Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες που γέννησαν Απρίλιο του 2009


Recommended Posts

Κορίτσια ας μαζευτούμε οι μανούλες που γεννήσαμε τον Απρίλιο του 2009 ώστε να ανταλλάσουμε απόψεις και γνώσεις μιας και τα μωράκια μας ειναι κοντά ηλικιακά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 649
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπέρα κωνσταντίνα!!Εγώ γέννησα 28 Μαρτίου..πιάνομαι;;;εχω ενα αγοράκι 8,5 μηνών τώρα!ΔΕν τον έχω βαφτίσει ακόμα..λέω την άνοιξη!!μπουσουλάει πιάνεται και σηκώνεται μόνος του..μπαμπαλίζει συνέχεια..ειναι λίγο υπερκινητικός..μια και δεν καθεται καθολου να του βάλω πάνα..να τον σκουπίσω κ.τ.λ..επίσης είναι γύρω στα 11 κιλά και 76 εκατοστά νομίζω..!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια, εγώ γέννησα 28 Απριλίου, είναι δηλαδή 7,5 μηνών το μωρό μου. Γενικά είναι καλόβολο μωρό, λίγο με τον ύπνο μου τα χαλούσε αν και τώρα τελευταία κοιμάται καλά. Μπαμπαλίζει συνέχεια, κάθεται πια κανονικά, όταν πέφτει σηκώνεται, έχουμε κι εμείς ένα θέμα με τις πάνες, δεν κάθεται με τίποτα, χώνει τα χεράκια του μέσα στην κρέμα, γυρνάει από μπρούμυτα- ανάσκελα και το αντίθετο εδώ και πολύ καιρό κ.τ.λ. Εμένα πριν ένα μήνα ήταν 8.300 και 74 εκατοστά. Ανυπομονώ να δω πόσο είναι τώρα αφού έχουμε ρ/β στον παιδίατρο την Τετάρτη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια εγώ γέννησα 13 Απριλίου. Εμάς ο Στάθης μας (τον βαπτίσαμε 5 μηνών) κλασικά μπαμπαλίζει, πιάνεται και για πολύ λίγο στέκεται, κάθεται καθιστός και είναι (νούμερα προηγούμενου μήνα)8650 και 76πόντοι. Και εμεις απο βδομάδα πάμε στην παιδίατρο. Το αντιγριπικό το κάνατε (το απλο οχι της νέας)? Αυτή την φορά απο οτι μας είπε θα του κάνει δύο εμβόλια μαζί. Αυριο θα δω και θα σας πω ποιά.

Καληνύχτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια και απο εμάς τους πολύ πρωινούς τύπους (6.30 το πολύ 7.00 είμαστε ξύπνιοι). Αφού σε λίγο καιρό που θα πάω για δουλειά σκέφτομαι οτι θα με ξυπνάει ο γιός μας χι! χι!. Λοιπόν το ένα εμβόλιο ειναι της μηνιγγίτιδας το άλλο ούτε που καταλαβαίνω τι γράφει.

Και όσο σκέφτομαι τι κλάμα α ρίξει αφήστε τα. Ο μικρός μας έχει ενα θεματάκι με την παιδίατρο. Όσο περιμένουμε στο σαλόνι που συνήθως είναι και άλλα μωράκια γελάει και όλα καλά. Με το που ανοιγει η πόρτα και του λέει καλώς τον Στάθη το καλό παιδί αυτός ξεκινάει ενα κλάμα...την γνωρίζει και ας την βλέπει μια φορά το μηνα. Καλά μην σας πω οταν τον ξαπλώνει και αρχίζει να εξετάζει αυτιά, λαιμό κτλ.

