Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φιλενάδα πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή πορεία εγκυμοσύνης και να προσέχεις πολύ...Άντε θα γεννήσουμε περίπου την ίδια περίοδο, μιας και εγώ έμαθα προχθές ότι είμαι έγκυος. :cheer: Χαίρομαι πολύ που η λίστα με τις εγκυούλες μεγαλώνει :P

Δημοσίευση

zoza2 η μέρα μου ξεκινάει με ευχάριστα νέα!!!! :cheer:

Να'σαι καλά κοπέλα μου, όλα με το καλό να εξελιχθούν και μέσα στο καλοκαιράκι να κρατάς στα χέρια σου ένα υγιέστατο μωράκι!!! :)

Συγχαρητήρια! :cheer:

Ααααχχχ... Πρόπερσι κι εγώ τέτοιες μέρες (30-12-2007) έμαθα για την εγκυμοσύνη μου! Οι ωραιότερες γιορτές που είχα περάσει μέχρι τότε! :cheer:

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

Δημοσίευση

κορίτσια καλημέρααααααααα!!!!!!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας υγεία και αγάπη σε όλες εύχομαι!!!!!

με συγκινήσατε με τις ευχές σας σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!

εύχομαι σε όλες χαρούμενες γιορτές και να πραγματοποιηθούν όλες οι ευχές σας!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

DINA R. έγραψε:

Φιλενάδα πολλά συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή πορεία εγκυμοσύνης και να προσέχεις πολύ...Άντε θα γεννήσουμε περίπου την ίδια περίοδο, μιας και εγώ έμαθα προχθές ότι είμαι έγκυος. :cheer: Χαίρομαι πολύ που η λίστα με τις εγκυούλες μεγαλώνει :P

αχ μπράβο να έχουμε μια όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσουμε τα νινάκια μας αγκαλίτσα!!!!!!!!!!καλοκαιρινή μανούλα και συ!!!!!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...