Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Θετικό τεστ' 'Ειμαι εγκυος !!

Featured Replies

Δημοσίευση

Έκανα τεστ εγκυμοσύνης μετα απο 6 μερες καθυστέρησης και βγήκε θετικό!!!! Δεν εχω κάνει μονάδες και ουτε πρόκειται, εχω κλείσει ραντεβού στο γιατρό την Παρασκευη αν δούμε κάτι. Είμαι πιο πολύ τρομοκρατημένη παρα ενθουσιασμένη , εχονταις ηδη περάσει μια αποβολή πριν 1.5 χρόνο:( :( Δε μπορω να αποβαλω τις κακκες σκεψεις.

Δημοσίευση

Με το καλό!

Εύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα τέλεια ;)

Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος και τις άσχημες σκέψεις

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!:P ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!:P

Δημοσίευση

nm0113 με το καλό το νινάκι σου!:P

Δεν χρειάζεται άγχος.Δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες το ίδιο

Εύχομαι τα καλύτερα!:kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι οτι καλυτερο και με τη βοηθεια του Θεου ολα να πανε καλα!!

θετικη σκεψη χρειαζεται..

Δημοσίευση

Τα θερμά μου συγχαρητήρια!! Μην ανησυχείς και όλα θα πάνε καλά!!!

Να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι! Απόλαυσέ το!

Φιλιά

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά.. Και μην ανησυχείς!! Θα πάνε! Τ'ότι συνέβη μια φορά δεν σημαίνει ότι κάθε φορά θα συμβαίνει! Καλή συνέχεια.. και με το καλό!!

Να έχεις μια ήρεμη και καλη εγκυμοσύνη!! Παρεπειπτώντος το τικεράκι τα σπάει!! Φοβερό!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηριαααααα!!!! :)

Με το καλο!!!!!

Σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη!! :)

Δημοσίευση

nm0113 έγραψε:

Έκανα τεστ εγκυμοσύνης μετα απο 6 μερες καθυστέρησης και βγήκε θετικό!!!! Δεν εχω κάνει μονάδες και ουτε πρόκειται, εχω κλείσει ραντεβού στο γιατρό την Παρασκευη αν δούμε κάτι. Είμαι πιο πολύ τρομοκρατημένη παρα ενθουσιασμένη , εχονταις ηδη περάσει μια αποβολή πριν 1.5 χρόνο:( :( Δε μπορω να αποβαλω τις κακκες σκεψεις.

KALI MOU SINXARITIRIA GIA TIN EGIMOSINI SOU

SOU EFXOMAI NA EXEIS 9 YPEROXOUS MHNES K ME TO KALO NA KRATISIS STIN AGALITSA SOU ENA YGIESTATO MORAKI.

OSO GIA TIS KAKES SKEPSEIS SIGOURA DEN APOVALODE EFKOLA ALLA SOU PROTINO NA TIS AFISEIS PISO SOU K NA DEIS OTI OOOOOOOLA AFTI TI FORA 8A PANE MIA XARA .

ME TO KALO K NA PROSEXEIS TON EAFTO SOU .

FILAKIA KALI SOU MERA :)

Δημοσίευση

Συγχαριτηρια κοπελα μου!!!Σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!

Δημοσίευση

Πολλά συγχαρητήρια και να έχεις μια τέλεια και ξεκούραστη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση

Τα θερμά συγχαρητήρια μου. !!! ¨όλα να πάνε καλά για σένα και για το μωράκι σου!!! Με το καλό!!

Δημοσίευση

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σας λόγια και τις ευχες σας!! Θέλω και εγω να πιστευω ότι όλα θα κάνει καλα.. Για τη κοπέλα που με ρώτησε που γεννάω ειμαι απο Κύπρο, οπότε δεν βολευει..

Φιλια σε όλες!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια.Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.Να έχεις καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωράκι σου.Μην αγχώνεσαι.

Δημοσίευση

συγχαρητηρια σου ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη,να αποβαλεις τις κακες σκεψεις απο το μυαλο σου και να το απολαυσεις!B)

Δημοσίευση

Ολο ευχαριστα νέα είμαστε σήμερα!!!:) Μην άγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!:)

Δημοσίευση

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΓΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.... ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

καθε μερα ξημερωνει μια ΑΛΛΗ μερα.. συγχαρητηρια για το ευτυχες γεγονος!πολλες ευχες για μια καλη εκβαση της εγκυμοσυνης σου!μην σκεφτεσαι αρνητικα!ολα τελεια!!!! χαλαρα!!!! κι ολα θα γινουν οπως πρεπει.να προσεχεις τον εαυτο σου και το νινι σου!!! σκεψεις θετικες και το συμπαν συνομωτει υπερ μας.

Δημοσίευση

Να χεις μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα γερο και δυνατο μωρακι κοπελα μου!!!Να σκεφτεσαι θετικα και μονο θετικα!!Ολα θα πανε μια χαρα!!!!

Πολυ ωραια η σημερινη μερα κοριτσακια μου!!!!!!

Φιλακιαααααααα

Δημοσίευση

SIGXARITIRIA KOPELLA M K MIN SKEFTESE ARNITIKA!EFXOMAI OLA NA PANE MIA XARA K SE 9 MINES NA XEIS STIN AGKALIA S TO MPEMPAKI S!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.