Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΟΚΡΕΜΑ???

Recommended Posts

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :huh: ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ? Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα μονα μπισκοτα που ξερω ειναι τα νουτριτσια ,δεν ξερω αλλα ,ομως γτ να βαλεις μπισκοτο,δεν του αρεσουν τα φρουτα σκετα δεν τα τρωει?

ελα ρε γιατι απο τωρα μπισκοτο? αφου ειναι τα δημητριακα μετα τον 7ο-8ο μηνα...

τωρα βεβαι παιδιατρος δεν ειμαι αλλαεγω λεω να μην βαλεις να μην επισκιαζει και την γευση των φρουτων...μην φανταστεις πως θα φαει κατευθειαν λιγο λιγο θα συνηθισει..

μπισκοτα χωρις γλουτενη αν τελικα δωσεις δες σε κανενα βιολογαδικο που εχει περιεργα πραγματα...τι να πω..

νωρις αρχισατε ε?

Ναι νομιζω και εγω οτι αρχησατε νωρισ...

Αλλα απο τηναλλη αμα δεν εχει το μωρο προδιαθεση για αλλεργιες..τι να πω...εμεις ακομα γλουτενη δεν φαγαμε...καιοδευουμε ολοταχος προς τον ογδοο

ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ...ΕΓΩ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΤΑΛΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

και μένα στην αρχη δεν την έτρωγε τη φρουτοκρεμα...τώρα δεν έχουμε πρόβλημα!!εγω του βάζω ένα μπισκοτάκι στη φρουτοκρεμα της nutriccia ta biskotti και αν θυμαμαι καλα απ τον 6ο άρχισα..ίσως και λιγο νωριτερα..

Γεια σου και από εμένα!

Είναι νωρίς ίσως αλλά ωστόσο αν τσούζουν τα ούλα του, γιατί όχι και 2 μπισκοτάκια να γλυκύνει και να φύγει η στυφάδα;;;

Τα κλασσικά Παπαδοπούλου Πιτ-Μπερ πολλοί χρησιμοποιούν αλλά πολύ αργότερα...

yuki έγραψε:

ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΥΟ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ...ΕΓΩ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΤΑΛΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.

Ειναι μικρουλης ακομα μην τον πιεζεις . Εξαλου οπως τον βλέπω μια χαρά ειναι στα κιλάκια του :)

Οταν θα ναι ετοιμος , σε λιγο καιρο , θα φαει . Σκοπος σου , εκτος αο το να φαει πρεπει να ειναι και να φαει ΣΩΣΤΑ . Μπισκοτα κλπ αχρηστα γλυκαντιά σιγουρα δεν τα χρειάζεται το μωρο σ΄αυτη την ηλικια .

μην του δώσεις μπισκοτάκι, αφού τα φρούτα είναι γλυκά έτσι και αλλιώς....εγώ ακόμη και τώρα που η μικρή είναι 16 μηνών δεν της έχω δώσει τίποτα απολύτως σε γλυκό, το μόνο γλυκό που τρώει είναι το φρούτο!

Το ίδιο είχα κάνει και στον γιο μου το πρώτο γλυκό που έφαγε - δεν θυμάμαι τι ήταν μάλλον μπισκοτάκι - ήταν σε ηλικία 2,5 ετών και τώρα που είναι 4,5 ετών δεν του αρέσουν οι σοκολάτες!!!!! αν φάει κάτι γλυκό - εκτός από φρούτο - αυτό θα είναι είτε μπισκότο είτε παγωτό! τίποτα άλλο....για τα Χριστούγεννα έλαβε και χριστουγεννιάτικο Άγιο Βασίλη και kinder αυγά και κάτι άλλα και ποιός τα έφαγε? οι γονείς του!!! :laugh: :laugh:

σιγά σιγά θα φάει μην απελπίζεσαι έτσι είναι όλα τα μωρά δεν ανοίγουν το στόμα τους.....μετά όμως του δίνουν και καταλαβαίνει!!! :laugh:

Απο 6 μηνών που ξεκινήσαμε φρουτόκρεμα, μου είπε η παιδίατρος αν δεν την τρώει να του βάζω τα μιράντα στη φρουτοκρεμα. Αλλα μου φάνηκαν πολύ γλυκά. Τελικα κάνω το εξής του βάζω μια κουταλια μπισκοτοκρεμα και γίνεται υπεροχη! Συν οτι γινεται πιο πηχτή και την τρώμε όλη χωρις να πασαλειβουμε τη μισή πάνω μας! κάθε παιδίατρος πάντως λεει τα δικά του.

Α, αν και είναι το πρώτο μου παιδι έχοντας εμπειριά αρκετή απο τα παιδια της αδερφης μου δε χάλασε και ο κόσμος αν φάει το παιδι και λίγο μπισκότο. Η αδερφη μου στο πρώτο ακολουθούσε πιστα τις οδηγίες του παιδιάτρου και ο μικρος της αλλαξε τα φώτα με το φαγητο, στη μικρή ήταν πιο χαλαρή και ήταν καλύτερα. Αν ειναι να γίνει γλυκατζης το παιδί θα γίνει. Ξερω περιπτωση κοπέλας που δεν εδινε τιποτα γλυκο στο παιδι της, ακολουθούσε πιστα την υγιεινη διατροφή και στα δύο της χρονια το μωρό της ανέπτυξε διαβήτη.

Απ οτι ξέρω,συνηθίζεται να βάζουν μέσα στη

φρουτόκρεμα του παιδιού μπισκότα πτι-μπερ ή

μιράντα ή μια κουταλιά φρουτόκρεμα σε σκόνη.

Εγώ βέβαια διαφωνώ με αυτό,γιατί πρώτον

το παιδί πρέπει να λαμβάνει "καθαρές"

τις γεύσεις γιατί αν έχει συνηθίσει τη γεύση

των φρούτων ανακατεμένη με του μπισκότου

αργότερα θα δυσκολευτεί όταν θα τρώει

σκέτα φρούτα στο χεράκι.

Και δεύτερον γιατί θα πρέπει από τόσο νωρίς να

του δώσω τυποποιημένα προίοντα με συντηρητικά και

ζάχαρη?Δε θα πάθει και τίποτα αν τα φάει,αλλά προτιμώ

να το καθυστερήσω όσο περνάει απ το χέρι μου!

Καλοί είναι οι γιατροί και οι συμβουλές τους,

αλλά σε κάποια απλά θεματάκια όπως αυτό,

καλό είναι να κάνεις οτι πιστεύεις και θέλεις

ΕΣΥ για το παιδί σου!

συμφωνω ειναι μικρουλι για να του δωσεις μπισκοτο. εγω οταν ειχα ρωτησει την παιδιατρο αν μπορω να βαλλω μπισκοτα στην φρουτοκρεμα τα ακουσα κανονικα! μετα τους 8 μηνες ειπε. για το οτι δεν ανοιγει το στομμα του να φαει κανε υπομονη θελει τον χρονο του για να μαθει το κουταλι... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...