Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεν θέλει 2ο

hope_89

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Έκανα χτες μια συζήτηση με τον καλό μου και μού είπε οτι δεν θέλει δεύτερο παιδί :( Έπεσα απο τα σύννεφα.Θέλαμε και οι δυο μια μεγάλη οικογένεια και τώρα...

Οι περισσότερες θα ξέρετε την ιστορία μου και την απώλεια που είχα πριν 1,5 μήνα.Έχασα το μωράκι μου σττην 18η εβδομάδα.Ξέρω,είναι νωρίς να συζητάω για δεύτερο αλλά ενώ στην αρχή δεν ήθελα ούτε και εγώ,τώρα κάτι άλλαξε μέσα μου.Θέλω πολύ να ξαναγίνω μανούλα!

Πώς θα γίνω όμως αυτό,όταν ο σύντροφος μου είναι τόσο αρνητικός;

Θεωρεί πως είναι καλύτερο να μείνουμε με το κοριτσάκι μας.Φοβάται λέει :unsure: Δεν θέλει να της στερίσει τίποτα ούτε να ''διαιρέσει''την αγάπη μας.Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως.

Τα αδέρφια είναι πολύ σημαντικά πρόσωπα,ιδιαίτερα όταν φεύγουν οι γονείς απο την ζωή.Γιατί να φερθούμε τόσο εγωιστικά και να αφήσουμε μόνη την μικρούλα μας; :( Σίγουρα με δύο παιδιά τα έξοδα θα είναι περισσότερα,δεν θα μπορώ να τις προσφέρω 100% ό,τι έχει όσο είναι μόνη της,τα χρήματα θα πρέπει να μοιράζονται αλλά... :huh:

Δεν ξέρω ρε κορίτσια,με μπέρδεψε ο Στέλιος χτες.Τι είναι τελικά καλύτερο;Γιατί δεν θέλει δεύτερο; :(

Μάλλον τελικά είναι γραφτό μου να μείνω με ένα παιδάκι :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νέλυ μου πολλόι νομίζουν πως με ένα 2ο παιδί η αγάπη διαιρείται. Τελικά δεν είναι καθόλου έτσι. Η αγάπη πολλαπλασιάζεται και κοντέυεις να σκάσεις!! :) Στο λέω εκ πείρας! Σε καμία περίπτωση να μην μείνεις με ένα παιδάκι και για σας αλλά και για την Αννούλα. Τώρα για τα έξοδα που λες οκ δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Πάντα βρίσκουμε τις λύσεις αρκεί να το θελήσουμε. Ξέρεις τι νομίζω εγώ?? Μετά τη δοκιμασία που περάσατε ο καλός σου φοβάται μην τυχόν και σας τύχει καμιά άλλη αναποδιά (που το απεύχομαι)και ίσως να μην μπορεί να το αντιμετωπίσει :dry: Λέω εγώ τώρα .. Ίσως φοβάται και τη δική σου αντίδραση σε κάποιο άσχημο ενδεχόμενο. Εκεί δλδ το εντοπίζω εγώ πιο πολύ και όχι στο οικονομικό ή στην αγάπη κλπ. είναι και νωρίς ακόμη. Κι εκείνου του στοίχισε πάρα πολύ η απώλεια σας και τώρα είανι λογικό να φοβάται :dry:

Μιλήστε πολύ..Βρείτε τους εαυτούς σας και το μωράκι θα έρθει σίγουρα... Κι ο Στέλιος θα το θέλει πολύ απλώς θέλει το χρόνο του :)

Σου έυχομαι τα καλύτερα!

νελυ σε καταλαβαινω...

λογικο ειναι αν φοβαται...

μηπως ειναι λιγο νωρις να τον πιεσεις?

θα δεις αν περασει λιγος καιρος κ θα δει αλλιως τα πραγματα... :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ.ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ.ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ 2ο ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΡΘΟΥΝ... ;)

koritsaki mou gliko!!!

eimaste mikroules!!!!eisai molis 21 kai esy!!!! :woohoo: :woohoo:

exete xroniaaaa ouououououououou :woohoo: :woohoo:

mexri ta 30-35 exoume akoma...

ok oxi toso !!alla eisai mikroula vre!!min kaneis les kai eisai 40!!

se 5 xronakia to poly nai na kaneis ena aderfaki alla twra einai kai fresko to disaresto gegonos opote o antras sou ponaei kai aytos oso esy...

akoma ksepernate tin apwleia... :silly:

afiste na figei auto apo panw sas...kai argotera vlepete..ok?? ;)

filia kai tis kaliteres euxes mou gia ton neo xrono!!