Εσας κλαίνε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμένα γελάει και χαίρεται που πάμε βόλτα, κοιτάει περίεργα μόλις φτάσουμε στο ιατρείο, χαμογελάει στον γιατρό αλλά όταν τον ξαπλώνει γίνεται χαμός. Γκρινιά<ει απίστευτα, δεν τον αφήνει να κάνει την δουλειά του τον άνθρωπο, γυρνάει από δω γυρνάει από κει, χαμός.... <και στο εμβόλιο τσιρίζει στο τσίμπημα μόλις περάσει μου χαμογελάει και όλα καλά. :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ....ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΙ...ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 26-4-09 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 7,5 ΜΗΝΩΝ.ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΜΠΕΛΟΥΛΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ...ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑ ΜΑ ΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ...ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ 8400 ΚΑΙ 73 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΑΤΑΚΙ,ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙ).ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραίο θέμα κορίτσια! Εγώ γέννησα στο Ιασώ 27 Απριλίου, μία μέρα μετά τα γενέθλια μου. Και εμείς βαφτίσαμε τον Αντώνη μας 5 μηνών. Είναι 70 πόντους και 7600 κιλά. Έχουμε και δύο δοντάκια. Στον παιδίατρο γκρινιάζει αρκετά και την τελευταία φορά, παρόλο που δεν είχαμε εμβόλιο σπάραξε στο κλάμα με την εξέταση. Μπουσουλάει, στέκεται όταν κρατιέται από κάπου και πάει πέρα δώθε στο πάρκο του. Ευτυχώς κοιμάται 8-9 ώρες, αλλά μέχρι να τον πάρει ο ύπνος δίνουμε μάχη και συνήθως τον κουνάω στα χέρια. :)

as1cEUX8v--0010MDAwMHwwMDAxMjM1ZHxPIG1wZW1wb3lsaXMgbWFzIGVpbmFpIA.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

konstantinast εγω γεννησα 5 Μαρτιου αλλα απο ο,τι καταλαβα ο 8ος και 9ος μηνας δεν διαφερει και πολυ στην αναπτυξη και στην διατροφη.

Κοριτσια εχετε προβλημα με τον υπνο εσεις?Για σηκωστε το χερι!!! :) )ΜΕ επιασαν τα του επαγγελματος) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAI ΕΓΩ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΝΑ

που γεννησε 11 απριλιου 2009

εγω εχω ενα κοριτσαρο ... σωστο γιαννιτσαρο

την εχω βγαλει γεωργια και την αλλη εβδομαδα θα παμε παιδιατρο να δουμε υψος, βαρος κτλ

εμενα και η εγκυμοσυνη και η γεννα μου ηταν λιγο επεισοδιακη

με πολλους εμετους, αποκολλησεις, στο τελος συσπασεις

τελικα γεννησα στη 35 εβδομαδα

αυτο το παιδι βιαστηκο βρε παιδι μου, απο τη συλληψη να βγει εξω!!!

τωρα ειμαστε δυο τρελες, μανα και κορη, που χορευουμε και τραγουδαμε ολη μερα.

μπουσουλαει και θελει να γλυφει τα παντα

το καινουργιο μας κατωρθωμα ειναι να σηκωνομαστε ορθιες στη κουνια

να πηγαινουμε μπρος πισω και να φωναζουμε μαμαμαμαμαμαμαμα

αχ!!!το τρελοπαιδο μου

οσο για μενα περναω κατι περιεργες φασεις που μου φταινε ολα

η ζωη μου εχει αλλαξει ριζικα

αλλα τωρα ειμαι σε καλη φαση

μπορει να βοηθανε τα χριστουγεννα

αυτα απο μενα κοριτσια

φιλια στα μωρα σας

ειμαστε σε ωραια φαση ολες Ε??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια!!!!!

Γέννησα κι εγώ έναν κορίτσαρο στις 11 Απριλίου 2009. Είναι 8860 και 72 πόντους...Φυσικά καθόμαστε κανονικότατα, φωνάζουμε μαμά και μπαμπά, κάνουμε κούπεπε, στεκόμαστε όρθιοι αν ακουμπάμε κάπου, όταν κάθεται όρθια στο τραπεζάκι του σαλονιού κρατιέται και πηγαίνει από τη μια άκρη στην άλλη μόνη της, αν την κρατάμε από τα χεράκια της περαπατάει και γυρίζουμε όλο το σπίτι...Επίσης κάνουμε την ινιδάνα (όχι μόνη της, εγώ της χτυπάω το στόμα με το χέρι μου), της λέω "έλα να φυσήξουμε τη μυτούλα" και τη φυσάει κανονικά, ακούει το όνομά της, στο πάρκο πιάνεται μόνη της από τα δίχτυα και σηκώνεται), κάνει σαν τρελή για τα mazoo&the zoo..Κάθεται στον καναπέ, τα βλέπει, κουνάει τα χέρια της και κάνει μπρος πίσω...Επίσης, γυρίζει όλο το σπίτι με τη στράτα και πάει ανοίγει τα συρτάρια της κουζίνας και καθεφτίζεται στην ηλεκτρική κουζίνα... :laugh: :laugh: (Ψωνάρα σαν τη μαμά!!!!)Φυσικά εδώ και μήνες γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα και το αντίστροφο... Και εννοείται ότι ποτέ δε σταματάει να μιλάει...όλο λέει, λέει, λέει τα δικά της...Επίσης, δεν κάθεται να την αλλάξω, όλο στριφογυρίζει, χτυπάει τα πόδια της δυνατά στην αλλαξιέρα και γελάει και με σπρώχνει...Με τον ύπνο ευτυχώς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα από 40 ημερών...Κοιμάται όλη νύχτα, αν και έχει λιγοστέψει τις ώρες...Κοιμάται 9 το βράδυ με 8-8.30 το πρωί συνεχόμενα...Επίσης, ποτέ δεν δυσκολεύεται να κοιμηθεί...Την ταϊζω, τη βάζω στο κρεβατάκι της, κάθεται, παίζει, μιλάει μόνη της και μετά από 15-20 λεπτά την παίρνει ο ύπνος...Χωρίς να κλαίει βέβαια...

