρος θα παει στο μερος της νυφης :P:P:P:P

Θα σε ενημερωσω οταν μαθω το φυλλο...!!!!! B)

ΟΚ!

Περιμένω νέα σου!

Μπες στις συμπεθέρες,έχω πολλές φωτό να δεις!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 295
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Katekargi μου ασ'την κοπελα μου να λεει....κοιτα εσυ να μην συγχιζεσαι κ να μη νευριαζεις γιατι πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο!!Οπως μου λεει κ ο δικος (γιτι κ εγω με την πεθερα δεν εχω της καλυτερες σχεσεις)εμεις να ειμαστε καλα κ ολοι οι υπολοιποι ας κανουν οτι θελουν!!Αυτο κοριτσαρα μου να κανεις κ εσυ!Εγω χαθηκα τωρα λιγες μερες ειχαμε παει με τον καλο μου χανια μια βολτουλα να ξεφυγουμε λιγακι!!Αλλα ρε κοριτσια εχω μια απορια αυτο με τον υπνο θα συνεχιστει πολυ ακομα?ξερετε τα 12ωρα εννοω...σε λιγο θα μου κολλανε κ ενσημα τοσες ωρες που κοιμαμαι....

αχ βρε λολιτακι...τι να πω...εχω σταματησει να ασχολουμαι..ποτε της δεν με χωνεψε...δεν περιμενα να με χωνεψει τωρα...της πηρα βλεπεις το μωρο της...(ο μικροτερος ειναι απο τα αδερφια του)

Οσο για τον υπνο...τους πρωτους μηνες ειναι ετσι...εγω ακομα χτυπαω 12ωρα το βραδυ και κοιμαμαι που και που και το μεσημερι...!!!ευκαιρια για ξεκουραση...μην ξεχνας οτι το σωμα σου προσαρμοζεται και δουλευει σκληρα αυτη την περιοδο..μια ζωουλα βρε μεγαλωνει μεσα σου...τι θες να εισαι με το ματι γαριδα????:) :) :)

Ναι βρε κατερινακι μου να μαι με το ματι γαριδα...τοσα χρονια ετσι ειχα συνηθισει...οτι ωρα κ να ακοιμομουν παντα στις 8 το πρωι ημουν ξυπνια!!!Τωρα νιωθω σα μοσχαρι!!!Μη σκας βρε κοπελα μου για την πεθερα σου απλα αγννοησε την...εδω γυρισε κ το πε σε μενα να μην το κρατησω που η ιδια εχει χασει ενα παιδι,γιατι οπως λες κ εσυ της πηρα το μωρο(βλεπεις δεν ειμαι η πυρηνικος φυσικος απ'τη νασα)....ασ μην τη θυμηθω βραδια τικα κ συγχιστω παλι αρκετα νευρα εχω!!!

Αααααχ,κοριτσακια μου,διαβαζω αυτα που γραφετε περι...υπνου κ λεω ποτε θα ερθει η στιγμη που θα τα ξαναζησω;;;

Ετσι ημουν κ εγω τοτε...υπνο κ φαι κοριτσια,μεχρι κ τον 9ο εγω ειμουν σε νιρβανα,πολεμος να γιτοναν εξω,χαμπαρι δεν θα επερνα!Ωραια πραγματα!!!

Οσον αφορα τις πεθερες κ ολα αυτα...τα σχετικα,εγω σαν μεγαλυτερη ;) θα σας δωσω μια συμβουλη!

Απο τη στιγμη που διαλεγετε τον ανθρωπο που θα περασετε την υπολοιπη ζωη σας μαζι,αυτοματα ολοι οι υπολοιποι γινονται κοινοι γνωστοι.Η οικογενεια σας πλεον ειναι ο αντρας σας κ τα μωρα που θα φερετε σε λιγους μηνες στον κοσμο.Αυτο ισχυει κ για τα πεθερικα κ για τους δικους σας γονεις κ για τα αδελφια,συνυφαδες,μπατζανακια,κουνιαδια κ δεν ξερω τι αλλο...!!!

Κρατηστε τους ολους απ'εξω,να εχετε μαζι τους σχεσεις ωραιες,τυπικες κ οσον αφορα τις πεθερες δεν χρειαζετε να ειστε κ "κολλητες".Να τις σεβεστε οπως κ τους γονεις σας κ μεχρι εκει!

