Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερωτήσεις από μία νέα και αγχωμένη έγκυο

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες σας!!!!!!!!!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι που έχω όλες εσάς δίπλα μου.

Επείδή δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα με καμία γνωστή και φίλη μου που είναι έγκυος ή γέννησε πρόσφατα νιώθω ανακούφιση που μιλάω με σας.

Παρακάτω οι ερωτήσεις μου :S

1) Μπήκα σήμερα στην 6η εβδομάδα (τελευταία περίδος 26/11/09. Είχα σήμερα το πρωί καφέ υγρά. Όχι στο εσώρουχο αλλά στο χαρτί. Από το πρωί πάω κάθε ώρα στην τουαλέτα και βλέπω ότι παραμένουν τα καφέ υγρά. Επίσης γουργουρίζει η κοιλιά μου όπως όταν περιμένω περίοδο. Την Δευτέρα που μας πέρασε πήγα πρώτη φορά στον γιατρό και ήταν όλα ΟΚ. Έχω τραλλαθεί από τον φόβο μου και φυσικά θα καλέσω το απόγευμα τον γιατρό αλλά μέχρι τότε...... Είχε από σας κάποια την ίδια εμπειρία. Δυστυχώς δουλεύω και δεν μπορώ να είμαι ξάπλα αλλά δεν νομίζω να επηρεάζει αυτό.

2) Πόσο καφέ κάνει να πίνω?? Πριν μάθω ότι είμαι έγκυος έπινα 3-4 καφέδες την ημέρα. Από τότε που το έμαθα πίνω 1 κανονικό καφέ (Nes) και 1 ντεκαφ (φίλτρου Jacobs). Ο γιατρός μου είπε ότι 1 καφές είναι ΟΚ αλλά από αλλού μου είπαν να τον κόψω και αυτόν καθώς και τον ντεκάφ.

3) Την άλλη εβδομάδα έχω επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό (αεροπορικός). Και εδώ πάλι ο γιατρός μου μου είπε ότι 1 ταξίδι δεν πειράζει αλλά από αλλού έμαθα ότι η απογείωση και προσγείωση του αεροπλάνου κάνει κακό στο έμβρυο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί ξέρω ότι θα με βοηθήσετε και είστε δίπλα μου ότι και να συμβεί.

Θα περιμένω νέα σας!~!

:kiss::S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου και καλη εγκυμοσυνη!

καταρχην το καφε σημαδι ειναι επικινδυνο αν το αφησεις! πρεπει να μιλησεις ή να πας στον γιατρο σου το συντομοτερο!

οσο για τους καφεδες,.... τιποτα! βεβαια εχει αρκετες κοπελες που πινουν, αλλα ειδικα το πρωτο τριμηνο κοψε το!

το ταξιδι ξεχασε το! εγκυος εισαι! πρεπει να προσεχεις γενικα!

Λοιπον καταρχας σταματα να αγχονεσαι. Κατα δευτερον παρε αμεσος τηλεφωνο τον γιατρο σου...μπορει να μην ειναι τιποτα...αλλα μπορει να ειναι και κατι σοβαρο..εμεις δεν μπορουμε να σου το πουμε. Καφε κιλιδες υπαρχουν για διαφορους λογους και ειναι αθωες και οχι και τοσο αθωες.

Τον καφε γενικα ειναι καλο να τον κοψεις για πολλους λογους τωαρ στην εσκυμοσυνη...τουλαχηστον για τα πρωτα δυο τριμηνα..μετα πινε κανεναν που και που.

Για το ταξιδι δεν ξερω...εγω σταματησα να ταξιδευω

Πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου για το αίμα! Ακόμα και σήμερα το απόγευμα αν μπορείς να πας να σε δεί!!! Και βέβαια να πας σπίτι για το υπόλοιπο της ημέρας!!!

Συνηθίζεται σε εγκυμοσύνες (λίγο αιματάκι) αλλά καλύτερα να σαι σίγουρη!!!

