Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές ντροπής.....

Recommended Posts

οτι και να πω λιγο ειναι κοριτσια..με κανατε να γελασω σημερα και πραγματικα το χρειαζομουν...μια φορα που εγινα πραγματικα ρεζιλι...ειχα καιρο να μιλησω με μια φιλη μου..της λεω¨"τι κανεις?"καλα μου λεει.εσυ?""καλα και εγω"της καω...η γιαγια σου?μου λεει(ηταν αρρωστη)και πανω στη γρηγοραδα μου και τη συνηθεια της λεω"καλα ειναι.μια χαρα.πεθανε" :blink::blink::blink::blush::blush::blush::blush::blush: ντραπηκα τοσο πολυ με τη μακακια μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 300
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω γίνει άπειρες φορές ρεζίλι, αλλά τις ξεχνάω μετά! Πιο πολύ θυμάμαι τρεις απανωτές γκάφες που είχα κάνει σε μια εκδρομή που είχα πάει με τους γονείς μου και τον αδερφό μου όταν ήμουν γύρω στα 10-12. Είχαμε πάει σε ένα χωριό ενός ξαδέρφου μου και γνωρίσαμε ένα ανιψάκι του συνομήλικο, και μου ψιλοάρεσε κι όλας!

Γκάφα 1η: Είμαστε στο καφενείο του χωριού και πήραμε από μια κοκακόλα. Πίνει ο αδερφός μου μια γουλιά και ρεύεται. Πίνει και το άλλο αγοράκι και πάλι ρεύεται. Πίνω κι εγώ και αμολάω ένα ΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που μας άκουσε όλο το χωριό!!!!!!

Γκάφα 2η: Έχουμε πάει σε ένα μέρος καταπράσινο με φρέσκο χορτάρι που είναι πλαγιά και στο τέρμα έχει κάτι θάμνους. Όλο χαρά εγώ την είδα η Λώρα στο μικρό σπίτι στο λιβάδι κι αρχίζω να ψιλοτρέχω. Με παίρνει όμως η κατηφόρα και δεν μπορώ να σταματήσω με τίποτα! Τελικά με σταμάτησαν οι θάμνοι στο τέλος όπου έπεσα με τα μούτρα και ήρθε ο αδερφός μου να με βγάλει!!!!

Γκάφα 3η: Παίζουμε κρυφτό, βράδυ. Τρέχουν όλοι να κρυφτούν. Στη μέση υπάρχει ένας τεράστιος λάκκος. Μου κάνει εντύπωση πώς και δεν μπαίνει κανείς να κρυφτεί εκεί μέσα. Καθώς κοντεύει να τελειώσει το μέτρημα, τρέχω να κρυφτώ και με ένα σάλτο μπαίνω μέσα στο λάκκο.....και βγαίνω γεμάτη λάσπες!!!!!! Μέχρι τα γόνατα μες στη λάσπη ήμουνα!!!!!!

Το παιδάκι αυτό έκανα να το ξαναδώ χρόνια!

Κοριτσια κατουρηθηκα παο τα γελια..χωρις πλακα.

Εγω εχω γινει πολλες φορες ρεζιλι..συνηθως τα ξεχναω..αλλα ..στο γυμνασιο μου αρεσε τρομερα ενα παιδι, μια μερα καθομασταν μεσα στην ταξη..και αυτος απενανατι..λεγαμε βλακιες- ειχαμε κεη ωρα- εγω επινα κοκα κολα..και ψιλοφλερταραμε..πανω που τραβαω μια ρουφηξια και μιακοπελα ειπε ενα στειο...ο Δημητρος λουστικε την ρουφιξια...παει το φλερτ!!!

