Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες που γέννησαν Απρίλιο του 2009

Recommended Posts

Κι εγώ την crilen έχω από πέρυσι. Βάζω πάνω σε ένα βαμβακάκι και το τοποθετώ στην κούνια εκεί όπου δεν το βλέπει... Επίσης κολλάω κι ένα τσιρότο στο πάνω μέρος της κούνιας. Υγρό για τα κουνούπια βάζω στον διάδρομο μακριά από το δωμάτιό του. Ο παιδίατρος μας το απαγόρεψε αλλά ούτως ή άλλως δεν θα του το έβαζα μέσα. Άσχετα αν δεν μυρίζει εκλείει περίεργες ουσίες που δεν είναι καλό να αναπνέουν τα μωρά. Γι' αυτό καλύτερα Γωγώ μου να το βγάλεις. Όλα αυτά μωρέ είναι χημείες, ας μην τα επιβαρύνουμε... Τα τσιρότα είναι φυτικά, εγώ παίρνω αυτά του κορρέ και η crilen είναι και αυτή υποτίθεται για βρέφη οπότε φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τόσο βαριά.

Όσο για το βρεφικό θα συμφωνήσω κι εγώ με την Γωγώ. Είναι καλύτερα να μιλάνε ;););)

Κουβαδάκια έχουμε κι εμείς με τα οποία παίζουμε στο πάρκο, όπως και την αγαπημένη μας μπάλα. Το μαγιουδάκι μας ακόμη δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει... :P

Κορίτσια στις 19 Ιουνίου έχουμε και την βάφτιση του Νικόλα. Τα πάντα είναι έτοιμα, πήρα φόρεμα και παπούτσια και το μωρό είναι κομπλέ. ;):) Έχω όμως μία αγωνία. Είμαι σίγουρη ότι θα κλάψει γιατί δεν θα θέλει τον παπά... :unsure::unsure::unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 649
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εμείς καλά, αλλά με παιδεύει ακόμα με το φαγητό του. Μια τρώει, μια δεν τρώει, μια θέλει αλεσμένα, μια κομματάκια και άντε να μαντεύω η καημένη τι κέφια έχει κάθε φορά.

Για τα κουνούπια και εγώ έβαζα την crilen πέρσι σε ένα βαμβακάκι, αλλά τον τρώγανε, οπότε κουνουπιέρα. Και εγώ την έβγαλα όταν ήταν 6 μηνών γιατι την τραβολόγαγε. Φέτος ο γιατρός επέτρεψε να την βάλω πάνω στο σωματάκι του. Για να δούμε...Υγρό στο δωμάτιο του ούτε για αστείο μας είπε.

Για παιδικό σταθμό δεν το σκεφτόμαστε, γιατί παρόλο που δουλεύω τον κρατάνε οι γιαγιάδες του. Μια φίλη όμως που είναι βρεφονηπιαγωγός, μου λέει οτι δεν είναικαλή ιδέα ο σταθμός πριν τα 3, γιατί τα μωρά ταλαιπορούντε πολύ. Υπάρχουν πολλά παιδιά σε αναλογία με τις κοπέλες και δεν τα προλαβαίνουν όλα. Ακόμα και οι κοπέλες που δουλεύουν σε σταθμό, τα δικά τους παιδιά μετά τα 3 τα παίρνουν μαζί τους. Λογικό είναι κιόλας, ποιος θα κάτσει να ταίσει τον δικό μου μια ολόκληρη ώρα, όταν θα κλαίνε τόσα μωρά μαζί;

Νινάκι να έχετε μια τέλεια βάφτιση. Εμείς τον βαφτίσαμε 5 μηνών και έκλαψε μόνο για δευτερόλεπτα στην κολυμβήθρα. Χαιρότανε με τον κόσμο και κοίταγε γύρω του έκθαμβος.Φιλιά σε όλες!

