Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τα πήρα κρανίο!!!

Recommended Posts

Τελικά παντού υπάρχει μια ανακατώστρα!

εγω με την πεθερά δεν έχω πρόβλημα αλλά με την κουνιάδα, ειδικά στην αρχή, τώρα ηρέμησε στις 10 βλακείες τωρα λέει μιά, ενώ γενικά είναι καλός άνθρωπος, με αγαπάει πολύ και συνέχεια δώρα με παίρνει στο θέμα του παιδιού με εβγαλε εκτος εαυτού, κόντεψα να πάθω επιλόχεια κατάθλιψη! δεν τα λεγε με κακία οτι έλεγε αλλά με μπούκωνε, όλο κάτι έβρισκε στο παιδι, τη μια ήταν χλωμό, την άλλη έλεγε οτι είχε διαρροια ενώ δεν είχε βέβαια απλά το μωρό που πίνει μόνο γάλα τι κακά να κάνει; γιατί δεν πίνει τσάι,γιατί δεν πίνει νερό, γιατι δεν του βάζεις μαξιλάρι,γιατι έχει κοκκινίλα,άσε που το σκέπαζε μέχρι τα αυτιά συνέχεια, τι να πρωτοθυμηθώ; καλά με το θηλασμό οχι μόνο αυτή αλλά και άλλοι έσκασαν που δεν του δινα συμπλήρωμα και πιπίλα αυτα στην αρχή αλλά και πριν ένα μήνα μου λέει μήπως δεν τον πιάνει το γάλα μου κι το μωρό μου είναι 10500 και 77 πόντους!

σε όλα απαντούσα ότι ο γιατρός είπε έτσι (που πραγματικά δεν έκανα οτι τα ήξερα όλα αλλά ρωτούσα το γιατρό για τα πάντα) και τελείωνε η υπόθεση αυτό που μου την έδινε ήταν οτι αγχωνόταν ο άντρας μου και στο τελος κατάφερναν να με αγχώσουν κι εμένα,

δεν δίνω σημασία αλλά με θυμώνει ακόμα και τώρα αυτό που πέρασα κι έχανα την ησυχία μου χωρίς λόγο.

θέλει τρελή υπομονή αλλά και λίγο αντιστοιχο θράσος δεν βλάπτει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πιστευω οτι αυτο το κυρηγμα στο πως να φροντισουμε τα μωρα μας ολες το εχουμε φαει...Εγω προσωπικα αντιδρω πολυ ασχημα και γενικα δεν ειμαι και ανεκτικη.Δεν εχω την πεθερα μου ,εκεινη οσο πιο μακρια τοσο πιο καλα,επισκεπτρια ερχεται.

Οι γονεις μου πολλες φορες απο τοτε που γεννησα προσπαθουν να μου επιβαλλουν αποψεις.

Τι να πεις?Βαρεθηκα να μαλωνω και να φωναζω οτι εγω θα αποφασισω τι ειναι καλο και τι οχι για την κορη μου.

Πρεπει ομως να ειμαστε διπλωματες τελικα εγω αυτο καταλαβα.

Τους εχουμε αναγκη, παππουδες ειναι και αγαπανε τα εγγονια τους ισως και για αυτο ειναι υπερβολικοι.

stasa_mich έγραψε:

η δικιά μου είνα 60 αλλα με μάνα που ζει και είναι 93 και γιαγιά που πεθανε στα 105! ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!

Σκούρα τα πράγματα για σένα!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια πέρα από την πλάκα ούτε που το σκέφτομαι να πάθει κάτι η γυναίκα , Θεός φυλάξη!! Γιατί δεν μου αρέσει να μαυρίζω την ψυχούλα μου!! Τι ψυχή θα παραδώσω η τρελή;; Κι ας μην ξεχνάω.. γιο έκανα!! Δεν θα'θελα να σκέφτεται έτσι η νύφη μου αύριο μεθαύριο!! Αλλά ώρες ώρες δεν την μπορώ!! Δεν είναι κακιά.. απλά είναι σπαστικό να θεωρεί ότι τα ξέρει όλα! :angry:

skastras , απλά μην δίνεις σημασία!! Εδώ εμένα έλεγε ότι ο γιατρός μου δεν ξέρει κι αυτή ξέρει καλύτερα! Εδώ όταν γένναγα μου είπε η γιαγιά μου μετά , κάθε που έβγαινε ο γιατρός να ενημερώσει πως πάει ο τοκετός έλεγε μετά: Να δεις, που στο τέλος θα της κάνει καισαρική για τα λεφτά! Το ξέρω εγώ!! Η παλιογρουσούζα καθόταν και μοιρολογούσε! Τελικά μια χαρά φυσιολογικά γέννησα και ο γιατρός μου ήταν πολύ super στην όλη διαδικασία!!

