Μετάβαση σε περιεχόμενο

πρισμενο στηθος?γ-ι-α-τ-ι????????

lolitaa

Recommended Posts

Aπλα μην αγχωνεσαι κ μην το σκεφτεσαι...το ξερω ειναι δυσκολο αλλα οι περισσοτερες κοπελες απο δω το ιδιο πραγμα θα σου πουν...δεν θελει αγχος...κ τοτε θα ερθει κ το μικρουλι!!!!Θα δεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 295
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Mα καλα το χετε ξανακουσει παλι αυτο?γιατι εγω πρωτη φορα το ακουσα...πηγα στο γιατρο τελοςπαντων ολα καλα μια χαρα το μικρουλι μας δοξα το θεο...μου λεει λοιπον ο γιατρος οτι αποριες εχεις η οτι καινουργο παρατηρεις να μου λες γιατι τωρα θα σου φαινονται ολα περιεργα..Πηρα κ εγω λοιπον θαρρος κ του λεω καλα ρε γιατρε ολα καλα αλλα μηπως εχει σχεση με την εκυμοσυνη το οτι νιωθω τα ουλα μου πρισμενα κ γενικοτερα το στομα μου πολυ περιεργο?κ μου λεει φυσικα καποιες πιο εμπειρες μπορουν να καταλαβουν κ απ'το στομα τους μια πιθανη εγκυμοσυνη...Ελεος ρε κοριτσια...πρωτα φορα τ'ακουγα παλι αυτο περιττο να σας πω οτι γελουσα απ'το ιατρειο μεχρι το σπιτι μου!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα....Εχει τυχει σε καμια σας?πολυ περιεργο δεν ειναι?

Μάθαμε κι ένα καινούριο. Πω πω, δεν υπάρχει τελικά σύμπτωμα εγκυμοσύνης που να μην το έχω: ζαλάδες, αναγούλες, δέκατα, δυσκοιλιότητα, ναυτίες, ίλιγγοι, πονοκέφαλοι, περίεργη γεύση, πρησμένο στηθος, ακόμα και πρησμένα ούλα κατά καιρούς!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή, να υποθέσω ότι, όταν και αν τα καταφέρω να μείνω έγκυος, δε θα έχω κανένα σύμπτωμα; Χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!

Λολίτα, δεν ξέρω αν σου ευχήθηκα. Αν όχι, συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!

Δεν είναι καθόλου περίεργο. Οι ορμόνες της εγκυμοσύνης επηρεάζουν τα ούλα και μπορεί να δεις και αιμορραγία. Το είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Και εννοείται επηρεάζεται και η γεύση κλπ.

Με το καλό!!! :)

στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν μπορουσα ουτε να τα πλυνω τα δοντια μου !!πονουσα κιολας!! στην δευτερη οκ !!αλλα ειναι αυτο που λες οτι οι ορμονες επιρεαζουν ολον τον οργανισμο μας !!!

Να στε καλα κοριτσια,σας ευχαριστω πολυ!Καλα σοβαρα μιλατε?εγω νομιζα οτι ο ανθρωπος με ειχε παρι στο ψιλο με τη βλακεια που του ειπα αλλα με τις ορμονες βεβαια δεν ξερεις ποτε τι γινεται!!!

-crazy να χαιρεσαι το μικρο σου....

-Εσυ "θελω να γινω μαμα" εχεις ολα τα συπτωματα,καθυστερηση εχεις?αν οχι σου ευχομαι να εχεις συντομα κ διαρκεσει 9 μηνες...χαχαχα

Όχι καλέ, τα συμπτώματα τα έχω πάντα, όλη μου τη ζωή! Τώρα μόλις τελείωσε η περίοδος, αλλά λόγω σπασμένου χεριού μας βλέπω να τον χάνουμε κι αυτόν τον μήνα...

Lolita μου εύχομαι να μου'ρθει σύντομα για να το χαίρομαι... εκείνο έφυγε... :( Αλλά μην στεναχωρηθείς, δεν θα'χει τύχει να διαβάσεις την ιστορία μου. Δεν πειράζει!!!

Προς το παρόν χαίρομαι με τα δικά σας!!! :)

Με το καλό!!!! :)

Καλε σωπα μην πτωεισαι απο ενα σπασμενο χερι...παιξ'το νοσοκομα...που ξερεις μπορει να επιδρασει θετικα αυτο...χιχιχιχι!!!

ΑΑΧΧΧ sorry δεν ετυχε να το διαβασω...πραγματικα σορρυ!!!Καθε εμποδιο για καλο κ να σαι σιγουρη πως ο Θεουλης ξερει τι κανει!!!!!Ευχομαι μεσα απ'την καρδια μου συντομα,πολυ συντομα ομως να μας ανακοινωσεις τα πιο ευχαριστα νεα!!!!!!!!!