Κορίτσια καλημέρα...Χθες το βράδυ έβγαλα κι εγώ το υγρό από το δωμάτιο της μικρής και το έβαλα στο διάδρομο....Εγώ δεν είχα πάει στο γιατρό με τη μικρή γιατί δούλευα και είχε πάει ο άντρας μου με την πεθερά μου..Και μου είπε η πεθερά μου ότι ρώτησαν το γιατρό για το υγρό και είπε δεν έχει πρόβλημα...Και χθες μετά την κουβέντα μας εδώ καθόμουν και σκεφτόμουν και θυμήθηκα ότι ο γιατρός πέρυσι μου το είχε απαγορεύσει για το δωμάτιο της μικρής..Και ξαναρωτάω την πεθερά μου και ήταν μπροστά ο άντρας μου..Και τα είχε μπερδέψει.. :angry::angry::angry: Ο γιατρός τους είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την Crilen όχι για το υγρό...Έπαθα εγκεφαλικό...Την ξέχεσα βέβαια...

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω...Γιατί την Crilen τη βάζετε σε βαμβάκι;;;;Εγώ την απλώνω κανονικά πάνω στο ξύλο σε σημεία που δεν μπορεί να τη φάει το μωρό... :dry::dry:

Κατερινάκι μου άντε με το καλό η βάφτιση του Νικόλααααα...Τί ψώνισες;;;;Για πες...Εγώ έκανα βλακείες στη βάφτιση..Χαλάσαμε πολλά λεφτά για προσκλητήρια και μπομπονιέρες και φυσικά για ρούχα και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου... :ohmy::ohmy: :silly: :silly:

Γωγώ μου την κουνουπιέρα την εβγαλά και εγώ απο πολύ νωρίς απο την κούνια του Στάθη επειδή όμως τα κουνουπάκια παραμονεύουν του την βαλαμε δοκιμαστικά με τον άντρα μου πριν καμια εβδομάδα και προς το παρόν δεν την έχει πειράξει καθόλου :):):) Ενώ του είχα το βαμβακάκι μεσα στο δωμάτιο με τον άντρα μου ακούγαμε ένα κουνούπι αλλά δεν μπορούσαμε να το βρούμε και απο το να μου τον τσιμπίσει κατευθείαν την βάλαμε. Λεμε να του την αφήσουμε εκτός και αν αρχίσει τις σκανταλιές και την μασάει ή οτιδήποτε αλλό όπως λες. Προς το παρόν δεν την πειράζει καθόλου και στο στομα του δεν ξερω γιατί αλλά μια φορά την εβαλε και απο τότε κατι δεν του άρεσε και δεν την ξαναέβαλε.

Την κρέμα εγω προσωπικά την βάζω σε βαμβακάκι για να μπορώ να την βάλω σε σημεία που να μην μπορεί να φτάσει ο μικρός. Φαντάσου πριν βάλω την κουνουπιέρα το βαμβακάκι το έβαζα στο καλοριφέρ.

Διαβάζω οτι την απλώνεις σε ξύλο :huh::huh::huh: Νομίζω οτι έτσι η κρέμα δεν δρά γιατί το ξύλο την απορροφά ενω στο βαμβακάκι αφήνει μια διακριτική μυρωδιά καθόλη την διάρκεια της νύχτας. Δεν ξέρω και κατα πόσο αυτό κάνει καλό στην ξύλινη επιφάνεια.

Κατερινάκι μου με το καλό η βάπτιση του Νικόλα σου. Πως πάνε οι ετοιμασίες? Βάλε καμια φωτό να δούμε προσκλητήρια, μπομπονιέρες. Τι τέλεια :):):)

Εμάς ο Στάθης στην βάπτιση έκλαψε πάρα πολύ όταν τον εβαλε ο παπάς στην κολυμπήθρα μετά όλα καλά τα ξέχασε όλα. Εβγαλε φωτογραφίες με όλους :):):) Η καλύτερή του :woohoo: :woohoo: :woohoo: τα πάμε πολύ καλά με τις φωτογραφίες.

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας όσον αφορά τον βρεφικό. Θα δούμε τι θα κάνουμε με τον άντρα μου.

Αχ Γωγώ πονεμένη ιστορία τα λεφτά που έχουμε χαλάσει και συνεχίζουμε να χαλάμε για την βάφτιση. Όλα του πανακρίβου τα έκανα κι εγώ αλλά δε βαριέσαι... Θα σας βάλω φώτο μετά τη βάφτιση που θα είναι ολοκληρωμένα... :P

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!!!

