Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εξαφανίστε τις ραγάδες

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009, 12:14

Τι μπορείτε να κάνετε για εξαφανίσετε αυτές τις λεπτές αντιαισθητικές γραμμές που σχηματίζονται στο δέρμα σου κυρίως στην περιοχή της μέσης και του στήθους;

Για μία ακόμα φορά το μεγαλύτερο μυστικό είναι το νερό. Βάλε τουλάχιστον ένα λίτρο νερό στο ημερήσιο πρόγραμμα σου και δες την ελαστικότητα του δέρματος σου να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει αρκετά η απολέπιση, την οποία πρέπει να κάνετε κάθε 15 μέρες ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να δημιουργηθούν νέα και να γίνει πιο ελαστικό το δέρμα σου. Τέλος, στην εξαφάνιση τους θα βοηθήσει η βιταμίνη Ε που βρίσκεται στα αμύγδαλα και το σπανάκι.

Δημοσίευση

Πιστεύω ότι με την σωστή διατροφή,

καθημερινή γυμναστική και κυρίως το τρέξιμο

μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξέρω όμως ότι δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις παιδιά γιατί δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος.......

Δημοσίευση

Νομίζω τις ραγάδες μπορείς να τις προλάβεις όσο είναι κόκκινες με ειδικές κρέμες,αλλά μόλις ασπρίσουν δεν γίνεται τίποτα. Και να υπάρχει κάποια θεραπεία πιστεύω δεν θα έχει 100& τοις 100% αποτέλεσμα. Τώρα για να μην τις αποκτήσεις ποτέ θέλει καλά ενυδατωμένο δερμα, μπόλικο νερό,ισσοροπημένο βάρος. Και όλα πολύ δύσκολο να γινουν.... :huh: (στην περιπτωσή μου τουλάχιστον)

Δημοσίευση

Δε θέλω να φανώ υπερβολική αλλά εγώ έβγαλα κάποιες στην κοιλία χαμηλά στο τέλος της εγκυμοσύνης οι οποίες έφυγαν με μια κρέμα που χρησιμοποιούσα καθημερινά για 6 μήνες.

Το έχω ξαναγράψει εδω μέσα.

Δημοσίευση

αχ αυτές οι ραγάδες... :angry:

δυστυχώς εγώ πιστεύω ότι είναι κυρίως θέμα οργανισμού, αν έχεις προδιάθεση να κάνεις, θα κάνεις.

Ξέρω γυναίκες που παίρνουν κ χάνουν κιλά κ παιδιά έχουν κάνει, γυμναστική δεν ξέρουν τι θα πεί, ούτε κ κρέμες κ δεν έχουν όύτε μία!

Άλλα τι να κάνουμε? προσπαθούμε εμείς που κάνουμε ραγάδες να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερες, με κρέμες, νερά, γυμναστική (όσο γίνεται)...

Κάτι είναι κ αυτό :(

Δημοσίευση

ΣΟΦΑΚΙ06 έγραψε:

Νομίζω τις ραγάδες μπορείς να τις προλάβεις όσο είναι κόκκινες με ειδικές κρέμες,αλλά μόλις ασπρίσουν δεν γίνεται τίποτα. Και να υπάρχει κάποια θεραπεία πιστεύω δεν θα έχει 100& τοις 100% αποτέλεσμα. Τώρα για να μην τις αποκτήσεις ποτέ θέλει καλά ενυδατωμένο δερμα, μπόλικο νερό,ισσοροπημένο βάρος. Και όλα πολύ δύσκολο να γινουν.... :huh: (στην περιπτωσή μου τουλάχιστον)

σοφακι εχεις δικιο αυτο μου ειχε πει η γυναικολογος μου οσο ειναι κοκκινες μπορω να κανω κατι αμα ασπρισουν παει τελος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...