καλε φιλεναδα παλι κοιμασαι???που εισαι???δεν ειπαμε θα τα πουμε το απογευμα????ε????

crazy μου είλικρινα στο ευχομαι να αποκτησεις ενα η και δυο η και τρια μικρουλινια που θα σε τρελανουν με τα καμωματακια τους!!!!!να σε ρωτησω κατι αν ξερεις να μου απαντησεις??ειμαι στην 11η εβδομαδα με διδυμακια και σημερα ενω ειχαν σταματησει τα πονακια με επιασαν παλι αλλα οχι εντονα και εχω και πονακια στη μεση νιωθω και παρα πολυ αδυναμη..να παρω τον γιατρο μου η ειναι οκ???συγγνωμη κοπελα μου απλα μπορει να ξερεις και επειδη εχω αγχωθει καπως ειπα να ρωτησω...

ευχαριστωωω!!!!!

Σε γενικες γραμμες ειμαι καλα...απλα σημερα ολη μερα σερνομαι...στην κυριολεξια...δεν την παλευω με τιποτα...ολο ξαπλωμενη ειμαι...νυσταζω τοσο πολυ αλλα δεν με παιρνει ο υπνος με τιποτα..νιωθω τοσο αδυναμη..τι να πω??μηπως να παρω καμια βιταμινη??τα πονακια μωρε ειχαν φυγει για 2-3 μερες αλλα τωρα ξαναηρθαν...εσυ τι κανεις???η μαγουλιτσα καλα ειναι???φιλια δωσε της...

ΥΠΟΜΟΝΗ...ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ...

ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ....

παιχνιδιαρα ειναι ε????αχ τι ωραιααααααα...

ελπιζω να περασουν...δεν παραπονιεμαι ο θεος μου εστειλε το καλυτερο δωρο...απλα δεν μπορουν να ειναι πιο ησυχουλικα να αφησουν την μαμα να ηρεμησει....???χαχα δεν το πιστευω οτι λεω τον ευατο μου μαμα...περιεργο μου φαινεται...χιχιχι

που το καταλαβες κατερινακι μου με ειχε παρει ο υπνος..χιχιχι..κ μολις ανοιξα το ματι μου ειδα τον καλο μου να τρωει μια λαχταριστη τονοσαλατα...κ εφαγα κ εγω μια..πρωτη φορα που μάρεσει ο τονος!!!!τις προηγουμενες φορες μυριζε ψαριλα...τωρα εβγαζε ενα υπεροχο αρωμα!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa.........παριζακι με μελι????καλο ακουγεται παντως!!!εχε χαρη που δεν εχω παριζακι σπιτι αλλιως θα το δοκιμαζα

katekargi έγραψε:

καλε φιλεναδα παλι κοιμασαι???που εισαι???δεν ειπαμε θα τα πουμε το απογευμα????ε????

crazy μου είλικρινα στο ευχομαι να αποκτησεις ενα η και δυο η και τρια μικρουλινια που θα σε τρελανουν με τα καμωματακια τους!!!!!να σε ρωτησω κατι αν ξερεις να μου απαντησεις??ειμαι στην 11η εβδομαδα με διδυμακια και σημερα ενω ειχαν σταματησει τα πονακια με επιασαν παλι αλλα οχι εντονα και εχω και πονακια στη μεση νιωθω και παρα πολυ αδυναμη..να παρω τον γιατρο μου η ειναι οκ???συγγνωμη κοπελα μου απλα μπορει να ξερεις και επειδη εχω αγχωθει καπως ειπα να ρωτησω...

ευχαριστωωω!!!!!

Τώρα το είδα το μήνυμα! :P:P

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!! :) :)

Σ'αυτό που ρωτάς σου απάντησε ήδη η Βούλα μας... σε όλη την εγκυμοσύνη, τέτοια πονάκια πάνε κι έρχονται! Εσύ που έχεις και δίδυμα σίγουρα θα'χεις περισσότερα γιατί η μήτρα λογικά μεγαλώνει με πιο γρήγορους ρυθμούς, οπότε θα'χεις τέτοια πονάκια πιο συχνά. Να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολύ μπορείς, το σώμα σου δουλεύει σε τρελούς ρυθμούς τώρα και χρειάζεται δυνάμεις!

Πάντως δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις και το γιατρό σου εεε;; :)

Καλού - κακού! ;)

Με το καλό να δεχτείς τα μωράκια σου!!!! :):kiss: :kiss:

Παριζάκι με μέλι λέτε εε;;.. χαχαχαχα

Εγώ θυμήθηκα κάτι σε παριζάκι με μερέντα! :P :laugh: :silly:

Koritsia koritsia...eimai akomi apeiri sti fasi egkymosynis,kala nomizw arxisa me ton tono gia prwti fora....siga siga tha pesw sta sklira,oxi apotoma giati tha me moutzwnei to paidi molis vgei!!!