Lazycat θα συνηθίσει θέλει υπομονή, κι εγώ σκέψου σε αυτή τη φάση είμαι. Τρώει βέβαια απλά παιδεύομαι όταν του δίνω κομματάκια γιατί κάνουμε ώωωωωωρες να φάμε. Θέλει και παιχνίδι μαζί οπότε καταλαβαίνεις... :unsure:

• 2 weeks later...

Τι έγινε κορίτσια; Χαθήκαμε... :P Λοιπόν τα νέα μας. Την Κυριακή κάναμε το πρώτο μας μπάνιο. Πήγαμε απόγευμα φυσικά και το διασκεδάσαμε πολύ! Κρύωνε το καημένο μου και έτρεμε το σαγονάκι του, αλλά του άρεσε το νερό και χτύπαγε τα χεράκια του για να κάνουν πλάτς! Έτσι κάνουμε και στην μπανιέρα. Τον κρατάγαμε αγκαλίτσα βέβαια μέσα στην θάλασσα. Μετά παίξαμε στην άμμο με τα κουβαδάκια και έφαγε και λίγη...Ήταν ωραία εμπειρία, το μπάνιο όχι η άμμος. Μόνο όταν τον ξαναβάλαμε μέσα για να ξεπλυθεί απο την άμμο έκλαψε για ένα λεπτάκι, γιατί κρύωσε.

Κατά τα άλλα πάμε βόλτα στο πάρκο κάθε απόγευμα και τρέχει με την ψυχή του. Ωραίο που είναι το καλοκαιράκι ε;Φιλιά σε όλες.

Μανούλες χαθήκαμε. Εμείς το πρώτο μας μπάνιο το κάναμε την Κυριακή το πρωι και περάσαμε τέλεια. Ο Στάθης στην αρχή κοιτούσε απορημένος :huh: Σου λέει τι είναι εδώ τώρα. Κοίταζε συνέχεια τα παιδάκια που ήταν τριγύρω και εμας ενω του εβγαζα τα ρούχα να του βάλω το μαγιό :P και ξεκινάμε με τον άντρα μου να μπαίνουμε όλοι μαζί σιγά σιγά. Η αλήθεια είναι οτι ήταν λίγο κρύο το νερό και στην αρχή ο μικρός μας έβαλε τα κλαμματα. Σωσίβιο δεν ήθελε με τίποτα οπότε τον αφήσαμε στα ρηχά να παίζει με το νερό. Μετά ήθελε να πάει στην άμμο με τα κουβαδάκια και το φορτηγάκι του. Έπαιξε αρκετή ώρα, πασαλήφθηκε σε χέρια, πρόσωπο, σώμα με την άμμο έφαγε και λίγη και όταν ήρθε η ώρα να ξεπλυθούμε για να φύγουμε μας άκουσε όλη η παραλία. Δεν ήθελε να φύγουμε με τίποτα.

Καλέ κορίτσια καλό καλοκαίρι....Βλέπω αρχίσατε τα μπάνια σας...Πολύ χαίρομαι..Εμάς δυστυχώς δούλευε ο μπαμπάς μας το Σ/Κ κι έτσι δεν πήγαμε για μπάνιο... :(:( Και μάλλον δε θα κάνουμε και πολλά φέτος μιας και η άδειά μας ξεκινάει αργά...16/8... :(:(

Κατά τ'άλλα είμαστε καλά...Με αυτή τη ζέστη κόψαμε την πρωινή βόλτα στο πάρκο κι έτσι πηγαίνουμε μόνο αργά το απόγευμα...

Η μικρή ζωηρεύει, καθε μέρα κάνει καινούρια κόλπα...Α!!!!!Πλέον πετάμε μπουτάκια, μπρατσάκια, πλατούλα έξω...Έχουμε γίνει πολύ σέξι γκομενάκια... :laugh: :laugh: :P:P

Αντε ρε κορίτσια..Μη χανόμαστε...Οκ;;;;

Φιλάκια!!!!

Καλησπερα μανούλες

Είπαμε να πάμε για κανένα μπανάκι σήμερα αλλά φυσάει και είπαμε να το αφήσουμε. Τι κάνετε?

