Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μήπος μπορεί καμια μανούλα που έχει γεννήσει να μου πει την γνώμη της?

ΠΗΤ έχω 19 Δεκεμβρίου και σήμερα στις 4 το απογευμα είδα στο σερβιετάκι καφέ υγρά και στο χαρτί λίγο ροζ.Συμπτόματα τίποτα απολήτος. Απο τότε πού και πού ελάχιστο καφέ στο σερβιετάκι.

Δυστυχός για οικονομικούς λόγους θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, ο ιδιοτικός γιατρός που με παρακολουθούσε με είδε τελευταία φορά την Παρασκευή όλα καλά και μου είπε από εδώ και πέρα αν δω συμπτόματα να πάω νοσοκομείο και θα με αναλάβουν οι γιατροί εκεί.

Οπότε δυστάζω να τον ενοχλήσω στο τηλέφωνο.

Αυτά τα καφέ υγρά είναι συμπτόματα για να πάω νοσοκομείο λετε ή να περημένω για κάτι πιο ουσιαστικό? :unsure:

Δημοσίευση

εγω δεν εχω γεννησει ακομα...τωρα περιμενω αλλα θα σου ελεγα να πας στο νοσοκομειο.ο γιατρος μου εχει πει οτι αν δω υγρα ή αιμα ή αν εχω περιεργους πονους να επικοινωνησω μαζι του.οποτε καλυτερα να πας!!!!!!!!!!!!

με εναν πονο σου ευχομαι!!!!!

Δημοσίευση

Καλέ ακόμη εκεί είσαι? Πήγαινε μια βόλτα

στο νοσοκομείο να σε δουν! Εκτιμώ ότι μέχρι

να ξημερώσει, θα έχεις γεννήσει!

Τα ροζ συνεχίζουν ακόμη?

Εύχομαι με έναν πόνο!

Να είσαι όόόόσο πιο συνεργάσιμη μπορείς με το/την γιατρό

και τις μαίες!

Καλή δύναμη , περιμένουμε νεότερά σου!

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ, λέω σιγά σιγά να πάω

το πολύ πολύ να με εξετάσουν και να με στείλουν σπίτι ;)

Θα ακούσω τις συμβουλές σου bell και θα είμαι συνεργάσημη γιατί για να το λες κάτι θα ξέρεις.

Με το καλό κορίτσια σε όλες μας :)

Δημοσίευση

προσωπικη εμπειρια δεν εχω γιατι γεννησα με καισαρικη αλλα θυμαμαι μια φιλη μου απογευμα ειδε κατι ροζ και καφε υγρα χωρις ομως να εχει πονους η κατι αλλο.

λεει α ενταξη εχουμε χρονο,φευγω απο το σπιτι της παω για καφε και με το που καθομαι χτυπαει το τηλεφωνο μου και μου λεει ΄'γενναωωωωωω''

εεε ετρεχα σαν την παλαβη οποτε πηγαινε στο νοσοκομειο να σε δουνε γιατι μπορει και να γεννησεις σημερα

σε ποιο νοσοκομειο θα πας?

με εναν πονο σου ευχομαι!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...