Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ταξίδι στη Βαρκελώνη...

tirogaridaki

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!:)Χρόνια πολλά, να χαίρεστεόλες τις οικογένειες σας!!Ευχομαι με τη νέα χρονιά πιο πολλά μωράκια στο μάμμυλαντ!!:) Λοιπόν κορίτσια θέλω την ψυχολογική σας στήριξη...την Τρίτη το πρωί πετάμε από Αθηνα για Βαρκελώνη μέσω Γερμανίας..είμαι αγχωμένη αρκετά...φοβάμαι που μέσα σε 6 μέρες θα πετάξω 6 φορές με αεροπλάνο...Ροδο-Αθήνα-Μοναχο-Βαρκελώνη και αντιστροφα...φοβάμαι ότι θα πέσει και θα σκοτωθουμε..είναι και ΤΡίτη το ταξίδι μας και η Τρίτη σαν μέρα δεν μου έχει κάτσει καλά...ήμουν έτοιμη να ακυρώσω το ταξίδι ..είναι όντως τόσο του φόβου;;; :dry: (καλά ε;;τέλειες οι νιφάδες που πέφτουν στην οθόνη..αν και στην αρχή νομιζαότι έκαναν πουλάκια ταμάτιαμου!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε tirogaridaki τι ειναι αυτα που λες, ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!

Θα πας, θα φτασεις κ θα γυρισεις μια χαρα!!! Κ θα τα περασεις κ ομορφα, δεν ξερω αν εχεις παει, αλλα εγω εχω πολλους φιλους εκει κ εχω παει 14 φορες!!!!

Να προσεχεις τη τσαντα κ πορτοφολι στη la ramblas κλεβουν, μεσα στα ματια σου!!!

Εχω μια φοβια με τα αεροπλάνα και πάνταμε έπιανε όσο πετουσαμε. ΚΑι το ρόδο Αθηνα δεν είναι δα και καμια τρελή αποσταση..μέχρινα σου σερβίρουν έφτασες..αλλά 25ώρες στο αεροπλάνο..με τρομάζουν! Κι αν;;;; Τόσα ακουμε!!! ουφ...πρέπει νααποβάλω το άγχος γιατί θέλωτόσο πολύ να το απολαύσω!!!!!θέλω να περάσω υπέροχα..εκείνες τις δυο ώρες...η καρδουλα μου το ξέρει!!!! εχω κι έναν γιο που αφήνω πισω κι άλλο ένα παιδί που θα κουβαλάω μαζίμου...

ΚΟνστανς έχω ακουσεικι εγώ ότι κλέβουν...μελουράκια θα έχουμε πορτοφόλια και ψηφιακές..χεχεχε...

Φανή μου και γώ τον ίδιο ακριβώς φόβο έχω με το αεροπλάνο...να σκέφετσαι θετικά μην κάνεις αρνητικές σκέψεις ...

Εγώ πάντως απο την ώρα που ανεβαίνω μέχρι την ώρα που κατεβαίνω σταυροκοπιέμαι συνεχώς :laugh: :lol: Πολλοί είναι αυτοί που με κοιτάζουν παράξενα αλλά τί με νοιάζει εγώ έτσι αισθάνομαι και αυτό κάνω!! :laugh:

Να περάσετε καλά και μην σε νοιάζει τίποτε! Φιλάκια!! :kiss:

Αποψε Χριστουγεννα στην πολη

παιδια και ονειροπολοι αγαπη εχουν γεμισει

Αποψε συνχωραμε και γελα

να ξανασμιξουμε ελα να φυγει λιγο η θλιψη

ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ Σ'ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ....

Αχ,βρε Τολη,Τολη Βοσκοπουλε τι μου εχεις κανει με τα τραγουδια σου.

Κοριτσια καλησπερα.Που σας πετυχαινω βρε???

Σιγουρα οχι στην κουζινα.Ειμαι σιγουρη οτι βαρεθηκατε να την βλεπετε απο το πρωι :S Τουλαχιστον τα πιατα τα πλυνατε η εχουν σχηματισει τον πυργο της Πιζας στον νεροχυτη σας??? :lol::lol: Μην ανχωνεστε παρτε αγκαλια τους αγαπημενους σας και αραξτε στον καναπε, στην πολυθρονα,στην φλοκατη η ωπου σας βολευει τελος παντων...Εκει θα κολλησουμε τωρα :P Για οσες δεν εχετε τι να αγκαλιασετε(οπως εγω καλη ωρα)διοτι ο αντρας μου ειναι στην δουλεια και οι ζουζουνες μου κοιμουντε μην ανχωνεστε.ΕΔΩ MAMMYLAND ;)

Βρε Φανή... Ταξίδι ετοιμάζεις, ηρέμησε. Η Βαρκελώνη είναι υπέροχη. Εγώ πήγα μαζί με τον άντρα μου και τη μεγάλη 4 μέρες αφού μου βγήκε θετικό το τεστ. Στον γιατρό πήγα μετά το ταξίδι.

Αφού φοβάσαι τα αεροπλάνα γιατί επιλέξατε διαδρομή με τόσες πολλές στάσεις; Δεν υπήρχε απευθείας από Αθήνα; Ή από Ρόδο για Μόναχο;

Πάρε ένα iPod βάλε τραγούδια που σου αρέσουν, πάρε ένα περιοδικό και ούτε που θα το καταλαβεις. Ταξιδευεις με το παιδί ή μόνοι σας;

Όπως και να έχει, καλό ταξίδι. Εγώ την Τετάρτη επιστρέφω Βερολίνο ΜΟΝΗ με τα παιδιά. Ο άντρας μου φεύγει αύριο...

