Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΜΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ

Recommended Posts

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΒΡΕ????????????

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕ,ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!

Κ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΜΠΗΞΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ .....ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΙΛΕΣ ΕΔΩ ΜΟΥ ΤΟΧΕΤΥΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΥ ΕΙΧΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΛΥ ΚΙΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΕΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ...ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΚΙΟΛΛΑΣ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.....ΕΝΙΩΣΑ ΗΛΙΘΙΑ....

ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΑ ΨΙΛΟΑΦΗΣΑ ΟΛΑ.ΕΓΩ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΕΨΑΧΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΟΟΣΟΟΟ ΠΟΛΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ....ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ Π.Μ..ΟΤΙ ΩΡΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ .ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΦΗΝΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΜΕΝΗ

antroula κουκλα μου μη φυγεις εισαι ενα απο τα κοριτσια που εκτιμω εδω μεσα :) ανοιγες τοσο ενδιαφεροντα θεματα κ εγω βρηκα πολλες απαντησεις σε ερωτησεις που ηθελα να κανω κ εγω ;)

ελπιζω να το ξανασκεφτεις κ να ξερεις πως θα μας λειψεις, αν δεν τα ξαναπουμε αυτες τις μερες σου ευχομαι καλη χρονια κ οτι καλυτερο για την οικογενεια σου :kiss:

αντρουλαααααααα χρονια πολλα που δεν τα ειπαμε κιολας!!!

καλε εισαι καλα θες να με νευριασεις χριστουγεννιατικα????? :P

εδω ημαστε μια παρεουλα και δεν εχεις να πας πουθενα!!! ειναι εντολη αυτο!!! και αν εχεις καποιο προβλημα πες μου να βαλω το θηριο μου να τους δειρει ολους!!! ξερεις ποσες φορες λεω να φυγω απο το μαμμυ επειδη μου γινεται εμμονη ιδεα με το παιδι(που δεν εχω)/????? κι ομως,δεν θελω να στενοχωρησω το παρεακι και ειμαι εδω!!! εεεεεεεελα μην με στενοχωρησεις...... φιλακιαααααα!!!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ! ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΦΟΡΕΣ...

ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

ΠΑΛΙ ΧΕΙ ΚΑΛΩΣ!

(ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!)

ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! :kiss::kiss::kiss:

Αντρουλα σκεφτηκα αρκετα πριν σου απαντησω .

Το mammyland ειναι ενας χωρος που καθημερινα μπαινουν πολλα ατομα και απαντουν εκφραζουντις αποψεις τους καποια απο αυτα τα ατομα ειναιμελοι ενεργα καικαποια αλλα απλοι επισκεπτες.Ο χωρος ειανι ανοικτος για ολους και όλες τις γνωμες.

Δεν ξερω αν ειχες καποια προσωπικη επιθεση η καποια διαφωνια σε αυτα που γραφεις ομως ακοαμ και ετσι να ειναι θεωρω εγωιστικο απο τη μερια σου να τα παρατας ενω μπορει η γνωμη σου η αοψη σου η εμπειρια σου να βοηθησει καποια κοπελα .

Κατα καιρους εχω ερθει πολλεςφορες σε κοντρα να πουμε αν και δνε μουαρεσει η συγκεκριμενη λεξη ας πω διαφωνια σε θεματα με το μητρικο θηλασμο η με τη διατροφη των παιδιων μ καποιες κοπελες αποεδω μεσα .Σε καμια ομως περιπτωση δνε θεωρω οτι η αλλη γνωμη -αποψη πρπει να θεωρειτε προσωπικη απλα ειναι η αλλη αποψη και ειναι σεβαστη .

Προσπαθω ποτε να μην προσβαλλω καποια απο τις υπολοιπες κοπελες και μερικες φορες που η συζητηση ανεβαινει ειναι λογικο να υπαρχουν εκφρασεις που αν ειμσταν αποκοντα δνε θα λεγοντουσταν .

