Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα. Εχω σταθερό κύκλο περίπου 24 - 25 ημερών. Στην αρχή του κύκλου μου πήγα στο γιατρό για να βρούμε τις γόνιμες μέρες και μου είπε πως σ' αυτόν τον κύκλο δεν υπάρχει ωάριο. Οπότε να μην ελπίζω. Βέβαια επειδή πήγα την 10η μέρα του κύκλου και πιο πριν είχαμε επαφές μου άφησε και μία μικρή ελπίδα να είχα κάνει ωορηξία πιο νωρίς και να είχε γονιμοποιηθεί. Περνάνε οι μέρες, φτάνω στην 28 και περίοδος πουθενα. Άρχιζαν να με ζώνουν τα φίδια (ήθελα από τη μία να είμαι έγκυος αλλά φοβόμουνα από την άλλη γιατί είχα κατεβάσει 3 κουτιά αντιβίωσης λόγω κυστητιδας και ωτίτιδας στο καπάκι). Την 29η έρχεται μία σταγόνα αίμα και μετά τίποτα. Την 30η πάω και κάνω χοριακή και βγαίνει αρνητική. Τώρα είμαι στην 6η μέρα του υποτιθέμενου κύκλου ( από τότε που εμφανίστηκε η σταγόνα) και βλέπω ελάχιστη ποσότητα αίματος μόνο στο χαρτί και όχι στη σερβιέτα (sorry για την περιγραφή αλλά έχω σαλτάρει). Τί φταίει δεν μπορώ να καταλαβω, ο γιατρός μου είπε οτι κάποια στιγμή θα έρθει κανονικό αίμα. Πότε όμως??? Πάει και αυτός ο μήνας. Τζίφος!!! Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο?????

Δημοσίευση

Γεια σου τζουτζου!

Οχι ευτυχως δεν μου εχει συμβει ποτε....

Ειναι να απορει κανεις με τα ποσα διαφορετικα συβμαινουν εκει μεσα!!!

Παντως αφου η χοριακη σου ειναι αρνητικη παει ο μηνας αν και ηταν αναμενομενο...δυστυχως.

Σου ευχομαι να ερθει γρηγορα η περιοδος σου για να ξεκινησει γρηγορα ενας νεος κυκλος με μεγαλυτερη επιτυχια αυτη τη φορα! ;)

Δημοσίευση

ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ Η ΚΑΗΜΕΝΝΗ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΛΕΓΜΟΝΟΥΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

γεια Τζουτζου,και χρονια πολλα,

δεν μου έχει συμβει ποτε,όμως μήπως είναι θέμα ψυχολογικό?

το αγχος αυξανει τα επίπεδα κάποιων ορμόνων και ισως αυτό να εχει ως συνεπεια την ανωμαλία αυτη.Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...