thaumatheo , αχ πόσο σε καταλαβαίνω!! Εδώ μας φέρανε κάτι κουκλάκια που τα κρεμάς και παίζει το μωρό και ενώ είχε ρωτήσει η ηλίθια τον γιο της από την προηγούμενη μέρα που το βρήκαμε με ξαναρώτησε εμένα! Και της είπα ότι μας τα έδωσε η ξαδέρφη του άντρα μου και ανιψιά της που το πήρε η κοπέλα από τα jumbo όταν γεννήθηκε ο μικρός! Και μου λέει ότι έχει κι η Ελένη ( η κοπέλα με τα παιδάκια ) ένα ίδιο και μπλα μπλα ... Της είπα ότι δεν με νοιάζει κι ότι μου τα έχει πρήξει με την Ελένη ( με πιο κομψό τρόπο της το πα) και μίλαγε δήθεν στο παιδί κι έλεγε: Τι λέει η χαζή η μάνα σου;; Άλλο σπαστικό αυτό!! :angry::angry::angry::angry:

juliax και πολύ καλά έκανες! Κι εγώ έδωσα σε μια φίλη μου να δώσει σ'ένα παιδάκι που δεν είχαν! Καλύτερα κιόλας! Ξέρω ότι έπιασαν τόπο! Και ένα παιδάκι τα ευχαριστήθηκε!! ;)

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ , το μωράκι σου σε χρειάζεται! Κι εμένα τις ίδιες πίπες μου έλεγαν όλοι... αλλά σε πληροφορώ το παιδί όλο κάτω μόνο του κάθεται!! Τον παίρνω αγκαλίτσες και μου ζητάει με τον τρόπο του ότι θέλει να κάτσει! Άκου το παιδάκι σου και μην του χαλάς χατίρι επειδή στο λένε οι άλλοι!! Και τι τους νοιάζει αυτούς;; Αμα πια!! :angry: Εγώ πάντως προσπαθώ να το ευχαριστηθώ γιατί δεν θα το έχω πάντα μωράκι!! Θα μεγαλώσειιιιι....

stasa_mich κι εμένα πέρσι που ήμουν στον 3ο μήνα φαγώθηκε να έρθει και ξεπατώθηκα εγώ να καθαρίζω!! :angry::angry::angry: Πόσο μπου την είχε σπάσει τότε!! Δεν λέγεται!!

ραφαελ... κι εγώ που τα χώνω δεν καταλαβαίνει! Μετά πάλι τα ίδια κάνει και λέει!! Είναι και λίγο περιορισμένης ευθύνης!!

Εμείς μένουμε όλη την βδομάδα Εύβοια και κάθε Σαββατοκύριακο μας βλέπουν! Και έλεγε στο μωρό αφού του τα είχε πρήξει.. :angry: αμα σε είχα εδώ θα σου μάθαινα όλη μέρα .... πάλι με ακύρωσε σαν μάνα λες και δεν ασχολούμαι εγώ με το μωρό μου! :( Βρε κορίτσια όλη μέρα μαζί του παίζω, του μιλάω, γελάμε, λυσσάμε.. κι έχω σκοπό να αρχίσω όταν θα καταλαβαίνει τα επιμορφωτικά παιχνιδάκια!! Θα μας μάθει αυτή ρε γαμώτο λες κι εμείς φυτρώσαμε σε κάποιο χωράφι! Τι φάγατε; Να τρώτε φρούτα κι όσπρια, να φτιάξετε αυτά που σας έδωσα .. :angry: Μ'έμενα βέβαια δεν μιλάει, τα λέει στον γιο της! Μια φορά πήγε να μου πει κάτι και το ξέκοψα!! Βρε ουστ!! Τώρα περιμένω να δω όταν θ'αρχίσει ο μικρός φρούτα και σούπες που θα μου λέει να δώσει φρούτα ή κρέας από το σούπερ μαρκετ που τα ψωνίζει! Ζω στο χωριό και θα πάρω την σαπίλα που βρίσκει προσφορές ! Το ξεκαθάρισα και στον άντρα μου!! Για το μωρό θα παίρνουμε από το χωριό!