Νελλακι να σου πω κατι...δεν τον αδικο...Εγω περασα μια μικρη περιπετεια με τον μικρο και το σκεφτομαι πααααραααααα πολυ γιατι εχω φοβο μην ξαναπερασω τα ιδια. Αμα ειχα μια περιπετεια σαν τι δικη σου...δεν ξερω πως θα αντιδρουσα.

Δωστου λιγο χρονο..να οριμασει μεσα του η ιδεα. Θα δεις οτι θα κανεις οσα παιδακια επιθυμεις. Και μην ανισυχεις ...τα εξοδα δεν ειναι και τοοοσα πολλα. Εχεις τα βασικα απο το πρωτο σου παιδακι ολα τα αλλα βρισκονται. ΟΚ μπορει να μην σπουδασουν σε πανακρτιβα κολλεγια αλλα θα εχουν το σημαντικοτερο...την οιγενια σας να τα στηρηζει και να τα αγαπαει..απλα δωστου χρονο αυτο πιστευω εγω!!!

Νέλυ συμφωνώ κ εγώ μαζί σου ότι τα αδέρφια είναι πολύ σημαντικά στη ζωή μας. καταλαβαίνω την ανάγκη σου για δεύτερο μωράκι.

Όμως πιστεύω ότι δεν πρέπει να σε αγχώνει καθόλου η αντίδραση του άντρα σου. Μην ξεχνάς ότι κ αυτός δεν πέρασε λίγα. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι εκτός από την στεναχώρια της απώλειας έχουν κ τον φόβο κ τη στεναχώρια για εμάς τις γυναίκες κ γι αυτό που περάσαμε.

Πιστεύω ότι απλά φοβάται για σένα κ θέλει να είσαι εσύ καλά πάνω από όλα κ του βγαίνει σαν αντίδραση για να μην σε βάλει πάλι σε αύτη τη διαδικασία. Στη θέση σου δεν θα αγχωνόμουν απλά θα έδινα χρόνο χωρίς στο διάτημα αυτό να το συζητάω. Αν μιλήσετε μετά από 6 μήνες πιστεύω θα έχει άλλη γνώμη.

Εύχομαι να ξεπεράσεις αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής σας κ σύντομα να είστε κ πάλι ευτυχισμένοι. Πάρε δύναμη από την Αννούλα σου που σε χρειάζεται...

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι φοβαται για σενα δεν θελει να ξαναπαθεις τιποτα και ειναι λογικο αφου εχετε ηδη παιδι,ειναι δυσκολο και για τους αντρες μας περνανε και αυτοι το δικο τους γολγοθα και πρεπει να φαινονται και δυνατοι για να νιωθουμε εμεις καλυτερα...ο δικος μου φοβαται πολυ μην ξαναπαθουμε το ιδιο αλλα περιμενει με ανυπομονησια να ξαναερθει.

Προφανώς τρόμαξε από αυτό που σας συνεβη... Ακόμα είστε πάρα πολύ μικροί κι εχετε πολύ καιρό... Σιγά-σιγά θα του περασει και θα θελει και δευτερο και τριτο!!!

το καταλαβαινω οτι θες να ξαναπροσπαθησεις αλλα ειναι λογικο να φοβαται και να φοβαται οχι μονο για την επομενη εκβαση της εγκυμοσυνης σουτ σε τοσο μικρο χρονικο διοαστημα αλλα και για εσενα την ιδια φοβαται για την ζωη σου δεν θα ηθελε να συμβει τωρα που ειναι νωρις αλλη μια μη ολοκληρωμενη εγκυμοσυνη ασε τον να ηρεμησει λιγο και μην τον πιεσεις

οι αντρες ειναι πολυ πιο βφοβιτσιαριδες απο εμας και σκεφτονται διαφορετικα

αν συνεβαινε ενα ατυχημα και επρεπε να διαλεξει αναμεσα σε εσενα και την κορη σαςψ θα διαλεξει εσενα εμεις παλι θα διαλεγαμε τα παιδια μας

