Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοψιμο θηλασμου και απογοητευση μεγαλη


Recommended Posts

κοριτσια καλημερα αυτο που συνεβη ηταν για μενα τραγικο. θηλαζα κανονικα την σχεδον 4 μηνων κορη μου και 2 μερες πριν τα χριστουγεννα με πονουσε τρομερα το χερι μου δεν ηθελα να παω πουθενα γιατι ηξερα οτι θα μου δωσουν φαρμακα και θα εκοβα το θηλασμο. οπως και εγινε τη μερα των χριστουγεννων πηγα νοσοκομειο με πονους εκανα ενεση και πηρα φαρμακα ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΟΠΗΚΕ!!! στο μωρο μου ειπε ο παιδιατρος και της δινω το γκιγκοζ το γαλα το μωρο απο την αρχη το επινε με κλαμα με αποτελεσμα ανημερα την πρωτοχρονια να την παμε νοσοκομειο με εξανθηματα παντου δερμα δεν εβλεπες μονο κοκκινιλες εμεινε 2 μερες πηρε κορτιζονη ενδοφλεβια πηρε αταραξ και μας ειπαν οτι μαλλον φταιει το γαλα εχουμε ξεκινησει το αλφαρε υποαλλεργικο γαλα μου ειπαν να της κανω καποια ραστ στο αγγελαδινο γαλα το πινει ετσι και ετσι εχει χασει βαρος εγω επαιρνα χαπια να κοψω το γαλα χαπια για το χερι μου και τελικα τη παρασκευη χειρουργω το χερι μου (ρηξη τενοντα). η ψυχολογια μου ειναι τοσο χαλια ειδικα οταν σκεφτομαι τι εχει περασει το μωρο κοβωντας το θηλασμο συγνωμη αν σας κουρασα αλλα εγω ενιωσα καλα που σας τα ειπα ! :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα εκανες και μας τα ειπες...αλλαξερεις δεν ηταν αναγκηνακοψεις τελειως τον θηλασμο...και ειδικα με τα χαπια.

Μπορουσες με ενα θηλαστρονα βγαζεις- και δυστιχως να το πετας- και αφου γινοσουν καλα, η να συνεχηζες το θηλασμο, η να αποθηλαζες φυσικα.

Αλλα αυτο πλεων δεν εχεικαμια σημασια. Μην αγχονεσε και τοσο πολυ, ευτιχως θεορω κατα τη γνωμη μου παντα οτι τα γαλατα σημερα ειναι καλα, περαν τουτου, το οτι εχει αλλεγια στην πρωτεινη του αγελαδινου, δεν ειναι και τοσο τραγικο, και ο δικος μου χει, και πολλα παιδακια εχουν. Το ξεπερνανε σε γενικες γραμμας μεγαλονοντας, Συζητα με την παιδιατρο σου...αλλα τα ραστ τεστ δεν θα δειξουν σχεδον τιποτα σε αυτη την ηλικια, εμας τηνκαναμε 6 μηνων, και παλη δεν τα εδειξε ολα, στην πορεια ανακαλυψαμε οτι εχει αλλαργια και στο πορτοκαλικαι τομανταρινι.

Καλη ανναρωση..και μην ανισυχεις τοσο πολυ. Τα παιδια θελουν ηρεμες μαμαδες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν μπορω με πιανουν τα νευρα μου οταν διαβάζω τετοια θεματα .

Γιατι βρε κοριτσι μου δεν συμβουλευτηκες αλλους γιατρους ? Γιατι δενπηρες ενα τηλ στο συνδεσμο θηλασμου ή εναν συμβουλο γαλουχίας ? Τι σχεση εχει ο τενοντας με τη διακοπη θηλασμου ????

Ποσο απαράδεκτοι , αστοιχειωτοι και ανευθυνοι μπορει να ειναι οι γιατροι ???

Συγνωμη που σε φορτιζω αλλα δεν βρισκω λογια παρηγοριας να πω . Αν ηταν δικη σου θεληση να κοψεις το θηλασμο δεν θα υπηρχε θεμα . Αλλα να σε οδηγησον σε διακοπη θηλασμου με Χαπια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ε ναι ειναι απαράδεκτο!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα με το μωράκι σου και για σενα με την εγχειρηση σου . :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...