Γωγώ μου δεν έχω facebook για να τα λέμε απο εκεί.

Πήγε καμιά σας διακοπουλες να μας πει εντυπωσεις με το μωρό. Εμείς έχουμε άδεια τελος του μήνα και σκεφτόμαστε να πάμε κάπου για λίγες ημέρες αλλά μας προβληματίζει αν θα κάθεται ο μικρος μας. Ξέρετε λόγω αλλαγής περιβαλλοντος. Αφήστε που μας έχουν απογοητεύσει φίλοι με παιδάκια στην ηλικία του Στάθη μας που πήγαν και όπως μας είπαν τους βγήκε ξινό. Αλλά εμείς δεν πτοούμαστε είπαμε με τον άντρα μου θα ξεκινήσουμε και βλέπουμε. Αν δούμε οτι ο μικρός μας δεν κάθεται φεύγουμε αν και δεν το πιστεύω. Δεν σας έχω γράψει τόπο γιατί δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Και θα μου πείτε πότε θα κλείσετε :huh: και σωστά σκεφτόσαστε αλλά έχω να σας πω οτι οι προορισμοί που σκεφτόμαστε περιλαμβάνουν διαμονή σε σπίτια συγγενών και φίλων ;) οπότε απο αυτήν την αποψη δεν προβληματιζόμαστε :):):) Θα δούμε.

Κορίτσια πραγματικά χαθήκαμε... Εγώ είχα την βάφτιση του Νικόλα, το σπίτι, την δουλειά μου και φυσικά τον Νικόλα που δεν κάθεται λεπτό... Περπατάει πια κανονικά, πιάνει ό,τι βρει, θέλει να εξερευνά τα πάντα και ζωηρεύει αρκετά...

Η βάφτισή μας ήταν πολύ ωραία αλλά μας άκουσε όλο το Καβούρι... Όχι απλά έκλαιγε, ούρλιαζε, δεν ήθελε κανέναν, μόνο εμένα και ηρέμησε αφού μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε στην παραλία σε ένα κέντρο που είχα κλείσει για οικογενειακό τραπέζι. Εκεί κοιμήθηκε περίπου μία ώρα και μόλις ξύπνησε ήταν ορεξάτος για παιχνίδι, μαμ, και βόλτες στη θάλασσα...

Εμείς κορίτσια ξεκινάμε τις διακοπές μας στις 5 Ιουλίου που θα πάμε για μία βδομάδα στη Μυτιλήνη. Περιμένω πως και πως για να κάνει το μωρό μπάνια, πολλές βόλτες στη θάλασσα και να τρώμε στα ταβερνάκια... Μιαμ, μιαμ... :P:P:P

Καλημέρα μανούλες

Φαντάζομαι θα είστε διακοπούλες γι αυτό χαθήκατε εεεεεεεεεεεεεε?

Καλές διακοπές σε όλες σας, καλή ξεκούραση και να περάσετε όσο καλυτερότερα γίνεται :):):)

Εμείς εχουμε άδεια αυτήν την εβδομάδα με τον άντρα μου και επειδή εχτές ο καιρός δεν ήταν καλός λέμε να ξεκινήσουμε να πάμε κάπου σήμερα με τον μικρό μας. Θα δούμε.

Κατερινάκι μου να σας ζήσει ο Νικόλας σας πάντα υγειής, τυχερός και καλοφώτιστος να είναι. Καλά να περάσετε στις διακοπές σας στην Μυτιλήνη.

Μπαίνω ξαναμπάινω μπας και βρω καμία μανούλα να πούμε τίποτα αλλά :( Καλέ που είστε όλες????????????? :huh:

καλό μήνα κιόλας :):):)

Γεια σας κορίτσια...Ρε γαμώτο γιατί χανόμαστε συνέχεια;;;;

Τι κάνουν τα ζουοζύνια;;;

Η Ιωάννα μου είναι καλά!!!!!Μεγαλώνει και μας τρελαίνει!!!

Διακοπές αργούν ακόμα...16 Αυγούστου παίρνουμε άδεια..Θα πάμε στη Χαλκιδική για 4-5 μέρες...