koykla mou min akous tipota apo simboules! mporei na eisai mias oras mana kai omos tha ksereis na prostateyseis to paidi sou kalitera kai apo kapoia alli pou einai mana ekato xronia!!! graftous olous kanonika... emena molis gennise kmia fili mou pou itan mikri,piga sto maieytirio kai vrika ola ta sogia na tis kanoun upodeikseis gia to pos na to kratisei,pos na thilasei,ti na kanei molis pane spiti ktl!!! e den anteksa...tous ekana rompa!!!! tous eipa oti i fili mou kserei polu kalitera apo olous esas tous axristous mazi!!! ante pia!! tha sas kanoun koumanto pos tha megalosete ta aggeloudakia sas. ama sou ksanapei tipota pes tis na paei na dei sti gonia mipos erxesai!!!! mi mou stenoxoriesai ,nai??? fonakse me ekei na deis ti tha akousoun!!

αχχχ...ολοι καρμπον ειναι...θα σου λεγα απο το ενα να μπαινει κι απο το αλλο να βγαινει.Απο συμβουλες πια αλλο τιποτα! Κανε εσυ αυτο που νιωθεις και να μην αμφιβαλλεις για το ενστικτο σου. Οι περισσοτεροι απο καλη προθεση μας συμβουλευοθν απλα εχουν ξεχασει πως ειναι να εισαι μωρομανα κ τι κουραση μπορει να τραβας και κανουν τον ξερολα. Και εννοειται πως ξερουν καλυτερα απο τον παιδιατρο να σε συμβουλεψουν :blink: (το χω αουσει κι αυτο).Εμενα στην αρχη που ειχε υψηλο ικτερο ο μικρος και ηταν κατακιτρινος,η πεθερα μου επεμενε οτι ειναι μια χαρα (ειχε κανει διαγνωση με το ματι :side: ) και μου λεγε να μην ενημερωσω την παιδιατρο ,καποια στιγμη της ειπα αν αναλαμβανει την ευθυνη τοτε ΟΚ δεν θα το παω στο γιατρο,αλλα αν παθει τιποτα το παιδι θα την φυτεψω κανονικα..εκει κολλωσε μονο,στη λεξη ευθυνη...τελικα ειχε ικτερο το παιδι,και σταματησε τις εξυπναδες απο τοτε (καλα μη φανταστεις οτι εγινε κι αλλος ανθρωπος :P )

Αχ τι θυμηθηκα τώρα... Κάποια στιγμή που ταξιδεύουμε για Ελλάδα, η αλλαγή περιβάλλοντος έφερε αναστάτωση στη μεγάλη. Προσπαθούσα να την κοιμήσω και εκείνη από την υπερένταση έκλαιγε δυνατά. Μπαίνει τότε στο δωμάτιο με αγωνία και τσαμπουκά η γιαγιά του άντρα μου με ένα σταυρό στο χέρι και αρχίζει να την ξεματιάζει....!!! Το ανέλαβε ο άντρας μου και το θέμα έληξε χωρίς να μιλήσω!

AthinaK έγραψε:

Αχ τι θυμηθηκα τώρα... Κάποια στιγμή που ταξιδεύουμε για Ελλάδα, η αλλαγή περιβάλλοντος έφερε αναστάτωση στη μεγάλη. Προσπαθούσα να την κοιμήσω και εκείνη από την υπερένταση έκλαιγε δυνατά. Μπαίνει τότε στο δωμάτιο με αγωνία και τσαμπουκά η γιαγιά του άντρα μου με ένα σταυρό στο χέρι και αρχίζει να την ξεματιάζει....!!! Το ανέλαβε ο άντρας μου και το θέμα έληξε χωρίς να μιλήσω!

Καλέ ήταν ματιασμένο το παιδί. Δεν είχε τίποτα άλλο. Μα γιατί υπερβάλεις???? :P:P:P:P

Αυτό το έχουν και οι δικιές μου (πεθερά & κουνιάδα). Κάθε φορα που μιλάω με την κουνιάδα μου και με ακούει οτι δεν έχω τα κέφια μου, γιατι ρε αδερφε δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ,κατευθειαν να με περάσουν απο όλα τα λάδια της γειτονιάς!!!!! :angry::angry::angry:

AthinaK έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συγνώμη που γελάω αλλά φαντάζομαι το σκηνικό με τη γιαγιά να μπουκάρει στο δωμάτιο με το σταυρό στο χέρι!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Όπως τη φαντάζεσαι ήταν!!! Που να βλέπατε και τη δικη μου φάτσα όταν την είδα! Το στόμα άνοιξε και το σαγόνι έφτασε στο πάτωμα....

