Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 28..:unsure: !!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ BABY ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ:P

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Δημητρα καλως ηρθες στο γουρλιδικο μαμμυ!!!!!Σου ευχομαι συντομα ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου! :) Εγω ειμαι η Αναστασια,26 χρ και περιμενω τη μπεμπα μου τελος Αυγουστου!

Δημοσίευση

Καλωσόρισες φίλη μας Δήμητρα!!! Φυσικά και θα τα λέμε! Η παρέα εδώ είναι πανέμορφη!!!

Να΄σαι καλά και να περνάς καλά!!!

Δημοσίευση

καλοσωρισες!!!σου ευχομαι οτι και το ψευδονυμο σου!!ολα να πανε καλα και να μην εχεις αγχος πανω απ ολα γιατι αυτο ευθηνεται τις περισσοτερες φορες!!

φιλακια

Δημοσίευση

Γεια σου Δημητρα!

Ευχομαι να γινεις συντομα μανουλα!

Ειναι γουρλιδικο το μαμμυ!

Ειμαι η Νατασα,23 και εχω μια μπεμπα 3 μηνων!

Δημοσίευση

Δημητρούλα καλωσόρισες!

Εύχομαι να μας ανακοινώσεις σύντομα τα ευχάριστα!

είμαι η Άννα και έχω τρια αγγελάκια

Θα χαρώ να τα λέμε!:kiss:

Δημοσίευση

Δήμητρα να σε καλωσορίσω κι εγώ με τη σειρά μου στην παρέα μας και να σου ευχηθώ αληθινή

GOOD LUCK :P

στις προσπάθειές σου!!!

Είμαι η Ιφιγένεια, στα 30, μαμά ενός κοριτσιού 9 μηνών, της Μαριώς μου!

Δημοσίευση

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! :)

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ 29 ΕΤΩΝ.

Δημοσίευση

Καλώ ήρθες κι από μένα Δήμητρα στο mammy!! Εύχομαι να σου φέρει και εσένα γούρι όπως και σε πολλά κορίτσια εδώ! Κι εγώ όταν ανακάλυψα το site ήμουν έγκυος και δεν το είχα μάθει ακόμα! Περιμένω το αγοαράκι μου να γεννηθεί έως τις 6 Αυγούστου!! Σου εύχομαι ολόψυχα πολύ σύντομα να μας ανακοινώσεις την δική σου εγκυμοσύνη! Εγώ είμαι η Έλενα ή dallia για να μην μπερδεύεσαι .. Θα χαρώ να τα λέμε! Και επίσης θα χαρώ να βοηθήσω αν μπορώ κάπου!!

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες και εύχομαι γρήγορα ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου!

Δημοσίευση

GOOD LUCK έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 28..:unsure: !!ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ BABY ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ:P

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!:kiss: :kiss:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ!!

ΚΑΛΩς ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΣ!

ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑΚΗ 2 ΜΗΝΩΝ!

ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!

ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ;)

Δημοσίευση

καλώς όρισες Δήμητρα!!!εύχομαι σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!το mammy είναι πολύ γουρλίδικο!!!

εγώ είμαι η θέη 24 χρονών.εύχομαι να τα λέμε!!!φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες Δήμητρα.. Είμαι η Αναστασια 27 χρονων και εγω στην προσπαθεια για νινακι.. και καινούργια στην παρέα του μάμμυ. εύχομαι να είναι τυχέρο το μάμμυ όπως λένε και οι παλιότερες..φιλάκια θα τα λεμε

Δημοσίευση
:cheer: :cheer: :cheer: ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ:silly: :silly: :silly: :woohoo: !ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ:kiss: :kiss: :lol: !!!!
Δημοσίευση

καλως ορισες κ καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου !!

εγω ειμαι η χριστινα 27 στα 28 κ προσπαθω 4 μηνες για μωρακι!! ελπιζω να ταλεμε κ να γινουμε πολλες εγκυουλες!! φιλακια

Δημοσίευση

GOOD LUCK ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!! & ΕΓΩ ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ..ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ... ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΣΧΕΦΤΟΜΑΙ & ΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ & ΟΙ 2(ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ & Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ) ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ... Α, ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ & ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΩΟΡΡΗΞΙΑ & ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ & ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!! ΧΙΧΙΧΙ! ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ.. ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑ .. ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ¨η KALYPSO!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΔΕΧΤΗΚΑΤΕ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ)ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..;) ΟΣΕΣ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ..:silly: ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ:lol: !!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: !!!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες στην παρέα!

Εδώ είναι πολύ γούρικα! Θα δεις ότι σύντομα θα έχεις το πολυπόθυτο σποράκι στην κοιλίτσα σου.

Μην αγχώνεσαι για τίποτα.

Θα χαρώ να τα λέμε.

Φιλιά

Δημοσίευση

Δημητρα καλως ηρθες στο mammy,

Eιμαι η Ολια και πριν απο λιγες μερες εμαθα οτι ειμαι εγκυος

Ευχομαι γρηγορα να ακουσουμε τα ευχαριστα και απο σενα γιατι το mammy ειναι πολυ γουρλιδικο...:lol:

:):cheer:

Δημοσίευση

γεια σου Δημητρα και καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας!!

ειμαι και εγω σχετικα νεο μελος με λενε αναστασια και ειμαι 27,5 δεν εχω παιδακι ακομα στην προσπαθεια ειμαι!:cheer:

ελπιζω να τα λεμε συχνα!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ :) ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ 23 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ:P ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ... ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΗΜΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ... :lol: ΦΙΛΑΚΙΑ..:kiss:

Δημοσίευση

καλως ορισες στο μαμμυ...

ειμαι η μαρια 27 ετων και προσπαθω και εγω 3 χρονια...

ευχομαι να σου πανε ολα καλα και γρηγορα να φουσκωσει η κοιλιτσα σου..

Δημοσίευση

Δήμητρα καλως ήρθες και από εμένα.

Σου εύχομαι ολόψυχα με το καλό να γίνεις γρήγορα η πιο τρυφερή μανούλα του κόσμου.

Καλή σου επιτυχία !

Δημοσίευση

KAKOSORISES STHN PAREA MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EYXOME SYNTOMA NA EXEIS ENA MORAKI STHN KILITSA SOY!!!!!!!!!!!

EMENA H MAGOYLITSA MOY ARGHSE 3 XRONIA NA ERTHI STHN ZOH MOY......

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.