Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Αέριο (ήλιο) για τα μπαλόνια της βάπτισης.

Featured Replies

Δημοσίευση

Ψάχνω να βρώ ήλιο για να φουσκώσω τα μπαλόνια της βάπτισης της κόρης μου στην Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς πού μπορώ να προμηθευτώ μπουκάλα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα Στέλλα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΦΥΑΛΩΝ.

Ρώτα όπου θέλεις,αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι έχει απαγορευτεί και διατίθεται μόνο σε εταιρίες που το χρειάζονται.

Για μένα,αγόρασέ τα έτοιμα.Δεν αξίζει τον κόπο να τα φουσκώσεις μόνη σου.Δε γίνεται κιόλας!

Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία!

Δημοσίευση

Παρακαλώ,δεν κάνει τίποτα.

Θα κοιτάξω μήπως βρεις κάποιον άλλο τρόπο να τα φουσκώσεις -αν δε θες να πάρεις έτοιμα.

Δημοσίευση

ελα σε κανω pm αλλα δεν απαντας! υπαρχουν 2 εταιρείες στη σινδο που πουλανε φιάλη. η πιο μικρή που μπορείς να πάρεις είναι 6 κιλών και δεν ξέρω πόσο κοστίζει, η μεγάλη πάντως κοστίζει 300 ευρω. θα μάθω περισσότερα το απόγευμα και θα σε πω!

Δημοσίευση

Κι' εγώ το είχα ψάξει και βρήκα ένα μαγαζί κάτω στα λουλουδάδικα που πουλάει τέτοια φιάλη. Το θέμα όμως είναι οτι είναι δεν συμφέρει να το κάνεις αυτό μόνη σου. Και έπειτα πρέπει να σου δείξει κάποιος πώς να τα γεμίζεις...είναι ασύμφορο πάντως οικονομικά. Εμείς καταλήξαμε στην έτοιμη λύση :P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

τελικα μαλλον δε συμφερει κοριτσια.θα ρωτησω και σε αυτα στην σινδο αλλα μαλλον θα παρω κανα-δυο απλες συνθεσεις γιατι στην βαπτιση του γιου μου που καναμε 4 λιγο πιο συνθετες κοστισαν 130 ευρω.γι'αυτο ειπα τωρα να τα εκανα μονη μου γιατι τα οικονομικα μας ειναι πιο ζορικα αυτη τη φορα!:S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.