Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Άντε ρε κορίτσι και σε χάσαμε τόσο καιρό!!! Μου έλειψαν πάρα πολύ οι ιστορίες σου που ακόμη και όταν ήμουν στα μαύρα μου τα χάλια, με έκανες και έκλαιγα από τα γέλια... Έκανες την καλύτερη δουλειά και μπράβο και στους δύο σας για την απόφαση που πήρατε!

Να δεις τώρα που θα ηρεμήσεις πόσο γρήγορα θα έρθει το νινί... Είμαι σίγουρη!

Φιλιά πολλά!!!!!

Υ.Γ.: Καλά ρε Δημητρούλα... Σε σακούλες σκουπιδιών τα πράγματά σου;;; :P

Δημοσίευση

Γεια σου βρε Δημητρουλα!Καλως μας ηρθες και παλι!!!

Αγαπη να υπαρχει και ολα γινονται!!!Ευχομαι να ειστε παντα δεμενοι με τον αντρουλη σου!!!Καθε αρχη και δυσκολη ;) αλλα μετα ολα μπαινουν σε σειρα!Μην ανυσηχεις για τιποτα!Οσο για τους ανθρωπους που σε εξεπληξαν με την καποια συμπεριφορα,απο τετοιες εκπληξεις η ζωη αλλο τιποτα!!!!Να προσεχεις και να κοιτας εσενα τον αντρουλη σου και το σπιτακι σας!!!Χρονια πολλα καλη πρωτοχρονια και οτι επιθυμεις να στο φερει ο νεος χρονος!!!!!!Καλα να περασετε! :)

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου καλωσηρθες και παλι στην παρεα μας!!!!!!Κ γω σε σκεφτομουν αυτες τις μερες...

Σου ευχομαι ολοψυχα το 2010 να ναι η χρονια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα Χριστουγεννα!!

Δημοσίευση

Καλωσήρθες ξανά στην παρέα μας!!! :)

Λοιπόν,σε σκεφτόμουνα πριν μερικές μέρες και έλεγα αυτή η Μανιαμούνιας τι να κάνει..??και ευχόμουν να είσαι καλά γιατί δεν ήσουν και πολύ καλα..

Χαίρομαι που όλα πια είναι παρελθόν και περιμένουμε απο δώ και στο εξής μόνο ευχάριστα νέα απο σένα!!Αντε και να μας πείς και καμμιά ιστοριούλα αστειούλα να γελάσουμε λιγάκι..!! ;)

Δημοσίευση

Καλως μας ηρθες ξανα!!

Χαιρομαι παρα πολυ τους αποφασιστικους ανθρωπους! Πολυ καλα εκανες και πηρες τη ζωη στα χερια σου και απομακρυνθηκες απο αυτους που σου εκαναν κακο! Εσυ και ο αντρουλης σου! Ευχομαι συντομα να γινετε τρεις!!!

Καλα Χριστουγεννα!

Δημοσίευση

Χαίρομαι πολύ που γύρισες Δημητρούλα! Μας έλειψες πολυ!!

Λυπάμαι που ζήσατε όλα αυτά, αλλά ευτυχώς βγήκατε νικητές

και πιο αγαπημένοι από ποτέ!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα και να μη χαθείς ξανά ε??

Δημοσίευση

dhmhtra kopela mou egw den se gnwrizw,den exoume milhsei sto parel8on giati mallon molis efuges esu egina melos egw.lupamai gia oti zhsate me ton antra sou alla apo oti apodeix8hke h agaph sas antekse kai antexei polla!agaph na uparxei panta metaksu sas kai katanohsh!euxomai na perasete ta pio omorfa Xristougenna kai eimai sigourh pws to mwraki sas 8a er8ei giati exete hremhsei!eprepe kapoia stigmh na kopsete ton "omfalio lwro" apo tous allous kai na anoiksete monaxoi ta ftera sas!8a eiste polu eutuxismenoi apo dw kai pera!kalwshr8es sthn parea tou mammy!` :):)

Δημοσίευση

Kαλημερα και απο μενα και καλως μας ξαναβρηκες :) Η αληθεια ειναι οτι ελειψες σε ολες μας και εννοειτε οτι ολες σε σκεφτομασταν γιατι εισαι πολλη αγαπητο ατομο. Το ευχαριστο ειναι οτι εισαι καλα και οτι ειστε πολλη αγαπημενοι με τον αντρα σου αυτο εχει σημασια. Και το θεμα του παιδιου μη το σκεφτεσαι καθολου, αστο λιγο χαλαρα και να δεις πως θα σου ρθει...... ;) Σου ευχομαι καλα Χριστουγεννα με πολλες πολλες αγκαλιτσες :):P;)

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου καλημέρα!

Έφυγα κάπως απότομα από το site,αλλά δούλευα και έπρεπε να φύγω.

Λιγώθηκα από τη συγκίνηση η δόλια wannabe μάνα με τα μηνυματάκια σας!

Σας ευχαριστώ πολυ πολυ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

το ποσο χαρηκα που σε "ξαναειδα" δε λεγεται!!!!!!

ελεγα τι να κανει αυτο το ομορφο κοριτσι...

πολυ χαιρομαι με τα νεα σου!!!ειμαι σιγουρη τωρα που το πηρες χαλαρα το θεμα,θα ερθει ο πελαργουλης..σε μενα ηρθε ξαφνικα και ανελπιστα!!!μολις σταματησα να το σκεφτομαι!!!

υποτιθεται εψαχναδουλεια και ειχαμε αφησει στην ακρη τις προσπαθειες,λογω και μιας ατυχιας που ειχα,ειχαμε ελαχιστες επαφες και αυτες σε ασχετες μερες,και ημουν σιγουρη οτι εκεινος ο μηνας ηταν χαμενος!!!

κι ομως!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ετσι θα ερθει και το δικο σου νινακι!!!ειναι αποδεδειγμενο οτι δεν εχετε προβλημα,οποτε απολαυσε το και θα ερθει!!!

φιλακια κοριτσακι μου,ναεισαι παντα καλα,και ολα να σου πανε περιφημα!!!!

Δημοσίευση

KALOS ORISES K PALI DIMITROULA STO PAREAKI MAS

XAIROMAI POLY GIA SENA POU OLA PIGAN KALA

EFXOMAI APO EDO K PERA MONO XARES NA SAS DINEI I ZWI

EPISHS SOU EFXOMAI SIDOMA NA APOKTISEIS TO MORAKI POU TOSO POLY 8ELEIS

EFXOMAI TO 2010 GIA OLES MAS NA EINAI PIO OMORFO PIO IREMO PIO EFTIXISMENO K NA MAS DINEI POLYYYYYYYYYYY YGEIA

FILIA K PALI KALOS EIR8ES KODAS MAS :)

Δημοσίευση

Δημητρούλα μου :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τώρα είδα το ποστ σου!!!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ αγαπάκι μου!!!!

Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη!!!

Τώρα που γυρισες πάλι στην παρέα να είσαι σίγουρη οτι το μωράκι είναι κοντά....Πλησιάζει...ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!! ;)

Σου εύχομαι ολόψυχα καρδούλα μου να αποκτήσεις σύντομα ένα υγιέστατο μπεμπάκι που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!!

Δημοσίευση

ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ'' ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ Κ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ, ΕΜΕΙΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ...!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Κ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΕΟΝ!!:-)))!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...