Το αν θελεις να εμινεις μακρια επεδη θελεις αν εχιες χρονο για το παιδι σου και την οικογενεια σου αυτο ειναι σεβαστο και δνε νομιζω να σου κλεβει το mammyland οσο χρονο και αν γινετε κατι τετοιο μπορεις αν ρυθμισεις το χρονοσου .

Αν παλι δνε σε ευχαριστει α μπαινεις ναι ειναι αναμφισβητητο δικαιωμα σου να σταματηεις για οσο καιρο εσυ κρινεις .

Δεν θα σε παρακαλεσω να μεινεις εισια ενηλικη και πιστευω οτι μονη σου ξερεις καλα τι θα κανεις .

Παντως μεχρι τωρα καλα τα ειπαμε και να προσεχεις το 2010 να σου φερει ολα οσα επιθυμεις .

ΒΑΝΙΑ -ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΕΝΙΑ .ΦΙΛΑΚΙΑ

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...ΒΑΣΙΚΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΥΤΑΙ....ΚΑΙ ΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ....ΑΛΛΑ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ....ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ?ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΕΤΣΙ...ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑΛΕΜΕ

egw oso kai na epsaksa sta themata pou simetixes den eida kati kako ....ti se pirakse koritsaki mou ?

mou arese poli to thema me ta biologika kai ta metalagmena kai to poso to epsakses ...giati stenaxorithikes?

kane ena dialima an thes alla mhn mas ksexaseis.

(den tha to pistepseis o mikros ebale thn teleia!!!!)

Καλε που πας????Εσυ με ενημερωσες για τις κρεμουλες!!!Ιδεα δεν ειχα πριν!!

Σημερα ηταν η 1η μας μερα...δυσκολη(ολο με εφτυνε :silly: :silly: ) αλλα εχω υπομονη :P !!

Μη φυγεις :(

Κατερινακη εμεις θα τα λεμε!!!!

Ποιος αλλως θα τα βρισκει ολα αυτα για μας!!! Εγω το κρεοπωλειο χαρη σε σενα το ανακαλυψα!!!

Ευχαριστουμε για τις ερευνες σου που εγιναν εισ βαρος του προσωπικου σου χρονου. Προσωπικα τις βρηκα χρισημες. Δεν εισαι τρελη και υπερβολικη. Εισαι μια μανα που θελει το καλο του παιδιου της. και αυτο το μοιραζεσαικα μαζι μας!!! Ολες οι μαμαδες, με οποιον τροπο και το κανουν, φροντζιουν τα παιδια τους. Εισαι αστερι!!

Αντρούλα μου ελπίζω η αποφασή σου να είναι προσωρινή....Εγώ προσωπικά διαβάζω πάντα αυτά που γράφεις και με βοηθάνε πολύ. Θα μου λείψουν οι ενημερώσεις που μας κάνεις κατά καιρούς :( ...σε ευχαριστώ πολύ πάντως που μπήκες στο κόπο να μου απαντήσεις σε πράγματα που με προβλημάτιζαν μακάρι να μην χαθείς γιατί οι απορίες όλο και αυξάνονται αντί να μειώνονται :unsure: .

καλε που πας; και εγω που σε ενα δυο μηνες θα δωσω κρεμμα ποιος θα μου πει πια ειναι καλη; γιατι το παραδεχομαι ειμαι τεμπελα και το θεμα με τις κρεμες δεν το εχω πολυδει και βαριεμαι να διαβαζω και πολλες σελιδες χαχα