μου ερχονται ενα ενα...ηλικια βλεπετε :P ...βγαινω που λετε μια μερα απο το σπιτι μου για τη δουλεια..ντυμενη,συμμαζεμενη και τα σχετικα...με το που φτανω ακουω γελια...οσο πιο πολλους εβλεπα τοσοι γελουσαν..ρε τι εχω να λεω..να μη τα πολυλογω ειχα παρει τα σκουπιδια μαζι μου στη δουλεια...ξεχασα να τα πεταξω βγαινοντας απο το σπιτι,η σακουλιτσα μικρη και διαφανη,οχι οι μεγαλες,τη θεωρησα δικια μου μαλλον ασυναισθητα και τη κουβαλουσα :dry::dry::blush::blush:

Εντάξει... Οκ, ίσως από τα πιο καλά και αστεία θρεντς του φόρουμ!

Ελευθερία έγραψες πάλι!

Καλά, δεν ξέρω ποια γκάφα να πρωτοξεχωρίσω!!! Ορισμένες είναι για τρελλή ντροπή πάντως!

Χμ... 17 χρονών, πρώτο ραντεβού με τον τωρινό άντρα μου, πήγαμε σε ένα ροκ μπαράκι και κατεβάζαμε μπύρες (ναι, ναι, ανήλικη κατανάλωνα αλκοόλ :blush: και όταν λέω ότι αν κάνει κάτι παρόμοιο το Μαράκι μου θα της κόψω τα πόδια, ο Κωννος μου γελάει..). Ε, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα να πέσει το πρώτο φιλί το οποίο περίμενε και ο Κωννος και εγώ κανένα μήνα! Πλησιάζουμε κοντά, σε απόσταση αναπνοής και νιώθω να μου έρχεται... Το ρέψιμο.. Ανέβαινε σιγά σιγά το λαιμό, και πλησιάζαμε όλο και πιο πολύ, και ναι, την επίμαχη ώρα ρεύομαι μπροστά στη μούρη του!

Να ανοίξει η γη να με καταπιεί, να μην ξέρω που να πάω να κρυφτώ, ο δικός μου να έχει κατουρηθεί από τα γέλια, και το φιλί να παίρνει αναβολή! Κορίτσια, μετά από αυτό δε με φίλησε... :huh::unsure:

Γελούσε όλη την ώρα, ώσπου σπάστηκα και πήρα ταξί και πήγα σπίτι!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ααααααα ΙΦ ΄καλοοοοοοοοοοοοο ΛΙμπ καλοοοοοοοοοοο

Ολα τελειαααααααααααααααααααααααααα

εγω γιατι δεν θυμαμαι ρε γμτ....στο γραφειο κανω πολλα αλλα

θελουν αναπαρασταση για να γελασετε....

θα θυμηθω κανενα που θα παει.....εκτος απο το χεσιμο του πουλιου

liberty81 έγραψε:

ιφιγενεια μια χαρα σε βρισκω....κοπελα την αμολησε την ωρα του σεξ...το σεξ να δεις τι αναβολη πηρε :dry::blush::dry:

χαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

glayki έγραψε:

αλλο με περιοδο κανω ιδιαιτερο σε μαθητη α΄λυκειου παω να σηκωθω και βλεπω στην καρεκλα μια τεραστια κηλιδα ο μικρος ευτυχως δεν ειδε ζηταω με τροπο νερο και μολις φευγει αρχιζω να τριβω την ξυλινη καρεκλα με ενα μαντηλι να καθαρισει

Eιλικρινά είναι ενα απο τους μεγαλύτερους μου φόβους να έχω περίοδο να έχω λερωθεί και να μην το ξέρω και να παω να κάτσω σε καρέκλα και να γίνει η καρέκλα χάλια. Χαρά στην ψυχραιμια σου!!!! Σου αξίζουν πολλά Μπράβο!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Πολυ γελαω μαζι σας βρε κοριτσια αχαχαχχαχα!! Αλλα καλα, χειροτερη ατζαμη απο μενα δεν εχετε ξαναδει!!! οπου σταθω, οπου βρεθω μια μ***κια θα κανω στανταρ!!!

Προσπαθουσα να θυμηθω στιγμη ντροπης...τοσες πολλες...θα σας πω ομως μια να σας γυρισω στα παλια!!!