Θα σου πει να κάνεις χοριακή και υπέρηχο...Οσο για τον καφέ αφού έχεις μείνει στον 1, καλό είναι (προσπάθησε αυτός ο ένας να μην είναι νες)...

Οσο για το ταξίδι όλα θα εξαρτηθούν από το αιματάκι που έχεις, μπορεί ο γιατρός σου να στο απαγορεύσει...

Ψυχραιμία, υπομονή, ξεκούραση και ευλαβικά να ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου!!!

Καλή επιτυχία!!!

Έχει δίκιο η Χαρά!

Επικοινώνησε με το γιατρό σου ΑΜΕΣΑ

και πες του για τα καφε υγρά.

Στο 1ο τρίμηνο ο καφές απαγορεύεται. Άντε το πολύ πολυ να

πίνεις έναν μικρό ελληνικό.

Ταξίδι??????????????? ξέχασέ το! κάθισε στα αυγά σου! :)

Έχεις μωγιάκι στην κοιλίτσα σου και πρέπει να προσέχεις!

Από καρδιάς σου εύχομαι Κάλή εγκυμοσύνη!!

Σας ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας. Δυστυχώς οι απαντήσεις σας ήταν όπως τις περίμενα. Έχετε δίκιο αλλά σκέφτομαι πάρα πολύ την δουλειά μου δυστυχώς. Φαντάζομαι οι περισσότερες εργαζόμενες περνάνε αυτο το άγχος (πώς θα το πω, τι θα μου πούνε, αν πάρω άδεια πως να μου συμπεριφερθούνε, η δουλειά που μένει πίσω). Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία αξία σε σχέδη με το σποράκι στην κοιλιά.

Απλώς λέω αν " δεν πάνε καλά τα πράγματα" και επιστρέψεις στην δουλειά είναι βέβαιο ότι θα σε διώξουν στο λεπτό. Το σκέφτομαι και αυτό γιατί καταλαβαίνετε τις εποχές που περνάμε...

Γράφω τις ανησυχίες μου εδώ γιατί μου είναι δύσκολο να τις πω κάπου αλλού.

Σας ευχαριστώ

Γιούλη, αν δεν έχεις πάρει ακόμα το γιατρό σου τηλέφωνο, πάρ'τον ΤΩΡΑ!

Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά όταν απέβαλα, με καφέ υγρά ξεκίνησε...

Λοιπόν, παράτα ό,τι άλλο κάνεις και πάρε το γιατρό σου τηλέφωνο.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό και όλα να πάνε καλά...

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, ήδη σου'χουν πει τα κορίτσια, μην επαναλαμβάνω τα ίδια...

Το γιατρό τηλέφωνο.. Τώρα!

Γιουλη μου καταρχας δεν μπορει να σε απολυσει...ακομα και αν κατι δεν παει καλα..σε προστατευει ο νομος. Περαν τουτου ακομα και αν σε απολυσει...καλυτερα..αν ειναι τοσο απανθρωποι...πιστεψε με ο αξιος ανθρωπος ποτε δεν χανετε...ακομα και στις μερες μας. Ειναι πραγματι λοιπηρο, αλλα πιστευω οτι το μωρακι σου αξιζει προσοχης και φροντιδας

soyper nea!!!για τον καφε οκ..ενας δε πειραζει..αλλα υπαρχει νεσ ντεκαφ το γκολντ που οουτε καταλαβαινεις διαφορα απο τον κανονικο..

ο γαλλικος κανει..

οσον αφορα τα ταξιδια, καλο ειναι λεει να αποφευγοντι το πρωτο τριμηνο αλλα εγω το εκανα 2 φορες και δεν επαθα τιποτα..παρε 1 κΑΡΜΑ

Σε ευχαριστώ πολύ για το Κάρμα!!!