Βρε μην αγχώνεσαι! :)

Εγώ έχω ταξιδέψει αρκετά με το παιδί(αεροπλάνο,πλοίο)και η ώρα περνάει πολύ γρήγορα.Αν είσαι μόνη σου δε,ακόμα καλύτερα.θα κοιμηθεί αρκετά(αφού είναι και μεγάλο ταξίδι)θα φας,θα διαβάσεις το περιοδικό σου,αν έχει laptop μπορείς να το πάρεις μαζί σου,θα ακούσεις την μουσική σου...Ούτε που θα το καταλάβεις! :) Επίσης τόσες πτήσεις γίνονται καθημερινά...όλες επιτυχημένες!Είναι άδικο και κρίμα για έναν ανόητο φόβο να χαλάσεις ένα όμορφο ταξίδι,έτσι δεν είναι;; :)

Καλά να περάσετε! :kiss:

Καλό ταξίδι Φανή , το αεροπλάνο θεωρείται από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς!!!!

Εγώ ένα πράγμα θα ρωτήσω μόνο: επιτρέπεται να έχεις τόσες πολλές προσγειώσεις-απογειώσεις μέσα σε μία μέρα? από όσο γνωρίζω δεν κάνει καλό στις έγκυες!!!!

δεν μπορούσατε να βρειτε πτήση κατευθείαν?

Ξέρω ότι μόνο ΜΙΑ επιτρέπεται......!!

Τιρογαριδάκι-Φανή μου να περάσετε ξεχωριστά!!! :cheer:

Καλό ταξίδι!!! :cheer:

ΥΣ.πόσο γούσταρα μία Βιέννη δε λέγεται...ε, καλά και ένα 2ημεράκι στα Λουτρά Αριδαίας δε θα με χαλούσε...αλλά;;;ανωτέρα βία...

Εν ολίγοις σε ζηλεύουμε... :P

Να επιστρέψεις με πολλές εντυπώσεις και φωτογραφίες! :);)

Αχ βρε Φανούλα... τέλειααα!!! Ζηλεύωωωωω με την καλή έννοια εννοείτε!!! Να περάσετε όσο πιο τέλεια μπορείτε!!!!

Καλό ταξίδι να έχετε....

Αχ.... μακάρι να πάμε κι εμείς στις κουνιάδες μου στην Γερμανία την άνοιξη!!! Να φορέσω επιτέλους και το μπουφάν το ολόσωμο του γιού μου!!! :laugh: :laugh: :P:P

tirogaridaki καλό ταξίδι και καλές γιορτές.Το ονειρό μου είναι να πάω Ισπανία και για την Βαρκελώνη έχω ακούσει τα καλύτερα!μην φοβάσαι καθόλου και εγώ φοβάμαι τα αεροπλάνα και όποτε μπαίνω σκέπτομαι τι ωραία θα είναι εκεί που πάω και νιώθω καλύτερα και εσύ αυτό να κάνεις,καλό ταξίδι κοπέλα μου ή αλλιώς στα ισπανικά que tengas un viaje buen!! :)

αχ κορίτσια με φτιάξατε...εντάξει...την πήρα τη δόση μου!!!χεχεχεχεχε...σε 2 μέρες πετάμεεεεε...είμαι πολύ χαρουμενη! Ο μικρός φυσικά θα μείνει εδώ με τους παππουδες του...θα καλοπεράσει κι αυτός μη νομίζετε!!!!:) Λένα κι εγώ αυτόθακάνω...θα σταυροκοπιέμαι καιθα λέω τοπάτερ ημών..μήπως και με λυπηθεί ο Θεός!!χεχεχεχεχε..Κορίτσια σας ευχομαι είτε ταξίδέψετε είτε όχι, να περάσετε Καλές Γιορτές και Καλή Πρωτοχρονιααααα!!!!!:) Θα σας δείξω φωτό όταν γυρίσω!!!!:)

ολα ειναι μεσα στο μυαλο! :)

δεν ειναι τιποτα

εγω εχω κανει ολες αυτες τις ωρες που λες 23 δηλ,σερι,

οταν πηγα Αυστραλια,εκανα 23 ωρες!!

κ απο που να φυγεις μετα... ητανε αργα...!τι να κανεις ζαρωνεις..χαχαχα!επινα κ τα ποτακια μου κ χαλαρωνα καπως

;)

Αποζημιωθηκα ομως οταν εφτασα Sydney ;)

καλα να περασετε,αχ! θελω κ γω Βαρκελωνη,δεν εχω παει :(

φανηηηηηη αχ ζηλευω.....θελω και εγω......αντε καλα να περασετε και μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα...θα δεις ποσο γρηγορα θα περασει η ωρα τιποτα δεν θα καταλαβεις....λοιπον και εγω ειχα ταξιδεψει οταν ημουν 21 εβδομαδων για ντουμπαι....δηλαδη γιαννενα αθηνα αθηνα ντουμπαι και ηταν 4 ωρες ταξιδι...πραγματικα δεν καταλαβαμε τιποτα θα δεις ποσο ευχαριστα περναει η ωρα........καλα να περασετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

• Προσθήκη...