Τη μικρή θα τη στείλω για 2 εβδομάδες στο χωριό του άντρα μου για μπανάκια μαζί με τις γιαγιάδες...

Τι νέα;;;;;;;;;;;;

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Γωγώ καλημέρα και καλό μήνα

Μια απο τα ίδια και ο δικός μας ανταρτάκος. περπάτησε και τρέχουμε συνέχεια απο πίσω του.

Κάνατε κανένα μπανάκι στην θάλασσα? Εμείς κάναμε 4 και ο μικρός μας ξετρελάθηκε με το νερό. Δεν θέλει ούτε σωσίβιο ούτε μπρατσάκια τίποτα. Κάθετε στα ρηχά και χτυπάει τα χεράκια του στο νερό και γελάει ή κάθετε στην αμμουδιά και παίζει με τα κουβαδάκια του και την αμμο.

Γεία σας και απο εμάς κορίτσια. Τώρα είμαστε καλά, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε μια ίωση με 39 πυρετο ο μικρός. Δυο μέρες κράτησε αλλά τρελάθηκα απο την αγωνία, κυρίως στην αρχή που δεν ξέραμε τι ήταν και μου είπε ο παιδίατρος να τον κοιτάω κάθε δυο ώρες μήπως εμφανισει διάφορα συμπτώματα. Πρώτη φορά αρρώστησε και στενοχωριόμουν πολύ. Ευτυχώς πέρασε! :)

Εμείς διακοπές φέτος δεν θα πάμε, γιατί δεν βγαίνουμε οικονομικά. Χωριό δεν παίζει...οπότε εδώ. :angry: Δεν πειράζει, τουλάχιστον να είμαστε όλοι καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό. :)

Konstaninast μου κανένα μπάνιο ακόμα... :(:(:( Τίποτα!!!!!Κάθε μέρα δουλειά, Σάββατο σούπερ μάρκετ κλπ και Κυριακές χαμός από κίνηση...Πού να πάμε;;; :angry::angry::angry:

Μια και καλή στην άδεια...:silly: :silly:

Lazycat περαστικούλια...Δεν πειράζει για διακοπές...Του χρόνου!!!! ;);)

Lazycat περαστικά στον μικρό σας. Μην αγχώνεσαι και μην ανησυχείς όπως λεει και η πεθερά μου αν δεν αρρωστήσουν δεν μεγαλώνουν :huh: Είχε και ο μικρός μας παλιότερα για δύο μόνο ημέρες πυρετό και η γιατρός μας μας είπε οτι είχε αμυγδαλίτιδα. Εσένα τελικά ίωσούλα ήταν?

Γωγώ μου όπως τα λές ακριβώς έτσι και εμείς μια απο τα ίδια. Είχαμε άδεια αυτήν την εβδομάδα που μας πέρασε όπως σου είπα και κάναμε μόνο δύο μπάνια γιατί ο καιρός δεν ήταν καλός και η θαλασσα ήταν αρκετά κρύα για να βάλω το παιδί. Σπίτι μας μείναμε και πηγαινοερχόμασταν μιας και η θάλασσα είναι μια ώρα απόσταση.

Κορίτσια σήμερα το πρωι πήγαμε σε μια βάπτιση μιας φίλης μας που βάπτισε τον μικρό της Παναγιώτη και είχε θέμα τους πειρατές. Οι μπομπονιέρες ήταν πειρατές κουκλάκια μαγνητάκια και το γλυκό ήταν μεσα σε ένα χάρτινο πειρατικό καραβάκι που εγραφε το όνομα του μικρού. Πολύ ωραία περάσαμε αν και δεν καθίσαμε πολύ εντός του ναού μιας και ο Στάθης μας προτιμούσε τον εξωτερικό χωρο οπου ετρεχε με άλλα παιδάκια :):):)

• 1 month later...

Γωγώ μου καλά να περάσετε Βόνιτσα και Χαλκιδική και καλή ξεκούραση :):):):)

Εμείς φέτος δεν μπορέσαμε να πάμε κάπου οπότε αρκεστήκαμε σε κανένα μπανάκι στην θάλασσα εδώ κοντά. Την εβδομάδα που είχαμε πάρει άδεια τον Ιούνιο ο καιρός δεν ήταν καλός ώστε να πάμε κάπου. Δεν πειράζει.