Τρώει φρουτόκρεμα (αχλάδι, μήλο, μπανάνα, ακτινίδιο μόνο το γύρω γύρω όχι τα σποράκια, ανανά), μοασχαράκι και κοτοπουλάκι με λαχανικά (κολοκύθι, πατάτα, καρότο), γιαουρτάκι και αύριο θα αρχίσουμε και αυγουλάκι!!!!!!

Αν και μέχρι στιγμής τα έχει κάνει όλα πολύ γρήγορα, ΔΕΝ μπουσουλάει, δεν μπορεί να σηκωθεί μόνη της καθιστή (μόνο στο καρότσι που κρατιέται από τα πλαινά) και δεν κάνει παλαμάκια.... :(:(

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα ρε κορίτσια πότε θα τα κάνει, αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να μπουσουλήσει..... Και το ήθελα τόσο πολύ!!!!! :(:(:(

Γενικά είναι πολύ ήσυχη, δεν κλαίει ποτέ, γελάει συνέχεια, αλλά δεν κάθεται σε μια θέση ποτέεεεεεεεεεεεε...Όλο όρθια θέλει να είναι, να πιάνει ότι βρίσκει μπροστά της και να το βάζει στο στόμα και τα σχετικά...Είναι αρκετά κουραστικό αυτό μπορώ να πω...

Α!!!!Κι εμείς τη βαφτίσαμε 1η Νοεμβρίου (7 μηνών περίπου) και τη λέμε Ιωάννα!!!!!!!!!!

ΥΓ: Εφούλα κι εγώ έτσι λέω στην κόρη μου...

"Είσαι ένας κορίτσαρος σωστός γεννίτσαρος!!!!!"

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια

Χαίρομαι που σιγά-σιγά μαζευόμαστε. Τι ωραία!

Καλά mat(αλήθεια ποιό είναι το ονομά σου)τα μαγουλάκια του γιού σου είναι για πολλά τσιμπήματα.

mpempoula και εγώ τα ίδια με εσένα πιστεύω όσον αφορά το μπουσούλημα (εμάς τα παιδιά μας θα περπατήσουν κατευθείαν). Γράφεις οτι της έχεις στράτα ενώ εμάς η παιδιατρός μας την απαγόρευσε και το άφησε απο εκει και πέρα στην δική μας κρίση αν θα πάρουμε ή όχι και να σου πω την αλήθεια δεν πήραμε. Πολύ καλόβολη η κόρη σου μπράβο.

Έφη αυτό που γράφεις με τις περίεργες φάσεις ασε ας μην το ανοίξω θέμα γιατί θα γράφουμε μέρες οι περισσότερες απο εμάς πιστεύω και όχι πάντα με την αρνητική έννοια. Εγώ να σου πώ την αλήθεια στην αρχή αγχωνόμουν πάρα πολύ και όλο και κάτι μου έφταιγε που δεν ήξερα αρκετά πράγματα τώρα που πήρα τον αέρα όλα καλά.

Πάντως τα Χριστούγεννα σίγουρα βοηθάνε πάρα πολύ στην δημιουργία καλής διάθεσης. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η περίοδος που όλα είναι στολισμένα γιορτινά και φωταγωγημένα με πολλά χρώματα.

