Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΑ'ΜΑΙ ΠΑΛΙ!

Recommended Posts

Άντε ρε κορίτσι και σε χάσαμε τόσο καιρό!!! Μου έλειψαν πάρα πολύ οι ιστορίες σου που ακόμη και όταν ήμουν στα μαύρα μου τα χάλια, με έκανες και έκλαιγα από τα γέλια... Έκανες την καλύτερη δουλειά και μπράβο και στους δύο σας για την απόφαση που πήρατε!

Να δεις τώρα που θα ηρεμήσεις πόσο γρήγορα θα έρθει το νινί... Είμαι σίγουρη!

Φιλιά πολλά!!!!!

Υ.Γ.: Καλά ρε Δημητρούλα... Σε σακούλες σκουπιδιών τα πράγματά σου;;; :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ!!! Πού είσαι εσύ; Σε σκεφτόμουνα όλο αυτό τον καιρό!!! Μα τι να κάνει αυτο το κορίτσι;!!!!!!! Άντε με το καλό και πάλι στην παρέα μας!!!!

Γεια σου βρε Δημητρουλα!Καλως μας ηρθες και παλι!!!

Αγαπη να υπαρχει και ολα γινονται!!!Ευχομαι να ειστε παντα δεμενοι με τον αντρουλη σου!!!Καθε αρχη και δυσκολη ;) αλλα μετα ολα μπαινουν σε σειρα!Μην ανυσηχεις για τιποτα!Οσο για τους ανθρωπους που σε εξεπληξαν με την καποια συμπεριφορα,απο τετοιες εκπληξεις η ζωη αλλο τιποτα!!!!Να προσεχεις και να κοιτας εσενα τον αντρουλη σου και το σπιτακι σας!!!Χρονια πολλα καλη πρωτοχρονια και οτι επιθυμεις να στο φερει ο νεος χρονος!!!!!!Καλα να περασετε! :)

δημητρουλα πολυ χαιρομαι για την καλη σου διαθεση,καλη αρχη στη νεα σας ζωη,κοιτουσα κι εγω που δεν εγραφες καθολου κι αναρωτιομουν που εισαι

Κοριτσακι μου καλωσηρθες και παλι στην παρεα μας!!!!!!Κ γω σε σκεφτομουν αυτες τις μερες...

Σου ευχομαι ολοψυχα το 2010 να ναι η χρονια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα Χριστουγεννα!!

Καλωσήρθες ξανά στην παρέα μας!!! :)

Λοιπόν,σε σκεφτόμουνα πριν μερικές μέρες και έλεγα αυτή η Μανιαμούνιας τι να κάνει..??και ευχόμουν να είσαι καλά γιατί δεν ήσουν και πολύ καλα..

Χαίρομαι που όλα πια είναι παρελθόν και περιμένουμε απο δώ και στο εξής μόνο ευχάριστα νέα απο σένα!!Αντε και να μας πείς και καμμιά ιστοριούλα αστειούλα να γελάσουμε λιγάκι..!! ;)

Καλως μας ηρθες ξανα!!

Χαιρομαι παρα πολυ τους αποφασιστικους ανθρωπους! Πολυ καλα εκανες και πηρες τη ζωη στα χερια σου και απομακρυνθηκες απο αυτους που σου εκαναν κακο! Εσυ και ο αντρουλης σου! Ευχομαι συντομα να γινετε τρεις!!!

Καλα Χριστουγεννα!

Χαίρομαι πολύ που γύρισες Δημητρούλα! Μας έλειψες πολυ!!

