Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα leon 1983 και εμένα ο μπεμπης στις 33+ 3 εβδομάδες ήταν 1889 και επαναλαμβάνουμε το dopper καθε 15 μέρες.

Η γιατρός μου είπε ότι εφόσον στο doppler το μωρό φαίνεται ότι αναπτύσσεται, ότι παίρνει βάρος, τότε ολα είναι οκ, απλά δεν θα βγει μεγαλο μωρό.

Εύχομαι να σε καθησυχασα, περιμένω νέα σου. Να έχεις θετική αύρα και όλα θα πάνε καλά!!!

Δημοσίευση

καλησπερα και απο μενα...! :):)

εγω θα την κανω στις 22 του μηνα,γενικα μην αγχωνεσαι με το βαρος του μωρου σου...οι υπερηγχοι πεφτουν εξω...τισ πιο πολλες φορες,και να σου πω δεν ειναι και τοσο μικρο..σιγα!!!!καλυτερα μην σου πω να το γεννησεις πιο ευκολα!!

σου ευχομαι ολα με το καλο!!!

Δημοσίευση

οπως ειπαν κ τα κοριτσια πιο πανω,μην αγχωνεσαι.Καλο βαρος εχει το παιδακι,στο πρωτο παιδακι μπαινουμε σε αυτη τη διαδικασια να αγχωνομαστε για 200 γρ. Μια χαρα θα βγει το μπεμπακι σου.Θα δεις απο τον 8ο κ μετα πως θα παιρνει βαρος,ειδικα στον 9ο. Μια χαρα θα πανε ολα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα. Ο μικρός μου στο doppler σε παρόμοιες εβδομάδες ήταν 2,5 κιλά περίπου. Κι εμένα χωρίς να είμαι ειδικός μικρούλης μου φαίνεται, αλλά αν δεν σου είπε ο γιατρός σου ότι αυτό είναι κάτι ανησυχητικό, τότε όλα καλά. Ούτως ή άλλως τον τελευταίο μήνα, τα μωρά παίρνουν κατα μεσο όρο ένα κιλό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...