Σημασια εχει να συννενοηστε με τους αντρες σας κ να εχετε κοινο μετωπο αντιμετωπισης ως προς τους αλλους.Οι πεθερες ειναι παντα πεθερες!Που ξερετε μπορει κ εμεις καποτε να γινουμε ετσι... :blink:

Οσο κ να αλλαξουν τα πραγματα κ να παμε μπροστα,ειδικα εδω στην Ελλαδα,καποια πραγματα κ καποιες νοωτροπιες θα μεινουν παντα ιδιες!

Οτι κ να ακουτε απο τη μια να μπαινουν, απο την αλλη να βγαινουν.Δεν χρειαζετε ουτε να στενοχωριεστε,ουτε κ να ασχολειστε.

Και οποσδηποτε μην κανετε το λαθος κ αρχισετε να λετε στους αντρουληδες "η μανα σου μου ειπε αυτο....","ο πατερας σου μου ειπε το αλλο...".

Ξεκινατε πλεον να γραφετε τη δικη σας ιστορια κ να χαραζετε το δικο σας δρομο.Ξεχαστε μαμαδες κ μπαμπαδες.Θα τους αγαπατε,θα τους σεβεστε κ μεχρι εκει.Μην αφηνετε να σας εππηρεαζουν.

Απο εδω και περα μονο ωραια πραγματα σας επιφυλλασει η ζωη.Αυτο δεν σημαινει οτι το να εισαι γονιος παει να πει πως δεν θα αντιμετωπισεις δυσκολιες.Ειναι δυσκολη δουλεια.Απο την ημερα που θα γεννηθουν,ολη σας η ζωη θα γυρναει γυρω απο αυτα,μεχρι να μεγαλωσουν κα να παρουν κ αυτα το δρομο τους....ετσι ειναι...

Συγνωμη αν σας ζαλισα παλι,αλλα επειδη εχω περασει απο διαφορα σταδια κ καταστασεις στη ζωη μου, νοιωθω οτι μπορω να πω δυο λογια,βαση της εμπειριας μου.

Αυτους τους 9 μηνες,απολαυστε τους μαζι με τα αντρουλακια σας,δεν θα ξαναερθουν(εννοω οι συγκεκριμενοι 9 μηνες,γιατι αργοτερα θα ερθουν οι επομενοι των δευτερων κ τριτων μωρων) :laugh: :laugh: :laugh:

Αντε καλημερες κ πολααααααα φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!!

Καλημερα ζουμπι εγω ως γνωστον πλεον τωρα ξυπνησα!!!χαχαχαχαχα....ετσι ακριβως ειναι με τις πεθερες κ τους λοιπους συγγενεις,ο καθενας κοιταει τη δουλεια του κ τη ζωη του!!!!

goodmorning lolitaaaaa!!!θα συμφωνησω με την ζουμπι και εγω...και ευτυχως αυτο προσπαθουμε να κανουμε και με τον αντραβ μου!!!!οσο για την δικη σου πεθερα λολιτα μην το ψαχνεις...ιδιες ειναι με την δικη μου...οταν ομως γεννηθουν τα μωρα και θα τα θελει θα της πω εγω..στα δικα μου τα παιδια η συγκεκριμενη δεν θα ανακατευεται γιατι θα με πιασει το κρητικο μου και θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα!!!!ααααα χθες μου ειπε στο τηλ οτι οταν γεννησω θα κατεβει για να μου δειξει λεει πως να θηλασω και να μου δειξε λεει πως ν τα κραταω και τετοια σαν πιο εμπειρη...της απαντησα καπως αλλαααααααααα δεν αντεξα...της ειπα οτι δεν χρειαζεται και οτι θα τα καταφερουμε μια χαρα...και οτι και να κραταω ενα μωρο ξερω και απο ολα(στο κατω κατω ημουν για δυο μηνες στα πρωορα)και οσο για τον θηλασμο της ειπα οτι η μητερα σε εκεινη την φαση ξερει καλυτερα...τεσπα με τα πολλα δεν θα κατεβει ειπε...μονο για την γεννα και θα φυγει...!!!!!ελπιζω να το εννοει και να μην μου κατσικωθει

:P lolitaa έγραψε:

Καλημερα ζουμπι εγω ως γνωστον πλεον τωρα ξυπνησα!!!χαχαχαχαχα....ετσι ακριβως ειναι με τις πεθερες κ τους λοιπους συγγενεις,ο καθενας κοιταει τη δουλεια του κ τη ζωη του!!!!

Kαλημεραααα!!!Και πολυ καλα εκανες(που ξυπνησες τωρα εννοω)!Αααχ,σκεφτομαι κ εγω ποτε θα ερθει η ωρα που θα φουσκωσω παλι κ θα ειμαι αραχτη κ λάιτ!!!