Μόλις μίλησα με τον Γιατρό. Μου είπε α περάσω αύριο από το ιατρείο να κάνουμε υπέρηχο.Σήμερα είναι εκτός Θεσσαλονίκης. Στην αρχή μου είπε να μην ανησυχώ και ότι μάλλον δεν είναι τίποτα αλλά επειδή με άκουσε πόσο φρικαρισμένη είμαι μου είπε να περάσω αύριο για έναν "γρήγορο υπέρηχο".

Αύριο θα είμαι 6 εβδομάδων και 1 ημέρα. Λέτε να ακούσω καρδούλα???? Μακάρι.... Επίσης ελπίζω να είναι όλα΄τέλεια και το σποράκι να είναι καλά!! Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω κάτι.

Σας ευχαριστώ

Σε ευχαριστώ πολύ για το Κάρμα!!!

Μόλις μίλησα με τον Γιατρό. Μου είπε α περάσω αύριο από το ιατρείο να κάνουμε υπέρηχο.Σήμερα είναι εκτός Θεσσαλονίκης. Στην αρχή μου είπε να μην ανησυχώ και ότι μάλλον δεν είναι τίποτα αλλά επειδή με άκουσε πόσο φρικαρισμένη είμαι μου είπε να περάσω αύριο για έναν "γρήγορο υπέρηχο".

Αύριο θα είμαι 6 εβδομάδων και 1 ημέρα. Λέτε να ακούσω καρδούλα???? Μακάρι.... Επίσης ελπίζω να είναι όλα΄τέλεια και το σποράκι να είναι καλά!! Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω κάτι.

Σας ευχαριστώ

Καλωσήρθες και με το καλό :) Δεν ξέρω αν σε καθησυχάζει, αλλά ακριβώς 6 εβδομάδων έπαθα ακριβώς το ίδιο και πήγα σαλταρισμένη στο νοσοκομείο για υπέρηχο. Ο τύπος (όχι γυναικολόγος) που τον έκανε μου είπε εντελώς απαθής "βλέπω σάκο και στοιχεία αλλά δεν ακούω τίποτα". Η χοριακή όμως ήταν μια χαρά και μετά που πήγα στο γυναικολόγο μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να ακουστεί κάτι και μέχρι στιγμής τουλάχιστον όλα πάνε μια χαρά.

Απ' ό,τι έχω δει συνήθως δεν είναι τίποτε αλλά όπως είπαν και οι κοπέλες, πάντα παίρνεις το γιατρό just in case αλλά και για να ηρεμήσεις. Καλή επιτυχία :*

GEIA SOU. KOITA:

1on) GIATI DEN MPAS PALI STO GINAIKOLOGO GI'AUTA TA IGRA?

EGW EIXA PATHEI ETSI K ITAN MERIKI APOKOLLISI.

K EPINA ENA PARAPANW UTROGESTAN GIA LIGES MERES K OLA KALA.

ANTI 3 EPINA 4.

2on) KAFE DEN EVALA STO STOMA MOU MEXRI 4-5 MINWN. KAI APO KEI K PERA

MIA STO TOSO K MONO ELLINIKO.

3on) TI GIATROS EINAI AUTOS DEN XERW. FISIKA KAI DEN KANEI NA PAS.

Άρια έγραψε:

3on) TI GIATROS EINAI AUTOS DEN XERW. FISIKA KAI DEN KANEI NA PAS.

Τείνω να συμφωνήσω...

Δε σου είπε να κάνεις χοριακή;;

Δε σου είπε να κάτσεις ξάπλα και χωρίς πολλά πολλά;;

Δε σου είπε να πάρεις κάτι;;

:dry::unsure::S

Giouli μου βλέπω σήμερα και στις δυό μας δεν ξεκίνησε καλά..

Εμένα απο το τηλέφωνο μου είπε να πάρω utrogestan αλλά δυστυχώς εμένα είναι ζωηρό κόκκινο το αίμα και όχι καφέ σαν τα δικά σου.

