Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

elenaa μου να μην σ'ανησυχει η ηλικια σου! αλλες προσπαθουν με τοσους κοπους και δυστυχως δεν τα καταφερνουν! εσενα ο Θεος σου χαριζει 3 αγγελακια(τα 2 τα εχεις ηδη!)

αλλες κοπελες φτανουν στα 50 και προσπαθουν με κααααθε τροπο και μεσω της ιατρικης-τεχνολογιας και συνεχιζουν τις προσπαθειες!

ασε που οσες τα καταφερνουν ειναι μια χαρα με την εγκυμοσυνη αλλα και μετεπειτα!

οσο για τα παιδια σου, προσπαθησε-οσο γινεται με την αντιδραστικοτητα- να τους βαλεις και αυτους μεσα στο "παιχνιδι"! να ζουν, να συνεισφερουν και αυτοι στην εγκυμοσυνη για να μην νιωθουν "εκτος"!

φαση αντιδραστικοτητας ειναι και θα τους περασει!

η θεια μου ηταν 42 που εμεινε εγκυος και ωφελεσε κατα πααααρα πολυ την θεια μου! η ξαδελφη μου την εκανε πιο "συγχρονη" και στις ιδεες και στο ντυσιμο της και πιο ανοιχτομυαλη!

γενικα ως οικογενεια ενωθηκαμε περισσοτερο με τον ερχομο της ξαδελφης μου!

μια αλλη φιλη μου εκανε εξωσωματικη στα 47 της, γεννησε μια χαρα(με καισαρικη) και ειναι μες την τρελλη χαρα!

μια αλλη φιλη της μαμας μου που ηταν σε παρομοια φαση με σενα εγινε τρισευτυχισμενη και πιο αγαπημενη με τον αντρα της και τα 2 της τα αδιαφορα αγορια που ειχε εγιναν στοργικα επιτελους

ξερω παααρα πολλες παρομοιες-ιδιες περιπτωσεις με σενα... που τελικα ολα βγηκαν θετικα και ολοι ευτυχισμενοι!

ολα θα πανε καλα! να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου, να προσεχεις και ολα θα πανε καλα!

καλη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

Τα 40 δεν είναι και τόσο δύσκολη ηλικία για μανούλα τώρα πια!Τόσες και τόσες! :)

Η προισταμένη μου: πρώτο παιδί στα 42 ,με μια πολύ καλή και ήρεμη εγκυμοσυνη και φυσιολογικότατο τοκετό(μάλιστα ήθελε να γεννήσει στην "μπανιέρα" αλλά εν πρόλαβε!

Ολα θα πάνε καλά και θα κάενι καλό και στα μικρά σου! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια .Εμεις είμαστε άυπνοι σήμερα .ο μικρός το βράδυ ενώ στην αρχή έτρωγε μετά σταμάταγε αμέσως κ έκλαιγε .αλλαξαμε πανα ,βάλαμε θερμόμετρο τπτ τα ίδια πάλι φτου κ απ την αρχή .Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι το βαρέθηκε αυτό το γάλα .Απο τότε που ξεκίνησαν οι ζέστες έχει γίνει διαφορετικός .Τι να πω ;δεν ξέρω ..Του κάνει κ δυσκοιλιότητα πλέον από κει που κάθε μέρα ήταν ρολόι τώρα κάθε δύο μέρες.
    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...