καλε! τη διαβαζω?θα φυγεις?και που θα πας μου λες?ποιος σε περημενη τελως παντων?δεν εχεις να πας πουθενα εδω θα μηνεις.ξερεις κατι? αν σε πηραξε καποιος να το πεις τωρα δημοσια.ρε κοριτσια! να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους,μπενουμε στην σελιδα του μαμμυ για να ανταλαξουμε αποψης,νγωμες.κ.τ.λ. δεν πηστευω οτι υπαρχει λογος για να κατσης να μαλωσεις με καποιον απο εδω μεσα.εκτως αν εγηνε κατι αλλο.πες το τουλαχηστων για να ξελαφρωσεις.θελω να σου χαρησω ενα καρματικι.θα πρωσπαθησω να το κανω δηλαδη.αν θελεις να μηλησεις σε καποιον να σου δωσω το mail μου.ειπε καλη στο να ακουω τους αλους.ολα θα πανε καλα ακομη και η παρεξηγησεις λοινωνται :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΑΝΕ...ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΟΛΕΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΝΟ ΔΛΔ ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΑ ΕΣΩΨΥΧΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΕ ΤΟΛΜΑΜΕ ΣΥΝ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΩΣΑ ΤΩΡΑ,....ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΝΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΥΓΙΑΓΚΙΧΤΗ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΩ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ...ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΟΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΕΔΩ ΘΑΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥ.....ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ,ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ,ΑΛΛΑ Κ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

χαιρομαι πολυ κοπελα μου που αλλαξες την

αποφαση σου και θα μεινεις.Θα λυπομουν πραγματικα

αν εφευγες.Διαβαζω με ενδιαφερον οσα γραφεις και

πραγματικα μου εχεις ανοιξει τα ματια σε πολλα θεματα.

Ποσο μαλλον που εισαι απο θεσσαλονικη και με εχεις κατατοπισει

ακομη και για συγκεκριμενα καταστηματα..μαλιστα ειχα την ελπιδα οτι

μπορει καποια στιγμη να γνωριζομασταν και απο κοντα.

Παντα με ενδιαφερει να συναναστρεφομαικαι να γνωριζω ατομα με τις ευαισθησιες τις

δικες σου και ιδιαιτερα σε θεματα που αφορουν τα παιδια μας.

Ελπιζω να τα λεμε..

Καλη μου πάντα θα υπάρχουν ανθρωποι που μας εκτιμανε και μας χρειαζονται..

η δευτερη σκεψη τις περισσοτερες φορες ειναι πιο σωστη από την πρωτη...

καλα κανεις και μενεις..

φιλια!!

δεν διαβασα ολες τις σελιδες

η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα τι εγινε γιατι δεν πολυ μπαινω τελευταια και πολυ απλα καποια θεματα δεν προλαβαινω να τα διαβασω

ξερεις κατι αν καποια κοπελα δεν συμφωνει μαζι σου δεν πειραζει

δεν εχουμε ολες τις ιδιες αποψεις

μην φυγεις για αυτον τον λογο

καπου ειπες οτι νιωθεις πως εισαι βαρος

τι λες καλε?σε ποιον?γιατι ανηκει σε καποια συγκεκριμενη κοπελα το μαμμυ?

ολες ειμαστε μελη

και ολες εχουμε δικαιωμα να πουμε την γνωμη μας

και τις ανησυχιες μας,τους προβληματισμους μας

εγω πχ πολλες φορες επειδη δεν προλαβαινω να παρακολουθω τα παντα εδω λεω πραγματα που εχουν ξανα ειπωθει και ισως σε καποιες να τη σπαει αυτο

αλλα τι να κανουμε

αν σε καποια κοπελα δεν ενδιαφερει ενα θεμα ας μην το διαβασει

παντως μη φυγεις για αυτον τον λογο

αν θελεις να κανεις ενα διαλειμμα οκ καλα θα κανεις

μερικες φορες και εγω σκεφτομαι πως το ιντερνετ μου παιρνει πολλες ωρες απο την καθημερινοτητα μου και απο πραγματα που θα μπορουσα να κανω με την οικογενεια μου

αλλα αυτο το ρυθμιζεις οπως θες εσυ

μπορεις να μπαινεις πιο λιγο

σορι για τα πολλα λογια

φιλακια

Γιούπι!!!!!!!! :cheer::cheer::cheer::cheer:;););););););););):kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πόσο χαίρομαι!!! ¨Οχι ότι δεν θα τα λέγαμε, θα τα λέγαμε αλλά τώρα θα συνεχίσεις και τις έρευνες για να ενημερώνεις και όσα κορίτσια το επιθυμούν... Κι εγώ θα είμαι από τις πρώτες!!!! Φιλάκια Κατερινούλι μου!!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...