Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΦΥΓΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΟΓΛΟΥ ΕΝΑ ΝΕΟΤΑΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ...ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΣΕ ΣΑ ΒΟΜΒΑ ..ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΘΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK.ΤΑΝ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΟ..ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ....ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟΣ....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑΠΩ.......ΛΟΓΙΚΑ ΘΑΣΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ(ΠΟΥΧΑΣΕΣ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ) ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΟΥ.......

Δημοσίευση

ΑΧ ΑΝΤΡΟΥΛΑ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ

ΟΠΩΣ ΛΕΣ!ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!

Δημοσίευση

ΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ,....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ..ΕΠΕΣΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟΣ...ΤΠΤ ΑΛΛΟ...ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΡΙΜΑ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ

Δημοσίευση

Τελικά είναι αλήθεια :( Γιατί ρε γ@μ%το!!!!!!!! Και σήμερα θα γιόρταζε....Νέο παιδί 31 χρονών! Πριν 2 μήνες έφυγε και η μανούλα του. Μάλλον την αγαπούσε πολύ και πήγε δίπλα της. ......Είμαι κομμάτια. Έχει γίνει χαμός στο fb και πώς να μην γίνει άλλωστε...

Γιάννη μου καλό ταξίδι!

Δημοσίευση

Κριμα το παλικαρι!!!τι να πω ???εχασε τη μανουλα του και εφυγε και αυτος ...ναναι καλα να τους θυμουνται ο Νικολακης ο αδερφος του και ο πατερας του.

ρε παιδια πως εφυγε το παιδι???μαθατε???εγω ηξερα για δυστυχημα με αμαξι...μαλλον λαθος μου τα πανε...

Δημοσίευση

Όχι ρε γαμώτο.Τον άκουγα πολύ ιδίως όταν έμενα Κατερίνη και όσο ήμουν φοιτήτρια Θεσσαλονίκη.Κρίμα πολύ κρίμα.Καλό σου ταξίδι ...Έχεις να ταξιδέψεις πολύ κόσμο εκεί ψηλά με τη φωνή σου.....

Δημοσίευση

ρε κοριτσια τι νεα ειναι αυτα?εχω παθει σοκ!δεν το χωραει ο νους μου για τον τροπο που εφυγε αν ισχυει κατι τετοιο!δεν ξερω τι να πω!απλα κουραγιο στον μπαμπα και στον αδερφο!απο κει που ηταν οικογενεια εχουν μεινει μονο οι δυο τους μεσα σε 2 μηνες!πως το αντεχεις κατι τετοιο? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...