Ρε πεπελες κατι ασχετο τωρα...εβλεπα χθες στον υπνο μου ενα τεστ εγυμοσυνης θετικοτατο κ ηταν πολυ ζωντανο το ονειρο..ειναι καλο η μπα??????

Για παριζακι με μερεντα δεν ξερω..Αλλα τα πατατακια με ριγανη βουτηγμενα στη μερεντα ειναι τελεια...τι μου θυμησες τωρα!!

εγω παντως κοριτσουμες εγλειψα ενα πιατακι με σαλιγκαρακια..δεν τα ετρωγα ποτε μα ΠΟΤΕ ομως αλλα σημερα εστειλα τον καλο μου και πηρε απο την μαμα μου που τα ειχε μαγειρεψει....!!!

Μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ.......τα ετρωγα μικρη αλλα οταν μεγαλωσα τα εκοψα.....ευτυχως!!!Μπλιαχ μπλιχ μπλιαχ!!1!!!!!!!Αλλα αφου εσυ κοπελα μου τα ευχαρηστιθηκες χαλαλι σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maya_!!! Κοριτσάκι μου;!! Περιμένουμε νέα σου να ξέρεις!! 😍😍😍
    • Δεν έχω και άλλα reactions!!  Σ' ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκι μου!!! Αμήν Παναγίτσα μου!!! Ας βάλει το χεράκι της να εξελιχθούν όλα κατ'ευχήν!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Για όλες μας!!! Υγιή μωράκια να έχουμε στην αγκαλιά μας πάνω από όλα!! 🙏🙏🙏 Ναι είναι βάλσαμο για τη ψυχολογία οι μαίες και μόνο η ασφάλεια που σου προσφέρουν σου δίνει μια ηρεμία.. δε ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτές!!! Και το λέω ως γνήσιο control freak εκ φύσεως.. αυτό συζητούσαμε και με τη ψυχολόγο σήμερα είμαι άλλος άνθρωπος σε σύγκριση πως ήμουν χωρίς αυτές..  για εμένα είναι η καλύτερη επένδυση για όλες τις εγκύους!
    • Μωρέ καλά έκανες και το είπες εσύ! Και μη νομίζεις..! Αν δεν είχα και εγώ το χρόνιο πρόβλημα που να το ήξερα;!! Το dexa-rhinasprey πρόσφατα το ανακάλυψα σκέψου (τώρα με το κορωνοιο!) γιατί δεν είχε στο φαρμακείο το dexaris που παίρνω κανονικά και μου το έδωσαν ως και καλά το ίδιο φάρμακο.. το πήρα γιατί "πέθαινα", ρώτησα την επόμενη το γιατρό μου και μου το απαγόρευσε!! Το dexaris μου το είχαν συστήσει από το αλλεργικό τμήμα στο Λαϊκό νοσοκομείο.. ούτε ο δικός μου γιατρός το ήξερε και το κοίταξε όταν του είπα ότι μου το σύστησαν και ως ασφαλές για εγκυμοσύνη καθώς στην αρχή της κύησης ήταν κάθετος για αυτά.. το έψαξε και μου είπε μόνο στο α τρίμηνο να το αποφύγω.. φυσικά η κάθε μια να ρωτάει πρώτα το γιατρό της.. κάθε γιατρός έχει διαφορετική γνώμη!
    • Όχι, καθόλου σαν τις ταινίες δεν είναι. Απλώς εμένα οι συσπάσεις μου, από κει που ήμουν ανέμελη κι ωραία, ξαφνικά γινόντουσαν αφόρητες. Και απλά ήθελα να είμαι στον καναπέ και να χρονομετραω, το μυαλό μου είχε κολλήσει στο ρολόι 😆😆 Αυτό με τις μαίες που έρχονται σπίτι σας βρε κορίτσια είναι πολύ βοηθητικό και κυρίως για την ψυχολογία. Εγώ δεν είχα, οπότε δεν πήγε το μυαλό μου, για αυτό έλεγα για το ότι μπορεί να πάθεις πανικό. Αλλά θα είσαι σε σίγουρα χέρια, οπότε οκ, θα σε κατευθύνουν αυτές!!! 😁😁  Άνετα την φτιάχνεις τη βαλίτσα λοιπόν με τη βοήθεια αυτή! 😉 Η ψυχολογία σου είναι τέλεια! Τέτοια θέλουμε! Με το καλό να έρθει η μπουμπού βρε κορίτσι μου! ❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...