Προσπάθησε να γυρίσεις σπίτι νωρίς και να ξαπλώσεις.

Ηρεμία, χαμόγελο και αισιόδοξες σκέψεις :)

Nina και εσύ φρεσκοεγκυμονούσα??

Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγα τα καφέ υγρά και όπως είπα μόνο στο χαρτί. Για αυτό μάλλον δεν ανησυχεί ο Γιατρός. Τι να σας πω μου τον συστήσανε 2 διαφορετικά άτομα και μάλιστα ο ένας είναι Γιατρός που μου εγγυήθηκε ότι θεωρείται πάρα πολύ καλός. Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Από Θεσσαλονίκη κανείς??

ΓΙΟΥΛΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ & ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ..

Γιούλη μου, στο 'πα και νωρίτερα. Δε θέλω να σε αγχώσω σε καμία περίπτωση. Αλλά έτσι ξεκίνησαν και σε μένα.. λίγα στο χαρτί. Και τελικά απέβαλα. Μήπως είναι καλύτερα να πας στο σπίτι σιγά σιγά, να ξαπλώσεις και να χαλαρώσεις;; Και ρώτα το γιατρό σου αν πρέπει να πάρεις κάτι.

Εμένα τότε μου'χε πει να κάνω χοριακή, να αυξήσω τα utrogestan και να κάτσω ξάπλα. Βέβαια τελικά απέβαλα για άλλο λόγο (λόγω κάποιου προβλήματος που ανακάλυψα αργότερα). Αλλά πάντως η αντιμετώπιση δεν ήταν "δεν τρέχει τίποτα και θα δούμε"...

Εγω ειχα λιγο ασχετο γιατρο γενικα αλλα στην πρωτη εγκυμοσυνη μολις ειδα μια σταγονα αιμα με εστειλε κατευθειαν στο ιασω για υπερηχο...μιας που ηταν 15 αυγουστος κ ελειπε εκτος....αλλα επειδη ηταν μολις ειχα καθυστερηση δεν καναμε υπερηχο....ειχα καφε μου εδωσε utrogestan κ στην 6 εβδομαδα εκανα υπερηχο κ ειδαμε την αποκολληση...καποια στιγμη σταματησε κ το καφε...ξαναεπαθα αποκολληση μετα την αυχενικη κ κατευθειαν πηγα για υπερηχο....ποτε δεν μου ειπε κατσε ξαπλα ετσιχωρις εξεταση...

Καθησα ηρεμη σπιτι 2 εβδομαδες στην πρωτη την μεγαλη αποκολληση κ στην 2η που ηταν μικροτερη αποκολληση μια εβδομαδα....δεν εκανα δουλειες ξεκουραστηκα κ ολα καλα.

Στην δευτερη εγκυμοσυνη ειχα αιμα καναμε κατευθειαν υπερηχο κ ηταν ολα καλα...βεβαια δεν πηγε καλα η εγκυμοσυνη γιατι ειχε προβλημα το μωρο αλλα σε αυτα ο γιατρος μου ηταν αψογος....θυμαμαι οτι ειδα αιμα 24 Μαρτιου κ με περιμενε στο ιασω να παω για υπερηχο...κ παλι δεν ηταν τιποτα...μαλλον ηθελε να φυγει απο μονο το κ τα utrogestan που επερνα το βοηθουσαν κ σταματουσαν τις αιμοραγιες που ειχα..

Να μην αγχονεσαι κ ολα καλα θα πανε αλλα να κανεις υπερηχο κ να ακους παντα την διαισθηση σου...

koritsaki καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου ευχομαι ολα να πανε καλα.....