Ασε τον λιγο να χαλαρωσει και να μην ειναι τοσο νωπο ακομα το τραυμα και ο φοβος που νιωσατε και οι δυο προσφατα και οταν αργοτερα θα ερθει και το αλλο παιδακι θα το χαρει παλι με πολλους φοβους και αγχη αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα το χαρει

η αληθεια ειναι οτι βιαζεσε λιγακι

δικαιωμα σου βεβαια αλλα ασε λιγο τα πραγματα να κυλισουν

παντως συμφωνω μαζι σου οτι τα παιδια δεν πρεπει να ειναι μονα τους

μακαρι να μπορεσω να κανω αλλα 2-3

θελω και εγω πολυ μια μεγαλη οικογενεια

τα οικονομικα προβληματα δε πρεπει να μας φρεναρουν

αλλωστε κανεις δε ξερει πως θα ειναι σε 5 χρονια πχ

ουτε ομως να ξεπερναμε και τα ορια

οσο για την αγαπη...

πιστευω οτι η αγαπη των γονιων φτανει για ολα τα παιδακια του κοσμου

μη σου πω οτι περισευει κιολας :):)

περιμενε λιγο καιρο

σας ηρθαν ολα λιγακι αποτομα

δωσε χρονο και στους 3 σας

νελλακι μου μην τον παρεξηγεις...οπως ειπαν κ αλλα κοριτσια φοβαται ακομα επειδη περασατε αυτη την δυσκολη κατασταση :(

θυμισου κ συ ελεγες πριν ενα μηνα οτι δεν θελεις αλλο επειδη δεν μπορεις να ξαναπερασεις το ιδιο κ καλυτερα να μεινεις μονο με την αννουλα.....αλλα......ειδες ποσο γρηγορα θελεις παλι νινακι??? :)

ετσι θα ειναι κ για τον αντρα σου...σε λιγο καιρο θα δεις που θα θελει σαν τρελος κ αλλα παιδακια! :) κ ακομα ειστε τοσο νεοι που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην θελησει να κανετε αλλο!αλλα ακομα ειναι φρεσκια η πληγη κ φοβαται... :(

υπομονη να κανετε κ θα δεις που ολα θ'αρχισουν να βρισκουν το δρομο τους!!! :)

NEΛΛΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....

ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΤΕ....

ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ Κ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ.ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ.

Αχ,έχετε δίκιο... :dry:

Η αλήθεια είναι οτι και εγώ σκεφτόμουν πολύ μια δεύτερη εγκυμοσύνη.Τώρα όμως νιώθω μια γαλήνη μέσα μου.Σκέφτομαι πως το μωράκι που έφυγε είναι καλά και εγώ πρέπει να φροντίζω την αδερφούλα του και τον μπαμπά του.Με ''τραβάει''και η μικρή μπροστά.Δεν μπορώ να ζώ με υποθέσεις,αναλύσεις και λύπη.Με χρειάζεται περισσότερο απο το μωρό.Το κουβαλάω μέσα μου,το έχω στην καρδιά μου και πάντα θα κλαίω που μας άφησε τόσο νωρίς... :(

Δεν ξέρω,ίσως αυτή η επιθυμία για μια δεύτερη εγκυμοσύνη είναι η επιθυμία για μια νέα αρχή,για να ονειρευτώ και πάλι,για να βιώσω ξανά την δημιουργία μιας νέας ζωούλας.

Δεν θέλω να περιμένω.Πραγματικά ανυπομονώ!

Δεν ξέρω ποιο τελικά είναι το καλύτερο.Να έρθει το μωρό σε μια περίοδο που ο μπαμπάς έχει αμφιβολίες ή αργότερα που δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε(;;; ).Μήπως να το αφήσω στην τύχη;Δηλαδή ελεύθερα,και όποτε έρθει; :huh:

Οχι βρε Νελλακι μη σκεφτεσαι ετσι...

Το γραφτο του κανεις δε το γνωριζει εκ των προτερων.

Δε νομιζω οτι ο αντρας σου δε θελει αλλο παιδακι. Εξ αλλου αν δεν ηθελε πως εμεινες εγκυος την προηγουμενη φορα?

Απλα νομιζω οτι ακομα ειναι σοκαρισμενος. :S:S:S:S

Μη ξεχνας οτι οι αντρες δεν αντεχουν και πολλα πολλα. Δεν ειναι τοσο δυνατοι οσο οι γυναικες. Ασε τον χρονο να περασει και να ηρεμησει λιγο η ψυχη του απο οσα περασατε και να δεις που απο μονος του θα θελησει να ξαναξεκινησετε προσπαθειες.