Καλα Αθηνά πολύ γελιο!!!χαχαχαχαχα

Αυτο με τα πεθερικά και γενικα με τους ανθρώπους που μας νοιαζοντε και ενδιαφεροντε δεν μπορω να το καταλαβω....ναι μας αγαπανε και θελουν το καλο μας, να μας σημβουλέψουν και να μας προστατέψουν, αλλα ρε παιδί μου, οταν χόνονται ποιο πολυ εκει που δεν πρέπει μου αναβουν τα λαμπακια μου!!! πες ρε χριστιανη αυτο που θες με ομορφο και διακριτικο τροπο και μετα αστο στην κριση μου το τι θα κανω με το παιδι μου.

ελεος δηλαδη. Εντομεταξυ δεν ανακατεύοντε μονο στο θέμα των παιδιών τα πεθερικά ,θα ανακατεύοντε και σε αλλα θέματα ε ?

θυμάμαι έκανα ένα ταξίδι στο Λονδίνο στον αντρα μου το Σεπτεμβριο και μου έβαλε χέρι με εντονο ύφος ο πεθερός μου που πήγε τετοια εποχή λογω γριπης. Στην τελική αμα θες πες κατι στο γιο σου και οχι σε μένα ρε παιδι μου, με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση θυμαμαι, και ημουν και μεσα στο άνγχος μετα μην κολλήσει και το έχω και τύψεις.

Τελως παντων, ελπιζω να μην κανουμε τα ιδια οταν γίνουμε πεθερες κοριτσια, να θυμόμαστε αυτα που λέμε και τότε!

AthinaK έγραψε:

Όπως τη φαντάζεσαι ήταν!!! Που να βλέπατε και τη δικη μου φάτσα όταν την είδα! Το στόμα άνοιξε και το σαγόνι έφτασε στο πάτωμα....

χα χα Αθηνά δε μπορώ να σταματήσω να γελώ και καλά δε σε φτάνει η πεθερά έχεις και τη γιαγια??? :ohmy:

:laugh: :laugh: Τι μου θυμίσατε τώρα με τις πεθερές!!Δεν ξέρω τι κόλλημα είχε φάει η δικά μου και το πρώτο διάστημα όταν το έβλεπε(μία φορά τον μήνα και άν γιατί μου την είχαν δώσει πολλά κουλά που κάνανε όλο το σόι μαζί)με το που θα γκρίνιαζε το μωρό κατευθείαν με ρωτούσε αν το τάισα και ενώ τις έλεγα οτι είναι νευρικός και γενικός όλη την μέρα έτσι γκρινιάζει με ρωτούσε άλλες 10 φορές αν πεινάει γιατί για αυτήν μάλλον μόνο τότε κλαίει ένα μωρό επειδή πεινάει( το γέλιο ήταν οτι απο την πρώτη στιγμή το μωρό με το που το έπαιρνε αυτή άρχιζε να γκρινιάζει περισσότερο αλλά τι να τις έλεγα..... :P )βέβαι μία φορά τις το είπα με φωνή λίγο τρεμάμενη απο τον εκνευρισμό οτι καθε φορά αυτό με ρωτάει ίσως που και πρώτη φορά στην ζωή μου την είπα <<βρέ μαμά΄>>την τάραξα και δεν το ξαναείπε!! :laugh:

Το πέρασα και εγώ αυτό και απο τη μαμά μου και απο την πεθερά μου ..ιδίως τη δευτερη...!αλλά τις περισσότερες φορές μπαινάκης ...βγαινάκης..!καποιες βγηκα κι απο τα ρουχα μου ιδιως τις μερες τις δσυκολες της λοχείας..!

Να πώ οτι καποιες παρα ειστε σκληρές...!Απο ενδιαφερον γινεται ολο αυτό αρα δεν πρέπει να γινομαστε εξαλλες...!καποιος νοιάζεται ΄τωρα το οτι νοιαζεται με λαθος τροπο ...εχει να κανει με πολλά...αλλη μορφωση αλλη κουλτουρα...αλλα δεδομενα..δειχνουμε μια κατανοηση ..!!!!βρε παιδί μου...

να πω και κατι άλλο ...εμας τις μαμάδες ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ ...ΤΥΠΟΥ ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..μάλλον η φυση και οι ορμονες...υποψιάζομαι εγώ..!