Θα σου πω εγω μετα που θα πανε κ η δουλεια κ ολα....Δουλευω απο τα 15 μου κ τα περισσοτερα χρονια εκανα 2 δουλειες ταυτοχρονα.Ειμαι 34 αλλα ωρες-ωρες νοιωθω τοοοοσο κουρασμενη...Βαρεθηκα...οταν γνωρισα τον αντρα μου,πριν 2 χρονια,τα παρατησα ολα κ εκατσα σπιτι.Το πιστευεις οτι τοτε αρχισα να καταλαβαινω οτι ειμαι μαμα;;Αστα...εχω λειψει πολυ απ'το παιδακι μου στα πρωτα του χρονια,αλλα οι συνθηκες βλεπεις...επρεπε κατι να το ταιζω...τελος παντων,περασμενα-ξεχασμενα...

Και που λες πηγα παλι για δουλεια τωρα τελευταια γιατι ολα αυτα που προεκυψαν με το θεμα της εγκυμοσυνης που περιμεναμε κ δεν ερχοταν,με ψιλοαγχωσαν κ το βρηακα σαν διεξοδο,να μην ειναι δηλ.το μυαλο συνεχεια εκει.

Εχτες ειπα στον αντρα μου με το που κανω την εμβρυομεταφορα,θα φανε μια μουτζα,ολη δικη τους...θα κατσω σπιτακι μου να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου,που στην Ειρηνη μου,δεν το εκανα κ θα μεγαλωσω τα παιδακια μου...οταν ξεπεταχτουνε...βλεπουμε παλι!

Σε ζαλισα παλι...ειμαι πολυλογου :P

katekargi έγραψε:

goodmorning lolitaaaaa!!!θα συμφωνησω με την ζουμπι και εγω...και ευτυχως αυτο προσπαθουμε να κανουμε και με τον αντραβ μου!!!!οσο για την δικη σου πεθερα λολιτα μην το ψαχνεις...ιδιες ειναι με την δικη μου...οταν ομως γεννηθουν τα μωρα και θα τα θελει θα της πω εγω..στα δικα μου τα παιδια η συγκεκριμενη δεν θα ανακατευεται γιατι θα με πιασει το κρητικο μου και θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα!!!!ααααα χθες μου ειπε στο τηλ οτι οταν γεννησω θα κατεβει για να μου δειξει λεει πως να θηλασω και να μου δειξε λεει πως ν τα κραταω και τετοια σαν πιο εμπειρη...της απαντησα καπως αλλαααααααααα δεν αντεξα...της ειπα οτι δεν χρειαζεται και οτι θα τα καταφερουμε μια χαρα...και οτι και να κραταω ενα μωρο ξερω και απο ολα(στο κατω κατω ημουν για δυο μηνες στα πρωορα)και οσο για τον θηλασμο της ειπα οτι η μητερα σε εκεινη την φαση ξερει καλυτερα...τεσπα με τα πολλα δεν θα κατεβει ειπε...μονο για την γεννα και θα φυγει...!!!!!ελπιζω να το εννοει και να μην μου κατσικωθει

Εμπαινε Κρητηηηηηη!!!Ετσι μπραβο κ καλα της ειπες!!!Πολυ σωστα!!!Που θα μας πει πως θα θηλασουμε τα μωρα μας!!!!!

Ααααααααααα!!!!!!! :angry::angry::angry:

xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa........η γυναικα απ'τη φυση της ξερει τα παντα!!αυτες επαθαν τιποτα που δεν ειχαν καμια βοηθεια κ καμια ενημερωση??Ελεος...ρε συ κατερινακι να σε ρωτησω κατι ειναι φυσιολογικο να νιωθω ψιλοπονακια χαμηλα?σαν εκεινα της περιοδου?αν ειναι να ξερω να αγχωθω η οχι

Καλα τα λες...να κατσεις κοπελα μου σπιτι να το απολαυσεις να χαιρεσαι καθε στιγμη με τα παιδακια σου!!!!Εγω δυστυχως ειμαι πολυ νευροσπαστο ατομο κ δεν μπορω να καθομαι σπιτι καθολου(παντα ημουν ετσι δλδ)κ τωρα δεν ξερω πως θα το καταφερω...μπορω να σου πω οτι ειναι αυτο που με αγχωνει πιο πολυ απ'ολα!!

lolitaa έγραψε:

xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa........η γυναικα απ'τη φυση της ξερει τα παντα!!αυτες επαθαν τιποτα που δεν ειχαν καμια βοηθεια κ καμια ενημερωση??Ελεος...ρε συ κατερινακι να σε ρωτησω κατι ειναι φυσιολογικο να νιωθω ψιλοπονακια χαμηλα?σαν εκεινα της περιοδου?αν ειναι να ξερω να αγχωθω η οχι

Εσυ την Κατερινα ρωτας αλλα εγω επειδη παντα πεταγομαι σαν την κλ.....α, :P:P ,θα σου πω οτι δεν χρειαζετε να αγχωνεσε γιατι ειναι απολυτως φυσιολογικα αυτα τα πονακια.Να παρεις το γιατρο σου μονο αν δεις αιμα κ αν τα πονακια δεν ειναι πονακια αλλα πονοι!!!

