Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ...

Featured Replies

Δημοσίευση

βρε κοριτσια να σας ρωτησω τα μνμ σας η' τα νεα μνμ στις συζητησεις που εχετε κανει σας στελνονται στο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο??εμενα μονο εκει εμφανιζονται,οχι στο κουτακι που λεει μη αναγνωσμενα μνμ..καθε φορε που θελω να διαβαζω ενα μνμ μπαινω στο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο..μπορειτε να με διαφωτισετε??

Δημοσίευση

δε σε καταλαβα ... εννοεις τα μνμτα που απανταει η καθεμια απο εμας σε καποιο θεμα ή στα προσωπικα σου μνμτα???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

αχ μπερδευτηκα τωρα zouzou..στα θεματα που εχω παρει μερος η' τα εχω δημιουργησει εγω ολες οι απαντησεις περνανε στο ηλεκτρονικο ταχυδρομειο.βεβαια οταν παω στις ''συζητησεις μου'' βλεπω που εχω νεα μνμ.οταν λες προσωπικα μνμ τι εννοεις??τωρα που μ εστειλες αυτο το μνμ χτυπησε η ειδοποιηση του ηλεκτρονικου ταχυδρομειο..ετσι πρεπει να γινεται??

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΝΜΤΑ(ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΑ ΜΝΜΤΑ Ή ΟΧΙ,ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ).. Κ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

α zouzou τωρα που μ εστειλες προσωπικο μνμ,πρωτα με ειδοποιησε το ηλεκτρονικο ταυδρομειο οτι μου ηρθε μνμ κ μετα το ειδα στο φορουμ..ετσι γινεται??κ να ρωτησω κ κατι αλλο τα προσωπικα μνμ δεν τα βλεπει κανεις ετσι??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω πολυ zouzou,τωρα πηρα μπρος κ καταλαβα τι γινεται!σ'ευχαριστω πολυ κ συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις..ειμαι νεο μελος κ ακομα ψαχνομαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.