Θυμαστε που οταν πηγαιναμε δημοτικο, ερχοντουσαν εταιρειες κ μας εφερναν χυμους σε πλαστικα μεγαλα μπουκαλια??? Κ εμεις...παιδακια...στο δημοτικο, ειχαμε εκεινο το ποτηρακι που εσπαγε κ εκλεινε....κ μαντηλακι....με τρεσα ξερετε...στο βελονακι!!! Λοιπον ειχαν ερθει κ στο δικο μας σχολειο κ μας εφεραν χυμο ροδακινο!! Αν κ αδυνατη απο μικρη....ειμαι λυσσαρα :woohoo: :woohoo: ετρεξα, μη χασω να πιω χυμο!!! κ ηπια ηπια ηπια ηπια.... :woohoo: :woohoo: μεχρι που μπηκαμε στην ταξη....Τοτε φοραγαμε ακομα ποδιες....τις θυμαστε....??Μπηκα λοιπον στην ταξη κ γλουρπ γκουχ γκρανγκ ααα το στομαχι....κ οπως λεει το ποιημα ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ , ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΟΥΛΑ...Κ ΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... :blush::blush::blush::blush::blush:

Οχι ομως οπου κ οπου....στην ποδια της διπλανης μου της Νελλυς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθε η μανα μου κ με μαζεψε.....τι ντροπη Θεε μου.....

Κοριτσια πολυ γελιο! :laugh:

Να πω και εγω!

Θυμαμαι, εφηβη και φουλ ερωτευμενη με τον πρωην μου, ο οποιος τα ειχε με μια τσ&%$^λα κατα εμε.

Δουλευε στο φωτογραφειο του χωριου οπου πηγα με την αδελφη μου να βγαλω κατι φωτογραφειες για βιβλιαριο.

Μπηκα μεσα με τουπε, με ενα στυλακι, εγω ειμαι η πελατισσα και εχω δικιο, και αφου, το επαιζα καποια και αυτη με εξηπιρετουσε, πληρωσα τις φωτογραφειες και εφυγα.

Στα σκαλια του καταστηματος, πως μου φευγει η παντοφλα και σοριαζομαι κατω ουτε ακομη ξερω!

Ρεζιλι εγινα!

Περι σεξ!

Μια φιλη μου εκει που εσκυψε μεσα στο αμαξι να παρει....τον εραστη της, ξαφνου ενα φως την τυφλωσε!

Τρομαγμενη σταματησε και ειδε τον εραστη να κραταει εναν φακο που τον ειχε αναψει για να την βλεπει καθος ηταν βραδυ!

Μια αλλη, εκει που εσκειψε για τα προκατακτηκα εκεινος αμωλησε μια!!! :laugh:

Μες την μουρη!!!!

Αλληηηη!!!μια αλλη εκει που ηταν μεσα στο αμαξι(εμενα δεν με βολεψε ποτε)και την επαιρνε κανονικοτατα αυτη δεν καταλαβαινε τιποτα :laugh: και αυτος ειχε πιαστει απο τις χειρολαβες και φωναζε!!!

Εκεινη τον κοιτουσε σαν χανος!

Και το τελευταιο που θυμαμαι, πρωι πολυ πρωι, ο πατερας μου να περπαταει μονος του στον δρομο!

Ξαφνικα αφηνει μια δυνατη και αμεσως μετα ενα "Αχ! Με τρομαξες! απο μια κυρια που ηταν απο πισω του! :laugh:

Θυμηθηκα ενα δικο μου!!!

Κατεβαινω απο το λεοφωρειο και βλεπω τον Νικο!

Αντρας της ξαδελφης μου και ειχα πολυ καιρο να τον δω!

Τι κανεις του λεω???

Τον αγκαλιαζω σφηχτα και τον φιλαω!

"Χαθηκες" του λεω!

Εκεινος να μην εινε τοσο θερμος και απογοητευτηκα!