Μεγαλωνει η μητρα για αυτο νοιωθεις ετσι!!!

Τι ωραια!!!!τι καλα!!!!θελω κ εγω πονακιααααααααααα!!!! :laugh: :laugh:

χαχαχχαχ καλε μη σκας πασαν προσφορα δεκτην!!!!Να μν αγχωθω λες?ωραια λοιπον δεν θα αγχωθω κ μαλλον θα τη βγαλω σημερα στον καναπε..να ξεκουραστω κ λιγο,χθες με ειχε πιασει μια υπερενταση κ επλενα μπαλκονια στις 11 το βραδυ χαχχαχαα....κ μ'ενα κρυο...απα πα πα πα

lolitaa έγραψε:

χαχαχχαχ καλε μη σκας πασαν προσφορα δεκτην!!!!Να μν αγχωθω λες?ωραια λοιπον δεν θα αγχωθω κ μαλλον θα τη βγαλω σημερα στον καναπε..να ξεκουραστω κ λιγο,χθες με ειχε πιασει μια υπερενταση κ επλενα μπαλκονια στις 11 το βραδυ χαχχαχαα....κ μ'ενα κρυο...απα πα πα πα

Καλε εισαι τρεληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τι ειναι αυτα που κανεις;;;;;Αααααααααα!!!!Καλε δεν πλενουμε μπαλκονια στην κατασταση μας!!!!!Δεν κανουμε ζορικα πραγματα κ μ'αυτο το ψοφοκρυο!!!Εμ!!για αυτο τα πονακια σημερα!!!Εισαι κ μακρια κ δεν μπορω να ερθω να στις βρεξω!!!!Προσεχε κ ασε τις ταρζανιες το 1ο τριμηνο θελει προσοχη!!!Αχχχχ,θα με σκασετε!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: α ρε ζουμπιιιιιιιι!!!!!!γελασα παλιιιιι!!!!!!!! :silly: :silly: :silly:

θα εχω κ την μαμα μου να με βοηθαει...σιγα να μην περιμενα να ερθει αυτη απο αθηνα να με βοηθησει.... B)B)B)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχουυυυυουουουουο καλε μη μου λες τετοια δεν μπορω εγω να παλουκωθω κατω με τιποτα......ωωωωωωωωχχχχχχ αμαν τι μου κανετε δλδ ξεχναμε για σημερα τα τζαμια????απα πα πα...........να υποθεσω οτι πρεπει να κοψω κ τις χλωρινες που οπιος μπαινει σπιτι μου κοντευει να παθει αναθυμιασεις απ'τη χλωρινη??χαχαχχα εκτος απο μενα που την εχω συνηθισει...εχω εθιστει χαχαχαχχα

Λολιτακι χαλαρουιτα...και εγω εχω κατι πονακια αλλα οσο περναει ο καιρος λιγοστευουν!!!!!!!! :P:P

ολα καλα θα μας πανε...!!!!

Ζουμπι αντε και εσυ γρηγορα να αποκτησεις ποναλακιααααααααααα B)B)B)

katekargi έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: α ρε ζουμπιιιιιιιι!!!!!!γελασα παλιιιιι!!!!!!!! :silly: :silly: :silly:

θα εχω κ την μαμα μου να με βοηθαει...σιγα να μην περιμενα να ερθει αυτη απο αθηνα να με βοηθησει.... B)B)B)

Ναι κοριτσακι μου,καλυτερα η μανουλα σου που στο κατω-κατω οταν θα σου γυρισει το ματι απο την κουραση κ την αυπνια (γιατι θα σου γυρισει...δεν το συζηταω... :blink: ),αμα της πεις κ καμια κουβεντα..μανα ειναι...θα καταλαβει..ενω η πεθερα.... :unsure::unsure:

lolitaa έγραψε:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχχχχχχουυυυυουουουουο καλε μη μου λες τετοια δεν μπορω εγω να παλουκωθω κατω με τιποτα......ωωωωωωωωχχχχχχ αμαν τι μου κανετε δλδ ξεχναμε για σημερα τα τζαμια????απα πα πα...........να υποθεσω οτι πρεπει να κοψω κ τις χλωρινες που οπιος μπαινει σπιτι μου κοντευει να παθει αναθυμιασεις απ'τη χλωρινη??χαχαχχα εκτος απο μενα που την εχω συνηθισει...εχω εθιστει χαχαχαχχα