Και εγω το ειχα παθει ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΓΝΩΜΗ ...αλλα δεν ειναι ετσι κοριτσια ..οκ εμεις ειμαστε μαναδες...ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ...

Θυμαμαι 1 φορά ...η μαμά μου επεμενε οτι το μωρό πεινάει ...ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ..ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΘΗΛΑΣΑ...! Πες πες ομως βαζω το στηθος στο μωρό και επινε 30 λεπτά και κοιμηθηκε..!θηλαζα και δεν εβαζα το μωρο οποτε ηθελε στο στηθος αλλα μετα απο τουλαχιστον 1 ωρα επειδη ετσι μου ειχε κατσει εμενα...!

αλλη μια φορα το ειχα με πικε...και το μωρο δεν κοιμοταν μου λεει η πεθερα μου ...τα μωρα θελουν χοχουλιασμα...βαλε μια κουβερτα..(εβραζα απο μεσα μου ) της απαντω ...τα μωρα νιωθουν πιο πολυ ζεστη απο εμας μια χαρα ειναι ..πες πες παλι ...μου λεει να του βαλνω μια κουβερτουλα..? βαλτου λεω..και τσουπ κοιμηθηκε..τυχαιο ξε τυχαιο ...και τι εγινε..αν απο την αρχη την ειχα ακουσει??

τεσπα θελω να πω οτι τρωμε και εμεις κολληματα..και εγω συμφωνω 20 βαθμοι ειναι κρυο..! αλλα εσυ εχεις τον τελικο λόγο ..και εγω θα σου το ελεγα αν ημουν εκει ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ...!απο καλο τη λεμε..!

εγω ετσι παρεξηγηθηκα με τη συννυφαδα μου ...επειδη της ειπα οτι το μωρό ...πειναει...και αισθανθηκα τοσο ασχημα...ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ...κατι ξερω κι εγω να μην το πω΄....ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΚΙ ΑΣ ΞΕΡΩ...! ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ! ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..

Για να ειμαι δικαιη ξερω δεν ειναι πάντα καλοβουλες οι κριτικες και οι γνωμες ...αλλα τι να καννουμε...φιλια!

αλλο να σου λεει καποιος κατι κ αλλο να σε προσβαλει...

κ ο καθε ενας ξερει αν θα βγαλει το μωρο πριν 40ντισει εξω κ δεν θα του επιβαλλει κανεις την γνωμη του γιαυτο... ή επισης μονο η μανα ξερει αν το παιδι εχει παλλινδρομηση κ δεν κανει να φαει ασχετα αν ολη οι αλλοι επιμενουν πειναει το κακομοιρο.....λες κ εμεις δεν ποναμε που ισως πειναει εκεινη την στιγμη....οι αλλοι ξερουν οτι το παιδι πρεπει να φαει αυγο 4 μηνων ενω οι μαναδες μετα θα το πανε με αλλεργικο σοκ στο νοσοκομειο....ελεος....

εγω δεν επιτρεπω σε κανεναν να μου πει τι θα κανω με το παιδι μου...το κουβαλουσα 9 μηνες κ πονεσα για να το φερω στον κοσμο κ θα ακουω τον καθε ..... την γνωμη του?οταν θα ζητησω γνωμη τοτε να μου πουν...ειμαι σκληρη αλλα γαιυτο ποτε κανενας δεν ανακατευτηκε στα του ΣΠΙΤΙΟΥ μου κ ειμαι αγαπητη σε ολους....γιαυτο περνουν ολοι κ με ρωτανε διαφορα για τα μωρα τους γιατι ξερουν οτι εγω ακολουθω τις οδηγιες του γιατρου κ ειμαι σωστη....

Ραφαελ δε μιλησα σε σενα προσωπικα ...ουτε μπορω να γνωριζω το background της καθε περιπτωσης..! εμενα προσωπικα δε με προσεβαλαν τουλαχιστον ηθελημένα μπορει άθελα τους ...απλά έλεγαν τη δικη τους γνωμη και δεχομαι τις γνωμες των αλλων...! συγνωμη αλλα δεν θελω να πιστεψ ουτε οτι η μαμα μου ουτε οτι η πεθερ αμου ηθελε το κακο του παιδιού μου :unsure: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσυ δηλαδή λες τη γνώμη σου αλλα δε δεχεσαι των αλλων αν καταλαβα καλά?