Φευγω και στην διαδρομη συνηδητοποιθω οτι δεν ηταν ο ξαδελφος μου αλλα ενα ηλιθιος του χωριου που του εμοιαζε πολυ!

Ντραπηκα!!!

Και η φαση πια ειναι!

Οτι οταν με εβλεπε στον δρομο με γλυκοκοιταζε κιολας!

καντινου σε καλό σου!!!

Ξέρασα τα έντερά μου από το γέλιο! :woohoo:

Πωπω.. Αν είναι να πιάσουμε τις στιγμές ντροπής πάνω στο σεξ... Καήκαμε! ;) :laugh:

Για το συγκεκριμένο γεγονός ο άντρας μου, μου έχει απονείμει το βραβείο "Γκούφη"...

Πέρισυ τέτοιο καιρό περίπου, ήμουν 3 μηνών και πήγα σε ένα κοσμηματοπωλείο να αγοράσω ένα δώρο και βρήκα μια γνωστή που δούλευε εκεί. Η κοπέλα αυτή για 2η φορά ξαναπαντρεμένη πρόσφατα μάλιστα και τη βλέπω με μια κοιλιά σαν να ήταν 5 μηνών. Κατά τα άλλα αδύνατη.

Βρε βρε, τί έχουμε εδώ;;;Έγκυος και εσύ;;; της λέω χαϊδεύοντάς της την κοιλιά...

Όχι, όχι, είχα κάποιο πρόβλημα με το έντερό μου και παίρνω αγωγή με κορτιζόνη και έχω πρήξιμο....

¨οπως καταλαβαίνετε, να ανοίξει η γη να με καταπιεί...

Πρέπει να είχα γίνει τόσο κόκκινη από τη ντροπή μου, που ένιωθα τα αυτιά μου να έχουν πάρει φωτιά...

Πείτε μου όμως βρε κορίτσια, εγώ φταίω;;;'Εκανα καιρό να συνέλθω...

Ifigeneia έγραψε:

Εντάξει... Οκ, ίσως από τα πιο καλά και αστεία θρεντς του φόρουμ!

Ελευθερία έγραψες πάλι!

Καλά, δεν ξέρω ποια γκάφα να πρωτοξεχωρίσω!!! Ορισμένες είναι για τρελλή ντροπή πάντως!

Χμ... 17 χρονών, πρώτο ραντεβού με τον τωρινό άντρα μου, πήγαμε σε ένα ροκ μπαράκι και κατεβάζαμε μπύρες (ναι, ναι, ανήλικη κατανάλωνα αλκοόλ :blush: και όταν λέω ότι αν κάνει κάτι παρόμοιο το Μαράκι μου θα της κόψω τα πόδια, ο Κωννος μου γελάει..). Ε, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα να πέσει το πρώτο φιλί το οποίο περίμενε και ο Κωννος και εγώ κανένα μήνα! Πλησιάζουμε κοντά, σε απόσταση αναπνοής και νιώθω να μου έρχεται... Το ρέψιμο.. Ανέβαινε σιγά σιγά το λαιμό, και πλησιάζαμε όλο και πιο πολύ, και ναι, την επίμαχη ώρα ρεύομαι μπροστά στη μούρη του!

Να ανοίξει η γη να με καταπιεί, να μην ξέρω που να πάω να κρυφτώ, ο δικός μου να έχει κατουρηθεί από τα γέλια, και το φιλί να παίρνει αναβολή! Κορίτσια, μετά από αυτό δε με φίλησε... :huh::unsure:

Γελούσε όλη την ώρα, ώσπου σπάστηκα και πήρα ταξί και πήγα σπίτι!

χαχαχα!!Ιφιγενεια μπορει να μη σε φιλησε τοτε...αλλα σε παντρευτηκε ;) !!!Το θελε το ρεψιματακι του :P

αχ λινακ ιαυτο το εχω κανει και εγω σε ανωστη κοπλεα πωλητρια!!

αφου την επρηξα ποσηηη ωρα για πυτζαμες που τελικα ΔΕΝ αγορασα..φευγοντας της λεω και ενα καλη λευτερια!!!!!!!