Μην τον πιεζεις παντως γιατι μαλλον μεσα του γινετε χαμος.

Ειναι δυσκολη η δεδομενη χρονικη στιγμη και για τους δυο σας αλλα και για την μεταξυ σας σχεση. Στηριξε τον και προσπαθηστε μαζι να αφησετε τα ασχημα στο παρελθον.

Οταν ερθει η ωρα ειμαι σιγουρη οτι θα σας στειλει ο Θεος το μωρακι σας και θα το θελετε και οι δυο.

Φιλακια!!!

δεν το πιστεύω κι εμεις συζητούσαμε σήμερα το ίδιο πράγμα!!!ξέρεις τι μου είπε?:Δεν είμαι έτοιμος ακόμα...ασε να περάσει λίγος καιρός...ακόμα θρηνούμε για τις μικρές κλπ...(παρεπιμπτόντως αισθάνομαι το ίδιο,απλά κάναμε συζήτηση)τελικά και αυτοί πληγώνονται πάρα πολύ και μπορεί εμεις να κλαίμε περισσότερο και να το βγάζουμε αυτοί όμως το κρατάνε μέσα τους γτ πρέπει να είναι δυνατοί και συσσωρέυεται το πράγμα.πιστεύω ότι απλά ειναι πολύ απογοητευμένος ο άντρας σου και θέλει λίγο χρόνο μέχρι να νιώσει καλά και έτοιμος για ένα άλλο παιδάκι...λίγη υπομονή ακόμα τπτ αλλο φίλη μου και σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα καποια στιγμή και έτοιμοι πιά για ένα μπομπιράκι.

Κι εγώ πιστεύω ότι ο άντρας σου είναι ακόμα σοκαρισμένος με αυτό που σας συνέβη και φοβάται...Μην τον πιέζεις και μη πιέζεις και εσύ τον εαυτό σου. Χρειάζεστε και οι δύο χρόνο για να συνέλθετε απ' αυτό που έγινε. Εξάλλου είστε και οι δύο μικροί σε ηλικία και έχετε πολύ καιρό μπροστά σας για να κάνετε κι άλλα παιδάκια :)

Φρόντισε την Αννούλα σου, αγκάλιασε τον αντρούλη σου (μη ξεχνάς ότι και οι δύο χρειάζονται την αγάπη σου) και όλα θα φτιάξουν με τον καιρό και σιγά-σιγά θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα :)

Σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία :kiss:

Γλυκιά μου καλημέρα και χρόνια πολλά!

Εγώ έχω δυο παιδάκια και βλέπω πόσο χαρούμενα είναι μαζί. Σαν παιδάκια βέβαια μαλώνουν όμως και χώρια δεν μπορούν. Δεν θα άφηνα την κόρη μου, που είναι πρώτη, ποτέ χωρίς αδελφάκι.

Είναι ένα πολύ σημαντικό να έχει το ένα το άλλο και αυτό θα το καταλάβουν αργότερα...είναι λίγο μικρά ακόμα.

Ποτέ δεν σκέφτηκα να μην κάνω άλλο παιδί γιατί δεν θα μπορώ να παρέχω στο πρώτο τα πάντα. Άλλωστε πιστεψέ με κανένα παιδάκι δεν θα ήθελε να έχει τα παντά περισσότερο από ότι ένα αδελφάκι.

Πιστεύω πως ο καλός σου ίσως να μην θέλει δεύτερο γιατί το θεωρεί λίγο νωρίς. Αν ήταν απόλυτα αρνητικός θα πρόσεχε και δεν θα υπήρχε δεύτερη εγκυμοσύνη, έτσι λοιπόν μην πιέσεις την κατάσταση. Άφησέ τον λίγο να χαλαρώσει, να περάσει λίγος καιρός και αργότερα το ξανασυζητάτε.

Όλα θα πάνε καλά και θα μεγαλώσει η οικογένειά σας σύντομα. :)

Νελλυ χρονια πολλα.Εγω παντως επειδη θυμαμαι τι περασες χαιρομαι που αποφασισες να κανεις

δευτερο παιδι.Τωρα για τον αντρα σου συζητα μηπως κι αυτος φοβαται

τελικα μετα την τελευταια εγκυμοσυνη κι αυτα που λεει εινα δικαιολογιες.

• Προσθήκη...