Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΧΧΧΧΧ

εγω εχω πολλα

αλλα αυτο που μπορω να το βλεπω ολη μερα και καθε μερα ειναι το

Lion King

φαντασου οτι πριν απο αυτο θυμαμαι μονο 2-3 και αυτα οχι τους τιτλους .

Καλες γιορτες και ας αφησουμε τα παιδακια να χαρουν τις γιορτες αυτες οπως ακριβως θελουν αυτα

Δημοσίευση

ΠΩΠΩ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ?Ο ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΥΤΥΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ...Ο ΚΑΠΑΜΑΡΟΥ? ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ?ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ...ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ.......ΑΧ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.....ΟΛΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ Ο ΝΕΜΟ ΚΑΙ Ο ΣΡΕΚ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΠΑΠΟΥς ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ....ΕΓΩ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ Ο ΦΡΟΥΦΡΟΥ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ....ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ....ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...Η Ο ΚΑΜΠΑΜΑΡΟΥΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΤΑΚΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

εγω μαλον δε χρειαζεται να πω η καντυ-καντυ τα λεει ολα :) αλλα μου αρεσε πολυ κ ο ροζ πανθηρας ακομη κ τωρα μου αρεσει η μουσικη του... :cheer:

επισης διαβαζα κ πολυ miky-maous επερνα τα μεγαλα τα κλασικα κ διαβαζα με τις ωρες... :cheer:

Δημοσίευση

Χρονια πολλλα κοριτσια!

Μα σε κανεναν δεν αρεσε η Μαγια Μελισσα με τον Κουρτ?Ειχα παθει ψυχωση οταν ημουν μικρη ειχα κ στολη με κεραιες για το κεφαλι(πολυ μπροστα για εκειμη την εποχη)!Φυσικα στρουμφακια,Ταο-Ταο,nils holgerson,καντυ-καντυ κ τερυ,θαντερκατς, ο γυρος του κοσμου σε 80 μερες,του κουτιου τα παραμυθια κ ενα αλλο με εναν παππου με ενα σκυλι που ελεγε παραμυθια κ αυτος στην ερτ2 τον θυμαται κανεις?Τι να πρωτοθυμηθω το καρουσελ, το μικροσπιτι στο λιβαδι παντως τα παιδικα προγραμματα ηταν πολυ πιο ωραια κ προσεγμενα τοτε τωρα τα περισσοτερα ειναι με μεταλλαγμενα ρομποτ κ σκοτωμους με λειζερ οπλα!

• Απαντήσεις

• Κι εγω τα ιδια… Οταν επιτελους μειωθηκαν τα αντισωματα ενεργης λοιμωξης, προσπαθουσαμε ενα χρονο και δεεεν… Μας ειχανε βγει διαφορα θεματα. Καναμε με εξωσωματικη ενα παιδακι που κοντευει τα 6… και τωρα ειμαι ξανα εγκυος με εξωσωματικη σε διδυμακια. Ειμαι στην 34η σχεδον. 🙏🏻🙏🏻
    • Καλημερουδια. @Diwni μου εσυ που εχεις τρια παιδακια ευτυχως που σου κοιμαται μεσα στην ημερα να κανεις και καμια δουλεια. Αλλιως με το μαρσιπο θα κοψομεσαστουμε καμια ωρα. Ειναι σουπερ η μπεμπα σ ετσι και μενα στην ηλικια της κοιμοταν λιγο παραπανω μετα τον εκοψε τον υπνο. Περνατε ωραια στις διακοπες σας;; @Eirinistz να μην αγχωνεσαι καθολου. Εμενα στο bexero για τη μυνηγγιτιδα εκανε κατι δεκατακια αλλα υποχωρησε με ντεπονακι αλλα της φιλης μ ειχε σηκωσει πολυ πυρετο. Επισης στο ποσιμο εκανε πολλα κακα με λιγες βλεννουλες αλλα ηταν φυσιολογικο κατα την παιδιατρο. 
    • Ναι Μαρία μου δυστυχώς το πιάσαμε Τζόκερ..Ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη απο φυσική σύλληψη κ μετα παιδευτηκα να μείνω έγκυος. Δεν ερχόταν φυσικά κ προχώρησα σε εξωσωματικη.Έχω μια κορούλα 14 μηνων. Και ναι ημουν σχεδον σε καραντίνα γιατι οποιος καει στο χυλο, φυσαει και το γιαουρτι. Εσυ ; 
    • Καλος ηρθες και με το καλο το μωρακι ❤️ υπομονη με τα συμπτώματα στον 4ο μηνα σταματανε.
    • Γιατι δεν κανετε περιδεση ; Μπορει να εισαι σε βδομαδες οριακες (26, σωστα;); αλλα τωρα πρεπει ο γιατρος να ζυγισει τα υπερ και τα κατα και νομιζω πως τα οφελη ειναι περισσοτερα απ τις πιθανες παρενεργειες. Επισης υπαρχει κι η λυση του πεσσου, που τοποθετειται οποιαδηποτε στιγμη ως και τις 34 βδομαδες. Δεν εχει τα ιδια αποτελεσματα, αλλα κι αυτος βοηθαει σε μεγαλο βαθμο. Προσωπικα θα επεμενα αρκετα σε καποια πιο ασφαλη λυση. Γιατι να αντεξεις πχ μονο ως τις 28-30 βδομαδες, αν υπαρχει δυνατοτητα να κρατησει παραπανω; Μηπως να παρεις και μια ακομα γνωμη; Αθηνα εισαι; Ποιον εμβρυομητρικο εχεις; Παντως εχω την αισθηση οτι εκει κοντα στο 1 δεν το αφηνουν μονο με κατακλιση. Γιατι και στο νοσοκομειο να μπεις, τι ακριβως σου εξηγησε πως θα κανουν; Παλι προγεστορενη θα λαμβανεις και σε περιπτωση ενδειξεων τοκετου θα κανεις τις ενεσεις κορτιζονης και θα σου χορηγησουν τοκολυτικα (υποθετω). Αλλα κι αυτα καποιες μερες δινουν παραταση. Εμενα προσωπικα μου εχουν πει για πεσσο ως τις 34 σε περιπτωση που πεσει κατω απο 1,8-2,00. Ρωτα κι αυτη την εναλλακτικη. Φαντασου τοποθετειται στο ιατρειο (οπως το σπιραλ), ουτε αναισθησια ουτε τιποτα δεν θελει. Επισης, πιστευω πως ηδη εχεις κανει καλλιεργεια να βεβαιωθεις οτι δεν υπαρχει λοιμωξη. Αν οχι, πρεπει να κανεις οσο πιο αμεσα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...