Μετάβαση σε περιεχόμενο

αιμοροϊδες...

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια. εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω ένα ακόμη πρόβλημα εκτός από άλλα που σας έχω αναφέρει.

έχω αιμοροϊδες....

τις έχω από το καλοκαίρι και επειδή το έμαθα όταν ήμουν ήδη έγκυος δεν μπορούσαμε να κάνουμε επέμβαση για να τις βγάλουμε τότε. το θέμα μου όμως είναι άλλο. είναι και πάλι η αγάπη των γιατρών για τα χρήματα και όχι για το σκοπό της δουλειάς τους που είναι αν μη τι άλλο να θεραπεύουν τους ασθενείς τους και να τους δίνουν τις σωστές συμβουλές.

πήγα που λέτε σε έναν γιατρό, ο οποίος παρεπιπτόντως είχε εγχειρήσει και τον πατέρα μου για αιμοροϊδες πριν χρόνια, με κοίταξε απλά στο επίμαχο σημείο και μου είπε ότι έχω αιμοροϊδες και μια ραγάδα και ότι πρέπει να κάνουμε επέμβαση αφαίρεσης και μάλιστα την επόμενη κιόλας μέρα. ρώτησα το κόστος και είπε όλα μαζί 400€. είπαμε με τον άντρα μου να ζητήσουμε και 2η γνώμη και πήγα σήμερα σε έναν γιατρό στο ΑΧΕΠΑ που μας τον σύστησε μια θεία του άντρα μου η οποία εργάζεται εκεί. ο άνθρωπος κάθησε μου πήρε το ιστορικό μου, μου εξήγησε πως το σωστό είναι να κάνω και μια κολονοσκόπηση και μετά θα δούμε αν τις αφαιρέσουμε και αν υπάρχει και κάτι άλλο το οποίο δεν φαίνεται με το μάτι. επίσης μου είπε πως αν έχω ραγάδα θα πρέπει πρώτα να κάνουμε την επέμβαση και ύστερα την κολονοσκόπηση γιατί με την ραγάδα θα πονέσω υπερβολικά. και αφού τα είπαμε πρώτα όλα μου λέει έλα να σε εξετάσω. κορίτσια όχι μόνο δεν με κοίταξε απλά όπως ο πρώτος γιατρός αλλά με εξέτασε κανονικότατα, με ψαχούλεψε, μου έκανε διάφορα για να δει πού πονάω, αν πονάω και αυτό είχε διάρκεια 15λεπτά όχι 1 δευτερόλεπτο. το αποτέλεσμα της εξέτασης μου είπε ότι αυτός δεν είδε να έχω ραγάδα.

και ρωτάω εγώ πώς είναι δυνατόν ο πρώτος να με κοίταξε απλά και να την είδε και ο δεύτερος που με εξέτασε κανονικά να μην την είδε.

τόσο ανάγκη έχουν ρε κορίτσια τα χρήματα αυτοί οι γιατροί, δεν το καταλαβαίνω? :angry::angry::angry:

ο 2ος μάλιστα μου είπε να κάνω τελικά την κολονοσκόπηση και να του δείξω τα αποτελέσματα, να μου πει την γνώμη του και αν δεν θέλω μετά με αναλάβει αυτός, δεν τον πειράζει. τι να πω ο άνθρωπος είναι γιατρός και άνθρωπος μαζί....

και μία ερώτηση ξέρει καμιά πόσο κοστίζει η κολονοσκόπηση και αν πονάει πολύ?

συγνώμη που σας κούρασα. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχας ο πρωτος γιατρος θα ειναι απο αυτους τους καημενυ που δηλωνουν κατω απο 10 000 ευρω εισοδημα...τον καημενο.

κατα δευτερον θα σου οω το εξης. Εγω ειχα σοβαρο προβλημα. Απεκτησα ραγαδες ΚΑΙ αιμορροιδες με την εγκυμοσυνη. και επειδη δεν τρεφομουν καλα- ειδικα το τελευταιο τριμηνο ετρωγα μονο γαλα κορν φλεικσ καιπαγωτο!!!.

με το που γεννησα τα πραγματα εγιναν χειροτερα. Δεν μπορουσα να παω τουαλετα καθολου και οταν οηγαινα ουρλιαζ απο τον πονο.

Εμενα ομως ο γιτρος μου συστησε συντιρητικη θεραπεια.

Καταρχας να ξερεις οτι το προβλημα σου ξεκιναει απο την δυσκιλιοτητα. Αν φτιαξεις το εντερο θα βελτιωσεις πολυ το προβλημα σου. Μην περιμενεις να δεις αμεσα αποτελεσματα. Εγω εκανα 2 μηνες να συνελθω και αλλαξα εντελως τη διατροφη μου. καθε παρεκτροπη εχει - δυστιχως- επωδινες συνεπιες. Η κολονοσκοπιση θα δειξει αν εχει βαθυτερο προβλημα...ισσος η δυσκοιλιοτητα να ειναι αποτελεμσα αλλης παθησης.

Επισης αφου εχεις προβλημα, ξεχνα το χαρτι υγειας μετα την τουαλετα. Θέλει πλυσιμο με χλιαρο νερακι και ηπιο σαπουνι. Προσπαθησε αν γινετε να πηγαινεις καθε μερα τουαλετα και αποφεγε φαγητα με ριζι, πατατα , μακαρονια μπανανες κλπ. Τωρα τι σε ενεργει...εσυ ξερεις. Εμενα πχ τα ακτινιδια και τα σηκα δεν κανουν τιποτα οσα κιλα και να φαω.Ουτε τα δαμασκινα. Αντιθετα ο αρακασ, το παντζαρι και τα αψητα φουντουκια κανουν θαυματα. Αμα βελιωσεις τον πονο μετα να συζητας για εγχειρησει κλπ. να ξερειςο οτι η επεμβαση για αφαιρεση αιμορροιδων ειναι αρκετα επωδυνη

το ξέρω Cesilia μου ότι είναι επώδυνη ο πατέρας μου είχε κάνει και έκανε αρκετές μέρες για να αναρώσει. απλά σκέφτομαι μήπως να την έκανα τώρα που δεν είμαι έγκυος πριν ξεκινήσουμε να ξαναπροσπαθούμε γιατί μετά με την εγκυμοσύνη, όπως και με την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που έγιναν χειρότερα τα πράγματα, γίνουν και με την επόμενη.

μου είπαν ότι στην κολονοσκόπηση είσαι ναρκωμένος και δεν καταλαβαίνεις τίποτα ισχύει?

thouli έγραψε:

αχ ρε κοριτσακι...ταλαιπωρια οι αιμοροιδες..

ευχομαι περαστικουλια...κ γρηγορα να γινεις καλα... :kiss::kiss::kiss:

thouli μου τι κάνεις? σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για τα καλά σου λόγια!!! βασικά προς το παρόν δεν ταλαιπωρούμε τρομερά έχω κάτι πονάκια αλλά πολύ ελαφριά... θα δείξει. :):):)

Δεν ξερω...δεν εχω κανει..εμενα η μια που εμεινε ειναι τεταρτου βαθμου αλλα μικρη. Φουντωνει μονο οταν κανω διατροφικες παρατιπιες, Παντως αν ειναι να την αφαιρεσεις καντο τωρα...γατι η εγκυμοσυνη θα το κανει χειροτερα. Παντως εχει εναν πολυ καλο γιατρο στο παπαγεωργιου- δεν θυμαμαι το ονομα του θα ψαξω την καρτα του- εμενα αυτος με βοηθησε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...