Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

anakoinosh egumosunhs- pote??

Featured Replies

Δημοσίευση

koritsakia thelw na rwthsw pote anakoinosate oti eiste eguos?

apo thn arxh h' perasan kapoioi mhnes?

egw eguos den eimai apo aplh periergia rwtaw.......

elpizw oi plirofories sas na mou xreiastoun ton allo mhna..........

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ 3.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 3 ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Δημοσίευση

Στους κοντινούς συγγενείς το είπα και στις δυο εγκυμοσύνες στον 3ο-4ο μήνα,όταν φαινόταν η μικρή κοιλίτσα.Οι πολύ στενοί μας φίλοι ήταν απο τους πρώτους που το έμαθαν.Οι μακρυνοί συγγενείς το μάθαιναν αν τύχαινε να με δουν κάπου και φαινότνα η κοιλίτσα.Αλλιώς...μετά την γέννα!Τώρα για την εγκυμοσύνη ξέρουν μόνο οι γονείς και τα αδέρφια μας καθώς και ελάχιστοι φίλοι:)

Δημοσίευση

anthy μου, καλησπέρα κοπέλα μου! Πρώτα απ'όλα. εύχομαι πολύ σύντομα να μείνεις έγκυος και να ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου όταν νιώσεις εσύ έτοιμη!! Εγώ, έπρεπε να περιμένω αρκετές μέρες λόγω μεγάλου κύκλου! Έμαθα ότι είμαι έγκυος στην 7η εβδομάδα! Κόντευα δλδ να κλείσω και τον 2ο μήνα! Το είπα αμέσως στην μαμά μου και την πεθερά μου και τις παρακαλέσαμε μέχρι να πάμε στον γιατρό ν'ακούσουμε την καρδούλα του και να μας πει ότι όλα οκ, να μην πουν τίποτα σε άλλους! Επίσης το είχα πει στους πολύ κοντινούς συγγενείς! Στα αδέρφια μας και σε μια φίλη μου η οποία δουλεύει στο μικροβιολογικό όπου έκανα και την χοριακή!

Η πεθερά μου το σεβάστηκε και δεν το έλεγε, την μάνα μου την κρατάγαμε με τα χίλια ζόρια! Όταν δε μας έδωσε ο γιατρός το πράσινο φως, όλος ο κόσμος το έμαθε!! Πιστεύω επειδή την ξέρω, ότι το κάνει από την χαρά της! Απλά, αν στραβώσει κάτι, μου την σπάει αυτό το δήθεν μετά, που σε λυπούνται κι έτσι! Ο κόσμος δεν είναι όλοι καλοί! Αν μπορείς να κρατηθείς πες το από τον 3ο μήνα και μετά! Να ξέρεις πως τίποτα δεν πρόκειτε να πάει στραβά από κακιές γλώσσες και κακό μάτι! Γιατί εγώ πιστεύω! Κι όταν με το καλό μείνεις να φοράς πάντα ένα σταυρουδάκι σαν προστασία!!

Δημοσίευση

Καλησπερα!!Εγω το ειπα απο τον τριτο μηνα και μετα Σε γονεις και πεθερικα

Και μονο σε μια ξαδερφη - φιλη απο την στιγμη που το εμαθα

Δημοσίευση

Εμένα ο γιατρός μου, μου είχε πει από την αρχή να περιμένουμε να δούμε ότι όλα είναι καλά και μετά να το ανακοινώσουμε. Οπότε στους γονείς μας και στους κοντινούς μας το είπαμε γύρω στην 8η εβδομάδα. Στους υπόλοιπους μετά τον τρίτο μήνα, που είχε δέσει το γλυκό... ;)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΔΗΛ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ.

Δημοσίευση

Σε μένα ίσχυσε το "θέλει η έγκυος να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!" :woohoo: Έκανα υπομονή μισή μέρα, για να βγει το αποτέλεσμα της χοριακής. Και μετά.... Μόνο αφίσες που δεν τύπωσα να γεμίσω τους δρόμους!

Δημοσίευση

εγκυος βεβαια δεν ειμαι ουτε εγω αλλα θεωρω σωστο να λεγετε μετα τον δευτερο μηνα..δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω σαν ανθρωπος και στο "κακο" ματι που λεμε..:S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.