Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Featured Replies

Δημοσίευση

θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε να βρω εναν ουρολογο θεσσαλονικη να μας βοηθησει με το σπερμα δεν με νοιαζει νε ειναι πανεπιστημιακος και κορυφη .Να ειναι καλος επιστημονας και γνωστης του αντικειμενου.Βαρεθηκα τις αερολογιες και τις υποθεσεις θελω καποιον να με βοηθησει να μου πει ακριβως τι γινεται και αν μπορει να διορθωθει κατι.ευχαριστω

Δημοσίευση

Καλή τύχη , αυτές τις ΄΄ αερολογίες ΄΄ τις ξέρω....

Δυστυχώς αν και είμαι από Θεσσαλονίκη , δεν γνωρίζω καποιον για να σε βοηθήσω.

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ Π.Μ. ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ;)

Δημοσίευση

ινα μου ο Λαμπαναρης Παναγιωτης ειναι ο νο 1 αυτη τη στιγμη. ο αντρας μου ειχε πολυ σοβαρο προβλημα κι εκανε καταπληκτικη δουλεια. το ιατρειο ειναι στην α. σοφια, δεν εχω τωρα τηλ. αλλα μπορεις να το βρεις. να ξερεις οτι δεν μιλαει πολυ κι αυτο θα σε εκνευρισει καποια στιγμη αλλα οτι πει ειναι guarantee, αληθεια. good luck

Δημοσίευση

και κανέναν στην Αθηνα βρε κορίτσια αν γίνεται..έχουμε μπλεξει με προστατιτιδα!!!!!!!

:(

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστω πολύ όλες. εχουμε παει σε τουλαχιστον 6 γιατρους ουρολογους καμια 8 γυναικολογους μια αποτυχημενη μικρογονιμοποιηση και ψαχνουμε ακομη να βρουμε την ακρη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

sweetripletrouble έγραψε:

ινα μου ο Λαμπαναρης Παναγιωτης ειναι ο νο 1 αυτη τη στιγμη. ο αντρας μου ειχε πολυ σοβαρο προβλημα κι εκανε καταπληκτικη δουλεια. το ιατρειο ειναι στην α. σοφια, δεν εχω τωρα τηλ. αλλα μπορεις να το βρεις. να ξερεις οτι δεν μιλαει πολυ κι αυτο θα σε εκνευρισει καποια στιγμη αλλα οτι πει ειναι guarantee, αληθεια. good luck

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσίευση

αγ. σοφιας 10. 2310 222181 2310 244187. νομιζω δεχεται χωρις ραντεβου μετα τις 5 αλλα κανε κι ενα τηλ. μηπως λειπει σεκανενα συνεδριο. ελπιζω ολα να πανε καλα. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.