δε μου αρεσει ο τροπος που το εθεσες και εγω προσωπικα δε λειτουργω ετσι...ξερουν κι άλλοι δε ξερω μονο εγω..

δεν ειμαι μονο εγω σωστη ειναι και καποιο άλλοι ...

συγνωμη αλλα εχω αντιθετη άποψη..

συγνωμη αν καταλαβες λαθος δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που στεναχωρουν τους αλλους...δεχομαι την γνωμη την δικη σου κ αλλων φυσικα...δεν δεχομαι να μου πουν ομως αν θα πρεπει να δωσω γαλα ενω εχει παλλινδρομηση ή να φαει αυγο ενω δεν πρεπει...ξερω πολλες τετοιες περιπτωσεις που τα τρεχαν μετα στο παιδων...

δεν σου απαντησα αν εσυ εισαι σωστη αλλα σιγουρα εισαι η μονη που δεν σε εχει προσβαλει κανεις ....γιατι παραπανω οι περισσοτερες κοπελες εχουν προβλημα...και εγραψα την αποψη μου....

τελος παντων αν σε προσεβαλλα συγνωμη....

δεν με προσεβαλες...δεν προβαλλομαι ευκολα..φάνηκε αυτο άλλωστε...

Απλα δε μου αρεσει να ακουω βαρυγδουπα ...οπως εγω ειμαι σωστή...ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ...και όλοι εχουν κατι να μας πουν...ακομη κι αν μας προσβαλλουν υπάρχει ο λόγος...για να απαντησουμε οπως πρεπει...

δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που λενε δωσε στο παιδι αυγο ενω εσυ λες εχει αλλεργια...! ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ!

Δηλαδη αν σου πω εγω που δεν ξερω οτι εχετε αλλεργιες...εχεις δωσει στο παιδι αυγο, δωσε κανει καλό (λεμε τωρα) ...θα με αποπαρεις επειδη και καλα ειπα τη γνωμη μου ...?

θα μου πεις δε μπορω εχει αλλργια δε γινεται και τελος...

δεν ξερω μαλλον δεν εχω ηλιθιους να με περιτριγυριζουν ..ειμαι τυχερη ...εμενα αυτα δε μου εχουν συμβεί..

τεσπα δεν παρεξηθηκα και ουτε απαντησα για να επιπληξω...λέω απλα και εγω τη γνωμη μου .. :lol:

Ισως εχεις δίκιο, Κάσση, απλά το σπαστικό είναι να σου λένε 50 φορές τα ίδια πραγματα και με ύφος επίμονο... ειμαι κι εγω λιγο νεύρο βεβαια. Ε, ήρθε κι έδεσε!

οκ γιατι αγχωθηκα δεν θελω να στεναχωρησω καμια...

εμεις εχουμε αλλεργια...δυστυχως κ δεν τωρμα τιποτα.....αχ κ το κακομοιρο θελει να φαει...τωρα 20 μηνων πια εφαγε μπανανα κ τωρα δοκιμαζουμε κ μανταρινι..

οχι δεν θα σε αποπερνα κανει καλο το αυγο...κ μακαρι να ετρωγε...αχ να μπορω να παω εξω μια βολτα κ να περνω κ το αυγο παραμασκελα να του το δινω.....αχ ποτε θα φαει κοκο το καμαρι μου....

κ ναι εισαι τυχερη...αλλα ξερεις οτι μερικοι προσβαλουν κ προσβαλλουν κ ασχημα...α εσυ δεν το κανεις σωστα...ε σε αυτους δεν αξιζουν κ πολλα...εδω μερικοι επειδη ειχε προβλημα το δευτερο μου μωρο (το εχασα στον 5ο μηνα) ειχαν γινει κ γιατροι...τι καναμε σωστα κ τι οχι...γιυτο τα πηρα κ τα ξεκοψα.....

Κ ειπα οτι για το γιο μου εγω ειμαι σωστη...δεν κρινω πως μεγαλωνουν αλλοι τα παιδια τους...με νοιαζει μονο το πως μεγαλωνω εγω το παιδι μου...κ εχω ανθρωπους να με κρινουν...τον γιο μου τον αντρα μου κ τον παιδιατρο μας...

κορίτσια καλησπέρα!!εγώ ένα έχω να πω Διαίρει και Βασίλευε!!!!και εν τη απουσία τους κατάφεραν και φαγωθήκαμε(φαγωθήκαμε, καλά λέμε τώρα) μεταξύ μας!!!!Χα χα!! :cheer: :silly: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...