Και τι άκουσα πριν μέρες σε μια πρωινή εκπομπή (δεν θυμάμαι ποιά) και μου έκανε μεγάλη εντύπωση! Οτι φέτος κάποιοι αγοράζουν μαύρα δέντρα και οτι στην αγορά υπάρχουν και μαύρα στολίδια και οτι είναι πολύ όμορφος συνδυασμός πρασινο δένδρο με μαύρα στολίδια. Το ακούσατε και εσείς? Το ξέρετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν τον μέτρησα και παραθέτω τα στοιχεία.

Κιλά:9200

Υψός:73

Περ.Κεφ:45,5

ΔΕΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΜΕ.

ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ

ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ

ΕΧΟΥΜΕ 1 ΔΟΝΤΙ

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΚΑΜΙ ΜΠΕΡ

ΓΥΡΝΑΜΕ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ-ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ

ΜΠΑΜΠΑΛΙΖΟΥΜΕ

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ

ΤΡΩΜΕ 3 ΓΕΥΜΑΤΑ,90 ml mpimpero και πολύ θηλασμό.

ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ.

Ρε συ μπεμπούλα από τώρα αυγουλάκι;;;

Καλά mat τα μπουτάκια του γιού σου είναι για πολλά τσιμπήματα. :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ ξέχασα να σας πω ότι από 5,5 μηνών βγάλαμε τα 2 από κάτω δοντάκια μας και εδώ κι 1 μήνα περίπου μας ταλαιπωρούν τα πάνω...Ενώ φαίνονται κανονικά μέσα από τα ούλα, δεν εχουν βγει τα άτιμα...Και εξαιτίας τους έκανε δεκατάκια η ψυχούλα μου και 3 μέρες διαρροιούλα....

Παναγιώτα μου σήμερα της έδωσα πρώτη φορά αυγό...Μόνο κρόκο και στη μύτη του κουταλιού...Ελάχιστο δηλαδή μήπως κάνει αλλεργία...Δεν κέρω βρε κοριτσάκι μου αν είναι νωρίς, αλλά γενικά ο γιατρός όσον αφορά στη διατροφή ειναι πολύ συντηρητικός...Πάντως, σε θαυμάζω που τον θηλάζεις ακόμααααααααα....Μπράβο βρε Παναγιώτα μου!!!Την καλύτερη δουλειά κάνεις!!Μακάρι να την θήλαζα κι εγώ!!!!Α!!!!!Κι εμείς τρελαινόμαστε για Gummy Bear....

Να φανταστείς ότι μου είπε ότι ό,τι φαγητό τρώει τωρα θα το τρώει μέχρι να γίνει ενός έτους...Ούτε ψάρι θα φάμε νωρίτερα, ούτε λαχανικά από σ.... :(:(

Κωνσταντινάκι μου όσο για τη στράτα κι εμάς ο γιατρός μας την είχε απαγορεύσει λόγω ατυχημάτων κι όχι λόγω προβλημάτων που λένε ότι δημιουργούνται στα ισχία(λέει ότι αυτά είναι βλακείες), αλλά εγώ έκλεισα τα αυτάκια μου και της πήρα...Βασικά μας την έφεραν δώρο..Και τη βάζω από σχεδόν 3 μηνών... :dry::dry: Τώρα όμως την κόψαμε, γιατί στρώσαμε και δεν μπορεί να πηγαίνει με τη στράτα... :laugh: :laugh: :laugh:

Ματ μου εσένα το γιο σου τον βλέπω να γίνεται μπασκετμπολίστας....80 πόντους;;;;;;