Ο Στάθης έχει μεγαλώσει αρκετά. Περπατάμε κανονικότατα τώρα πια (μαλλον η σωστή λέξη είναι τρέχουμε) και θέλουμε να εξερευνούμε τα πάντα. Υπερκινητικός ο μικρός μας. Απο το πρωί μέχρι το μεσημεράκι που κοιμάται κανένα δύωρο δεν σταματά πουθενά. Και απο τις 5 που ξυπνά μέχρι τις 11.30 που κοιμάται πάλι το βράδυ πάλι τα ίδια. Λέει αρκετές λεξούλες, μας κάνει αγκαλιά, μας δίνει φιλάκια, καταλαβαίνει αρκετά απο αυτά που του λέμε ή όταν τον μαλώνουμε για κάτι, παίζει μόνος του με τα παιχνίδια του γενικά κάθε μέρα μας τρελαίνει και περισσότερο με τα νέα κατορθωματά του τι να σου πω :):):) χαζεμενοι και εγω και ο άντρας μου μαζί του.

Απο Σεπτέμβριο ξεκινάμε βρεφικό οπότε έιμαστε για τσάντα, τετράδιο και μολύβι :):):) ο μαθητής μας :):):)

Εσύ τα νέα σου.

Κοριτσάκι μου κι εμείς τα ίδια....

Τρέχει, δεν βάζει κώλο κάτω, λέει αρκετές κουβεντούλες και καταλαβαίνει τα πάντα..... :P:P:P:P Εμένα δε με φοβάται καθόλου..όταν τη μαλώνει ο πατέρας της, κάθεται τον ακούει και μετά πάει και του σκάει φιλί στο στόμα..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Είναι μιααααα.......Θα αρχίσετε βρεφονηπιακό ε;;;Τέλεια..Εμείς του χρόνου λέμε... :dry::dry: Δε θέλει ακόμα ο άντρας μου...

Να σου πω φοβερό νέο;;;;Είμαι έγκυος..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Η Ιωάννα θα αποκτήσει αδερφάκι...Λίγων εβδομάδων...2-3, δεν ξέρω ακριβώς..Μετά τη Βόνιτσα θα πάμε γιατρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Όσο και να προσπαθώ να προσέχω, η Ιωάννα με έχει ξεπατώσει..... :S:S:blink::blink::blink: Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!!!!!

Συγχαρητήρια :woohoo: :woohoo: :woohoo: να πάνε όλα καλά Γωγώ μου με το καλό. Τέλεια! καλά η Ιωάννα σας θα ξετρελαθεί :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πολύ καλά έκανες και έμεινες σύντομα έγκυος ώστε να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Όσο για τον βρεφονηπιακό και εμείς απο του χρόνου λέγαμε με τον άντρα μου στηριζόμενη στην πεθερά μου αλλά δεν μπορεί να κρατήσει τον μικρό μας γιατί θα κρατήσει του κουνιάδου μου. Και τα δύο δεν τα καταφέρνει. Δεν πειράζει.

Πολύ χάρηκα τώρα :):):) με τα νέα σου.

mpempoula16 έγραψε:

Όσο και να προσπαθώ να προσέχω, η Ιωάννα με έχει ξεπατώσει..... :S:S:blink::blink::blink: Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!!!!!!

Πρόσεχε γιατί ξέρεις ως έμπειρη έγκυος το πρώτο τρίμηνο είναι σημαντικό. Περιμένω νέα σου μην χαθούμε.

Αχ κατάλαβα...Κι εγώ τώρα θα παίρνω εναλλάξ ένα μήνα τη μαμά μου ένα την πεθερά μου... :dry::dry::dry:

Ρε συ δε γίνεται να μην την πάρω αγκαλιά...Είναι και βαριά... :dry::dry: άστα να πάνε...Μακάρι να με βοηθήσει ο Θεός.... :ohmy::ohmy:

Άντε ρε κάνε κι εσύ ένα 2ο....Εγώ πρώτα ο Θεός θα γεννήσω πάλι Απρίλη..Οπότε θα έχουν ακριβώς 2 χρόνια διαφορά..... :silly: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...