Δεν ειπαμε μωρη τρελεγκο να βγαλεις σκουληκια κ να κανουν παρελαση οι κατσαριδες!!!!!Αλλα οχι!!!!Τζαμια δεν θα κανεις σημερα!!!Δεν κανει να τεντωνεσαι!!!!!Αραξε τωρα λιγο που ειναι αρχη κ μολις κλεισεις τον 3ο κανε γενικη!!!!Αχ...δεν καταλαβαινει αυτο το κοριτσακι.... :silly: :silly: :silly: :silly:

καλε ας τις αφησουμε τις πεθερες στην ακρη γιατι συνχιζομαι...κ τι αλλα νεα ολα καλα πως περνατε για πειτε....

katekargi έγραψε:

Λολιτακι χαλαρουιτα...και εγω εχω κατι πονακια αλλα οσο περναει ο καιρος λιγοστευουν!!!!!!!! :P:P

ολα καλα θα μας πανε...!!!!

Ζουμπι αντε και εσυ γρηγορα να αποκτησεις ποναλακιααααααααααα B)B)B)

Μετραω τις μερες φιλεναδα...μετραω τις μερες για να ξεκινησω!!!!!Παντως ειμαι περιεργη...αραγε ειναι το ιδιο οταν μενεις εγκυος φυσιολογικα με το να μεινεις μετα απο εξωσωματικη;;Εννοω τα συμπτωματα κ ολα αυτα...για να δουμε....

καλε ακου εκει...επλενε μπαλκονια λεει....βρε πας καλα????παλουκωσου κατω που μου θες και να γυαλιζεις ο σπιτι!!!!!!!!!!!!εγω πλεον κανω τα βασικα...δεν αντεχω παραπανω...με το παραμικρο κουραζομαι....!!!!!

Ζουμπι εννοειτε καλυτερα η μανουλα μου...αυτη δεν θα με παρεξηγησει σιγουρα..τα περασε και με εμενα οποτε...βεβαια παντα μου ελεγε οταν την κουραζα οτι δεν θα κανεις παιδια??θα κανεις....τοτε θα δεις τι σημαινει μανα!!!!!!!!

hellooo.....????????κ μεχρι τον 3ο μηνα ποιος θα μου τα κανει???????παμε καλα?????????το παιδι μου θα το κανω εγω απο τωρα highlander....xaxxaxaxaaxa

λογικα ζουμπι μου το ιδιο θα ειναι...μονο που μπορει να σου εμφανιστουν 2 μωρακια και σενα η και παραπανω....να δω μετα τι θα κανεις....θα πεταξεις μεχρι εδω απο την χαρα σου...!!!!!παω στοιχημα!!!!χιχιχιχιχι

λολιτα ποια να ειναι τα νεα μου???προσπαθω να παλουκωθω να διαβασω...μπας και περασω τιποτα...αλλα βρε κοριτσια δεν παλουκωνομαι....με τιποτα ομως...και σημερα δινω κιολας και εχω κανει πασαλιματα...αραγε θα τα περασω???

lolitaa έγραψε:

hellooo.....????????κ μεχρι τον 3ο μηνα ποιος θα μου τα κανει???????παμε καλα?????????το παιδι μου θα το κανω εγω απο τωρα highlander....xaxxaxaxaaxa

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ειπαμεεεεεεεεεεεεεεεε τα πανω πανω θα κανεις μεχρι τοτε......μην τα ξαναλεμεεεεεεε :P:P:P:P:P

το παιδι σου τωρα μεγαλωνειειειειε και θελει ξεκουραστει μαμααααααα :cheer::cheer::cheer::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
    • Περαστικά βρε κοριτσάκι μου.. σε νοιωθω.. δυσκολευόμαστε που δυσκολευόμαστε στην ανάσα πλέον με το μωράκι να συμπιέζει κάθε κύτταρο μας, άντε να είσαι και μπουκωμενη και να καταφέρεις να κοιμηθείς...! Απλά πάρε και τη συμβουλή του γιατρού σου πρώτα και ότι σου πει αυτός!! Καλά οι πλύσεις με αλατόνερο απλά αστείο..! Τίποτα δε κάνουν!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...