Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ηρθα και εγω...

Ειμαι μια μανα που τρεχει σαν το Βεγγο ολη μερα αλλά πλέω σε πελάγη ευτυχίας...της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ...αφου εχω πλαι μου εναν αντρα που με καταλαβαινει και μαγαπά, ενα 2 χρονο αριστουργημα -που ακουει στο Φουφης...-και την απιστευτη ομορφια τον 4,5 χρονο Στέλιο...

Κατοικούμε στον Πειραιά

Δημοσίευση

Φυσικά και θα τα λέμε και μου αρεσει πολύ αυτό...

Καλά τις 3τεκνες τις παραδεχομαι οσο τιποτε αλλο...

Θελει πολλάαααααααααα κοτσια η 3τεκνία και σας ζηλεύω...

Μπράβο σας...

Καλως σας βρηκα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα...Καλώς μας ήρθες!

Είμαι η Δήμητρα,είμαι 23 χρ,και σε 1,5 μήνα θα έχω την κουκλάρα μου.

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κι άντρας σου,εύχομαι ό,τι καλύτερο για όλους σας!

Θα τα λέμε... ;)

Δημοσίευση

ΦΟΥΦΗΣ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ Κ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΙΑ 27 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑΚΟ...ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Αχ τι ωραιααααα!!!!!!!!!!!!!!

Θα μυρίζεται μωράκια σε λίγο καιρό...

Τι θεσπέσια μυρωδιά ειναι αυτη των μωρών...δεν περιγράφεται...

Εγω ειχα τη μύτη μου ολη την ωρα πισω απο το αυτάκι τους...εκει κοντά στον λαιμό τους...

Αντε με το καλο οι νεες μανουλες και υπομονή σε ολες τις υπόλοιπες ...την χρειαζόμαστε...

Ναι θα τα λεμε...!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας και από εμένα. Είμαι η Χαρούλα και ο Πάνος είναι ο σύζυγός μου.Γνωστοί μας αποκαλούν Χάρις και Πάνος Κατσιμίχα. Έχουμε δύο παιδιά (κορίτσι 5χρ. :angry: και αγόρι 2,5χρ. :woohoo: )Συνήθως είμαι κουρασμένη, εξαντλημένη, νευριασμένη, αγχωμένη κτλ. ,αλλά που θα πάει θα μεγαλώσουν...Γι' αυτό θα τα λέμε μετά τις 22.00 με 23.00 τελειώνοντας όλες τις υποχρεώσεις.Εύχομαι όλα καλά στις νέες μανούλες και να χαίρεστε κάθε στιγμή μαζί του/της. Εμείς οι λίγο πιο παλιές μάνες θα σας στηρίξουμε.

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ.Πρώτη φορά συμμετέχω σε forum και προσπαθώ να δω τι γίνεται. Ψάχνω, μπαίνω, βγαίνω, χάνομαι...έχω και τον Παναγιώτη δίπλα μου να με οδηγεί! Νιώθω πραγματικά τόόόόσο γκαγκά στο είδος σε μια εποχή που και τα μικρά παιδάκια γνωρίζουν και το παίζουν στα μικρά τους δαχτυλάκια. Μου αρέσει όμως που θα γίνω μέλος σας και θα προσφέρω και εγώ τις γνώσεις μου, τους προβληματισμούς μου, τις απορίες μου, τις χαρές μου κτλ. την παρέα μου γενικά. Ανυπομονώ να γνωριστούμε...

Δημοσίευση

Kατσιμοιχέοι....εχουμε σχεδον τις ιδιες ηλικίες...

Περαστικά και σε σενα... :lol:

Καλως ορισατε και οι υπολοιπες και θα χαρω και εγω να τα λεμε και απο κοντά

Οι συναντησεις σε παιδοτοπους ειναι τελικά η καλυτερη λύση...

Γιαααα να οργανωνόμαστε σιγά σιγά!!!!!!!!!!

Καλο απογευμα :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...