δε ειμαι εγκυος μου λεει...η καημενη

κα της απανταω πως επειδη ειναι πολυ αδυνατη κατα τα αλλα η κοιλια μου φανηκε σαν εγκυος και ζητησα 50 φορες συγνωμη!!

τι μιλας χριστιανη μου!!!! πας να τα διορθωσει και χειροτερα τα κανεις!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλα εχω ριξει πολυ γελιο..καντινου τον ασχετοστο δρομο!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

καλα ιφιγενεια μεγαλ η καψουρα θα σε ειχε!!! αλιιως δεν εξηγειται!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

λιβερτυ μολις σου αυξησα το καρμα ανακαι δεν ασχολουμαι καθολου με αυτο αλλα ρε συ!!!

μου εχεις φτιαξει 2 συνεχομενες μερες και παμε για τριτη!!! εισαι θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αχ να΄σαι καλα!!!!! :kiss::kiss::kiss:

α!!!! τι θμηθηκα!!!!!!!!!

χρισουγεννα παει η μαμα μου σουπερ μαρκετ να αγορασει γαλοπουλα της τελευταιας στιγμης...

παει στα ψυγεια και θυμωνει....πιανει μια πωλητρια και της λεει με υφος!!!:

KAΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ?????????????????????????

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΓΡΑΦΕ TURKEY=ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΜΑ ΤΙ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!

VENI έγραψε:

α!!!! τι θμηθηκα!!!!!!!!!

χρισουγεννα παει η μαμα μου σουπερ μαρκετ να αγορασει γαλοπουλα της τελευταιας στιγμης...

παει στα ψυγεια και θυμωνει....πιανει μια πωλητρια και της λεει με υφος!!!:

KAΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ?????????????????????????

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΓΡΑΦΕ TURKEY=ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΜΑ ΤΙ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!

κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh:

Θυμηθηκα κ εγω κατι!!Εχει κανα δυο χρονια,ειχα ραντεβου με τον αντρα μου(ανυπαντροι τοτε)στο σταθμο του τραινου να ερθει να με παρει με το αμαξι.Ως συνηθως...φτανω κ περιμενα :angry:

Ξαφνικα βλεπω το αμαξι,του κανω νοημα σαν τρελλη να με δει,κοβει ταχυτητα ,ανοιγω την πορτα....κ δεν ηταν αυτος :woohoo: !!Τον κοιταω καλα καλα κ ηθελα να πεθανω απο ντροπη "χιλια συγνωμη!Λαθος!!!" του λεω κ εξαφανιστηκα!!!

Το λεγα στον αντρα μου κ γελαγε..."να χαιρεσαι που δεν εφυγα μαζι του" του λεω μετα απο το στησιμο :silly: :P

little-angel έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh:

Θυμηθηκα κ εγω κατι!!Εχει κανα δυο χρονια,ειχα ραντεβου με τον αντρα μου(ανυπαντροι τοτε)στο σταθμο του τραινου να ερθει να με παρει με το αμαξι.Ως συνηθως...φτανω κ περιμενα :angry:

Ξαφνικα βλεπω το αμαξι,του κανω νοημα σαν τρελλη να με δει,κοβει ταχυτητα ,ανοιγω την πορτα....κ δεν ηταν αυτος :woohoo: !!Τον κοιταω καλα καλα κ ηθελα να πεθανω απο ντροπη "χιλια συγνωμη!Λαθος!!!" του λεω κ εξαφανιστηκα!!!

Το λεγα στον αντρα μου κ γελαγε..."να χαιρεσαι που δεν εφυγα μαζι του" του λεω μετα απο το στησιμο :silly: :P

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

veni σε ευχαριστω πολυ για το καρματακι...και εγω εχω πεθανει στο γελιο...να χαιρεσαι τον κουκλο στη φωτογραφια

στελλα...ενταξει..τι να πω τωρα....απο τη ζαχα θα το περιμενα αλλα απο σενα?? :P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...