Λυπάμαι που ζήσατε όλα αυτά, αλλά ευτυχώς βγήκατε νικητές

και πιο αγαπημένοι από ποτέ!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα και να μη χαθείς ξανά ε??

dhmhtra kopela mou egw den se gnwrizw,den exoume milhsei sto parel8on giati mallon molis efuges esu egina melos egw.lupamai gia oti zhsate me ton antra sou alla apo oti apodeix8hke h agaph sas antekse kai antexei polla!agaph na uparxei panta metaksu sas kai katanohsh!euxomai na perasete ta pio omorfa Xristougenna kai eimai sigourh pws to mwraki sas 8a er8ei giati exete hremhsei!eprepe kapoia stigmh na kopsete ton "omfalio lwro" apo tous allous kai na anoiksete monaxoi ta ftera sas!8a eiste polu eutuxismenoi apo dw kai pera!kalwshr8es sthn parea tou mammy!` :):)

Kαλημερα και απο μενα και καλως μας ξαναβρηκες :) Η αληθεια ειναι οτι ελειψες σε ολες μας και εννοειτε οτι ολες σε σκεφτομασταν γιατι εισαι πολλη αγαπητο ατομο. Το ευχαριστο ειναι οτι εισαι καλα και οτι ειστε πολλη αγαπημενοι με τον αντρα σου αυτο εχει σημασια. Και το θεμα του παιδιου μη το σκεφτεσαι καθολου, αστο λιγο χαλαρα και να δεις πως θα σου ρθει...... ;) Σου ευχομαι καλα Χριστουγεννα με πολλες πολλες αγκαλιτσες :):P;)

Κοριτσάρες μου καλημέρα!

Έφυγα κάπως απότομα από το site,αλλά δούλευα και έπρεπε να φύγω.

Λιγώθηκα από τη συγκίνηση η δόλια wannabe μάνα με τα μηνυματάκια σας!

Σας ευχαριστώ πολυ πολυ πολυ πολυ!!!!!!!!!!!

Καλως ήλθες και πάλι Δημητρούλα!!

Εδώ γύρω θα μαστε να τα λέμε! Καλά ξεκινήματα!

Χρόνια πολλά!

Καλά Χριστούγεννα!!

το ποσο χαρηκα που σε "ξαναειδα" δε λεγεται!!!!!!

ελεγα τι να κανει αυτο το ομορφο κοριτσι...

πολυ χαιρομαι με τα νεα σου!!!ειμαι σιγουρη τωρα που το πηρες χαλαρα το θεμα,θα ερθει ο πελαργουλης..σε μενα ηρθε ξαφνικα και ανελπιστα!!!μολις σταματησα να το σκεφτομαι!!!

υποτιθεται εψαχναδουλεια και ειχαμε αφησει στην ακρη τις προσπαθειες,λογω και μιας ατυχιας που ειχα,ειχαμε ελαχιστες επαφες και αυτες σε ασχετες μερες,και ημουν σιγουρη οτι εκεινος ο μηνας ηταν χαμενος!!!

κι ομως!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ετσι θα ερθει και το δικο σου νινακι!!!ειναι αποδεδειγμενο οτι δεν εχετε προβλημα,οποτε απολαυσε το και θα ερθει!!!

φιλακια κοριτσακι μου,ναεισαι παντα καλα,και ολα να σου πανε περιφημα!!!!

KALOS ORISES K PALI DIMITROULA STO PAREAKI MAS

XAIROMAI POLY GIA SENA POU OLA PIGAN KALA

EFXOMAI APO EDO K PERA MONO XARES NA SAS DINEI I ZWI

EPISHS SOU EFXOMAI SIDOMA NA APOKTISEIS TO MORAKI POU TOSO POLY 8ELEIS

EFXOMAI TO 2010 GIA OLES MAS NA EINAI PIO OMORFO PIO IREMO PIO EFTIXISMENO K NA MAS DINEI POLYYYYYYYYYYY YGEIA

FILIA K PALI KALOS EIR8ES KODAS MAS :)

Δημητρούλα μου :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τώρα είδα το ποστ σου!!!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ αγαπάκι μου!!!!

Χαίρομαι που είσαι ευτυχισμένη!!!

Τώρα που γυρισες πάλι στην παρέα να είσαι σίγουρη οτι το μωράκι είναι κοντά....Πλησιάζει...ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!! ;)

Σου εύχομαι ολόψυχα καρδούλα μου να αποκτήσεις σύντομα ένα υγιέστατο μπεμπάκι που θα ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!!

ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ'' ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ Κ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ, ΕΜΕΙΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ...!!!!!!ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Κ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΕΟΝ!!:-)))!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...