Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΡΑΙΤΙΣΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ 15-20 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.

ΑΥΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.......:kiss:

• Απαντήσεις 252
  • Εμφανίσεις 14.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα, χαλαρώνοντας και κάνοντας μπάνια στη θάλασσα!! Θέλουμε φωτό όταν επιστρέψεις, να πάρουμε κι εμείς λίγη χαρά :)

Καλές διακοπεεεεεεεεές!!!!!

glitterfy133547T232D39.gif

Δημοσίευση

Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα, χαλαρώνοντας και κάνοντας μπάνια στη θάλασσα!! Θέλουμε φωτό όταν επιστρέψεις, να πάρουμε κι εμείς λίγη χαρά :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΧΙΟΝΑΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΕΛΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ........................................................

Δημοσίευση

ΧΙΟΝΑΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΕΛΗ.ΥΠΟΜΟΝΗ........................................................

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μαριλενάκι πολύ σε ζηλεύω! Να περάσεις τέλεια σου έυχομαι και να κάνεις καμιά βουτιά και για μενα!!! Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτο!

Καλό ταξίδι!

Δημοσίευση

Μαριλενάκι πολύ σε ζηλεύω! Να περάσεις τέλεια σου έυχομαι και να κάνεις καμιά βουτιά και για μενα!!! Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτο!

Καλό ταξίδι!

Δημοσίευση

Καλό ταξίδι!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ.......

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.....:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΧΙΟΝΑΤΗ μου γλυκια να περασεις καλα!!Κανε και καμια βουτια και για εμας;ΝΑ προσεχετε τον γαμπρο μας !!να μην μας πνηγη και δεν βρισκουμε αλλον!!:woohoo:

Δημοσίευση

ΧΙΟΝΑΤΗ μου γλυκια να περασεις καλα!!Κανε και καμια βουτια και για εμας;ΝΑ προσεχετε τον γαμπρο μας !!να μην μας πνηγη και δεν βρισκουμε αλλον!!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Χιονάτη καλά να περάσεις! Ξεκουράσου και φόρτισε τις μπαταρίες σου για τον χειμωνα!

Δημοσίευση

Χιονάτη καλά να περάσεις! Ξεκουράσου και φόρτισε τις μπαταρίες σου για τον χειμωνα!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.