Και μετά μου λένε εμένα ότι έχω ψηλό παιδί... :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ γέννησα τη Φέδρα μου 21 Μαρτίου του 2009 . Να έρθω στην παρέα σας?? Καμία από τις κόρες μου δεν μπουσούλησε, κατευθείαν όρθιες. Η μικρή πλέον σηκώνεται και κάνει μικρά βηματάκια όταν την κρατάμε, έχει δύο κάτω δοντάκια (και όπου να ΄ναι σκάνε και τα πάνω) και γελάει πολύ με το μπαμπά της και την αδελφή της!! Επίσης μας φώναξε μπαμπά και μαμά! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ κι εμείς έχουμε 2 δοντάκια από 5,5 μηνών... :cheer: ξέχασα να σας το πω... κι εμείς βρε κορίτσια δεν μπουσουλάμε, τον βάζω, το προσπαθώ αλλά τίποτα. Δεν θέλει... Σηκώνεται όμως σιγά σιγά και πιάνεται από το δίχτυ στο πάρκο, δεν τον αφήνω όμως πολύ γιατί φοβάμαι για τα ποδαράκια του και τον κατέβάζω. Νευριάζει και ξανασηκώνεται και φτου και από την αρχή... Να σας ρωτήσω τα μωράκια σας τρώνε κάθε μέρα με όρεξη την φρουτόκρεμα; Εμένα έχει αρχίσει εδώ και 3-4 μέρες και σφραγίζει το στομα του πεισματικά μετά την 5η κουταλιά :( Τι παιχνίδια, τι τον καραγκιόζη κάνουμε, τίποτα... Είναι πεισματάρης...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμάς μας απαγόρευσε την στράτα ο παιδίατρος και μιας που είναι και θείος του, τον ακούμε και κάνουμε ότι λέει κατά γράμμα. Ευτυχώς τρώει όλα τα φαγητά με αρκετή όρεξη. Αυγό, ασπράδι μας είπε στον 9. Τώρα αρχίσαμε τα ζυμαρικά στην χορτόσουπα και όταν γίνει 8 μηνών θα φάει μπισκοτόκρεμα και φαρίν λακτέ. Από ιώσεις πως τα πάτε κορίτσια; Εμάς δεν έχει αρρωστήσει ακόμα ευτυχώς, αλλά εγώ είμαι καθηγήτρια αγγλικών όλη μέρα μες τα πιτσιρίκια και έχω πολύ άγχος, κυρίως τώρα με την νέα γρίπη…

as1cEUX8v--0010MDAwMHwwMDAxMjM1ZHxPIG1wZW1wb3lsaXMgbWFzIGVpbmFpIA.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα

Εμείς απο δοντάκια έχουμε δυο κάτω έτοιμα να κάνουν την εμφανισή τους. Μέχρι να εμφανιστούν έχουμε πολλά σάλια.

Ninaki και εμένα ο μικρός μου για 2- 3 ημέρες την φρουτόκρεμα(ενώ την έτρωγε κανονικά με πολύ όρεξη)σταμάτησε να την τρώει και του έβαλα μια μεζούρα κρέμα μέσα και την έφαγε όλη. Δοκιμασέ το. Τώρα με τα δοντάκια τους δεν έχουν και πολύ όρεξη η αλήθεια είναι.

Lazycat δικαιολογημένα αγχώνεσαι λόγω του επαγγελματός σου για τις ιώσεις. Αυτό σκέφτομαι και εγώ τώρα που θα πάω για δουλειά γιατί θα έρχομαι σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο αλλά ξέρεις με το που θα μπαίνω σπίτι μπάνιο κατευθείαν (με ντετόλ χι! χι!) και μετά στο μωρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παρατηρώ οτι κάποιες έχουμε βαπτίσει τα μωράκια μας και κάποιες όχι, βαπτίζει καμιά σας το μωρό της Χριστουγεννιάτικα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας και απο μενα

εχω ενα κοριτσακι 8,5 μηνων

και εμεις απριλιο γεννηθηκαμε

ειμαστε ζωηρουλες τρεχουμε με την στρατα

καθομαστε γυρναμε κολοτουμπες

και οταν πιανομασε απο καπου στεκομαστε μονες

εχουμε δυο δοντακια κατω και ετοιμαζονται και τα πανω μαλλον

φαγακι δεν πολυ τρωμε αλλα θηλαζουμε πολυυυυυυ

ειμαστε 9200 κιλα και 72 ποντους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εδώ είμαστε!!! Αλλά μάλλον εμείς κι εμείς!!!

Πως πάνε τα μωράκια του Απριλίου;

Εμείς δεν τρώμε καθόλου την φρουτόκρεμα. Μάλλον μία την τρώμε, μία όχι... Τι να κάνω δεν ξέρω, δεν θέλ και να τον πιέσω. Του έβαλα μέσα λίγο βιολογικό ρυζάλευρο αλλά και πάλι τα ίδια... Μήπως περνάει φάση; Κατά τα άλλα το μωρό έχει λίγο κακομάθει μάλλον γιατί δεν κάθεται και πολύ στο πάρκο, θέλει συνέχεια διαφορετικά πράγματα και πολλές αγκαλιές!!! Εσάς τι κάνουν; Τρώνε όλη τη φρουτόκρεμα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...