Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια ήρθε και η δική μας η ώρα με τον αντρούλη μου...

χοριακή 431 δεν το πιστεύωωωωωωωωωωωωωω...

τα πιο όμορφα χριστούγεννα(θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλα πολλά...)

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ήταν η 2η προσπάθεια εξωσωματικής και όλα πήγαν καλά!

κοριτσάκια υπομονή και δύναμη...

και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! :woohoo:

Δημοσίευση

αχ ευχαριστώ πολύ :laugh:

κόννα με το καλό το αγοράκι σας ,να έχουμε πανέμορφες γιορτές..

voula άσε δεν μπορώ να το πιστέψω και γω όλο χαιδεύω την κοιλίτσα μου...φιλάκια πολλά στην μαγουλίτσα σου!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. με το καλό και με μια εύκολη εγκυμοσύνη. σου μπαίνει ο καινούργιος χρόνος μα τον καλύτερο τρόπο. χαλάρωσε και απόλαυσε το τώρα. ΜΠΡΑΒΟ. πάντα τέτοιες ανακοινώσεις να διαβάζουμε.

Δημοσίευση

εύχομαι όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν να μείνουν σύντομα πολύ σύντομα εγκυούλες!!!!!!!!!!!!!!!!

και στις ήδη εγκυούλες να έχουμε καλή και όμορφη εγκυμοσύνη!

πίστη και δύναμη σε όλα τα κορίτσια και όλα θα πάνε καλά!!!!!!

θα το δείτε.. :)

ΟΛΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μραβο πολλα συγχαρητηρια!Ειπα να ξεκινησουμε με πολλες ευχαριστες ανακοινωσεις και με ακουσατε βλεπω :P Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και να πανε καλα ολα μεχρι τελος.Σ'ευχαριστουμε για τις ευχες σου και σαν εγκυουλα ευχομαι να πιασουν ;) και να εχουμε και εμεις αυτο το Χριστουγενιατικο δωρο.

Δημοσίευση

Συγχαρητηριααααααααα κ απο μενα!!!!!!Με το καλο!Ολα να πανε υπεροχα!!!Να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!!Να ειναι ηρεμη κ ομορφη κ με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το αγγελουδι σου :) !!!!!

:kiss:

Δημοσίευση

zoza2 έγραψε:

κορίτσια ήρθε και η δική μας η ώρα με τον αντρούλη μου...

χοριακή 431 δεν το πιστεύωωωωωωωωωωωωωω...

τα πιο όμορφα χριστούγεννα(θα ακολουθήσουν βέβαια και άλλα πολλά...)

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ήταν η 2η προσπάθεια εξωσωματικής και όλα πήγαν καλά!

κοριτσάκια υπομονή και δύναμη...

και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Να ακουμε καλα νεα!1Μπραβο κοριτσακι μου!!!!Αντε με το καλο...να εχει μια ΓΑΛΗΝΙΑ εγκυμοσυνη.... :kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο κοπέλα μου! Σου εύχομαι μια πολύ όμορφη και ήρεμη εγκυμοσύνη! Είμαι μέλος περίπου ένα μήνα και μέχρι στιγμής έχω δει αρκετές ανακοινώσεις εγκυμοσύνης και με χαροποιεί πάρα πολύ αυτό. Και πάλι σου εύχομαι τα καλύτερα για την ομορφότερη περίοδο της ζωής σου!

Δημοσίευση

συγχαρητήρια zoza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P αυτά είναι υπέεεεεροχα νέα!!!Σου εύχομαι να έχεις όμορφη εγκυμοσύνη να περάσουν γρήγορα οι υπόλοιποι 8 μήνες και με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωρό ή τα μωράκια σας!!Περιμένουμε νέα σου!!! :kiss:

Δημοσίευση

συγχαρητηρια ζοζα αχ τι μου θυμησες γυρω στις 20 δεκεμβρη περσι τετοια εποχη μαθαινα και εγω οτι ημουν εγκυος στην μπεμπα μου και μου λειπειιιιιιι τωρα αλλα δεν πειραζει εχω την μπεμπα στην αγκαλια μου τωρα, καλοκαιρινη μανουλα θα εισαι και εσυ! με το καλο η εγκυμοσυνη σου φιλια πολλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...