καταρχας....θεωρω οτι με τον εναν καφε δεν θα παθεις τιποτα και εγω επινα αλλα ντεκαφεινε......τωρα για τα υγρα που λεσ οτι ειναι καφε επρεπε τουλαχιστον να σου πει ο γιατρος σου να πας σε καποιον αλλο γιατρο τουλαχιστον να σου φυγει το αγχος....και τριτον για το ταξιδι σου θεωρω οτι δεν υπαρχει προβλημα και εγω ειχα τεξιδεψει αρκετες φορες και μαλιστα οδικως που τα πραγματα ειναι χειροτερα....βεβαια να σου πω την αληθεια μου πλεον εχω διαπιστωσει οτι ο καθε γιατρος λεει τα δικα του και εχει δικα του κριτηρια...τι να πω...καλυτερα να πηγαινες και σε εναν δευτερο γιατρο.....φιλια...και ευχομαι ολα να πανε καλα....

1) Το ειχα παθει κ εγω αυτο στην 6η εβδομαδα κ ηταν αποκολληση. Μπορει να χρειαστεις ξεκουραση, οταν θα πας να κανεις τον υπερηχο θα σου πει ο γιατρος σου.

2) Ο γιατρος μου μου ειχε πει πως μεχρι ενα καφε την ημερα δεν υπαρχει προβλημα. Βασικα σε τιποτα δεν υπαρχει προβλημα αρκει να γινεται συνετα και με μετρο, οχι υπερβολες!

3) Καλο ειναι να προσεχεις το πρωτο τριμηνο, κ εμενα ο γιατρος μου ειχε πει να ειμαι καπως παραπανω προσεκτικη αλλα δε μου ειχε απαγορευσει τα ταξιδια.. Ταξιδεψα με αεροπλανο στον 2ο και στον 7ο μηνα, για να μην κατσω να μετρησω ποσα ταξιδια καναμε Θεσσαλονικη Πατρα και Αθηνα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου.. Ολα σχετικα ειναι και ΟΛΑ ΠΑΝΤΑ με μετρο!

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

Κουκλα μου μην αγχωνεσαι.Στην εβδομαδα που βρισκεσαι δεν νομιζω οτι ειναι ανυσηχητικο το καφε αιμα. Απο τι στιγμη που ο γιατρος σου δεν αγχωθηκε δεν χρειαζεται να το κανεις εσυ. Απο τι στιγμη που ειναι ο γιατρος σου πρεπει να τον εμπιστευεσαι. Για αυτο τον διαλεξες. Το αιμα μπορει να ειναι οτιδηποτε...μην ξεχνας οτι εδω υπαρχουν εγκυες οι οποιες εχουν κανονικα περιοδο και ξαφνικα μαθαινουν οτι ειναι 3-4 μηνων εγκυες. Το αγχος μονο κακο θα σου κανει. Ο γιατρος σου κατι παραπανω ξερει. Οσο αφορα τον καφε και εμενα ο γιατρος μου μου ειπε οτι ενας επιτρεπεται και αυτο πιστευουν παρα πολυ γιατροι. Παιδιατροι, γυναικολόγοι και αλλοι. Και αυτοι κατι ξερουν. Μην ειμαστε υπερβολικοί! Εγκυος εισαι οχι αρρωστη...ο καφες δεν ειναι κατι το κακο. Το ιδιο πιστευω και για το ταξιδι. Νομιζω οτι ειναι πιο επικινδυνο να διανησεις την Εγνατια με το λεωφοριο η ακομα και με το αμαξι απο οτι ενα ταξιδι με το αεροπλανο. Μην ξεχνας να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου και οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ... ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!

Αυτη ειναι η άποψη μου χωρις να θελω να επηρεασω καμια σας. Φιλάκια στις κοιλιτσες σας!!!

Κανείς δε λέει ότι μια έγκυος είναι άρρωστη, αλλά κάποια πράγματα καλό είναι να τα προσέχουμε, τουλάχιστον στην αρχή της εγκυμοσύνης, που ακόμα τα πράγματα είναι πολύ "ρευστά"...

Όσον αφορά τον καφέ, διαβάστε ένα σχετικό δημοσίευμα, σχετικά πρόσφατο: http://archive.enet.gr/online/online_te ... d=17792480

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...