Με δύο μαμάδες
Από
vasia_rainbow
Featured Replies
Πρόσφατες Απαντήσεις
-
Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹
Elk ·Καλησπέρα κορίτσια διστακτικά είπα να ανοίξω το θεματάκι για τα μωράκια του Μαΐου εγώ είμαι 9 εβδ σήμερα πήγα γιατρό μου είπε μετά της 28/10 να κλείσω ραντεβού για την αυχενική είναι καμιά άλλη κοπέλα να γεννάει Μάιο ;; -
Καισαρική με Επισκληρίδιο ή Γενική Αναισθησία;
Bekoula ·Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας γιατί έχω μπερδευτεί αρκετά και αγχώνομαι… Περιμένω διδυμάκια και θα γεννήσω με καισαρική. Δεν παίρνω αντιπηκτικές ενέσεις. Ο γιατρός μου μου προτείνει να κάνω επισκληρίδιο, λέγοντάς μου ότι αν δεν την κάνω θα πονάω πολύ μετά το χειρουργείο. Δηλαδή, με ενεημέρωσε ότι ακόμα κι αν κάνω γενική αναισθησία, θα χρειαστεί και επισκληρίδιο μετά για τον πόνο, κάτι που με αγχώνει ακόμα περισσότερο. Όμως εγώ φοβάμαι πάρα πολύ την επισκληρίδιο… γενικά η όλη δια
-
Πότε μπορεί να γίνει απόλυση νέας μανούλας;
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μάθω πότε παύει να ισχύει η προστασία μητρότητας και μπορεί πλέον να γίνει απόλυση (καταγγελία σύμβασης από εργοδότη) σε ιδιωτική μισθωτή υπάλληλο, ώστε να μπορεί να μπει στο ταμείο ανεργίας. Αφορά την αδερφή μου. Γέννησε 16/6/2025 ενώ είχε πητ 1/7/2025, το 9μηνο της λήγει τον Ιούνιο και θα πάρει και το 4μηνο ανατροφής τέκνου, άρα θα πρέπει να επιστρέψει στην εργασία της κατά τον Οκτώβριο με μειωμένο ωράριο κατά μία ώρα για περίπου 2 έτη. Επειδή σκέφτεται να σταματήσε
-
Μωράκια Απριλίου 2026❤️🥰
Ioanna6 ·Κορίτσια είναι καμιά άλλη που γεννάει πρώτα ο θεός Απρίλιο;;; Για να δούμε😁 εγώ είμαι 7+3 σήμερα! Ελπίζω να βρω κιαλλη χαχαχ
-
δανεικά ωάρια
LALIBY ·καλημέρα κορίτσια, είμαι νέα στο φορουμ, δεν έχω ακόμα διαβάσει όλα τα πόστ. Πιο πολύ νομίζω μπήκα στον πειρασμό να σας γράψω για να μοιραστώ το άγχος μου αφού όλες έχουμε περάσει ή περνάμε από αυτά τα στάδια. Είναι η 3 η εξωσωματική που θα κάνω με δανεικά ωάρια (όλες ήταν με δανεικά). η πρώτη ήταν απογοητευτική εμπειρία καθώς πήγα σε ένα γιατρό με τον οποίο δεν είχα σχεδόν καμία επαφή κυρίως με τη μαία η οποία ήταν πολύ εξυπηρετική. ο γιατρός μου έκανε αρχικά τις απαιτούμενες μαλλον κλασικές εξ
-
Απρίλης, άνοιξη γλυκιά, κοιλίτσες κρύβουν θαυματά. Μωράκια έρχονται απαλά, σαν άνθη μες στην αγκαλιά 🌹🌺🌻🌸👶
Elk ·Κορίτσια είπα να ανοίξω το θεματακι του Απριλίου.. Εύχομαι μαζί με την άνοιξη που θα έρθει να φέρει μαζί του και πολύ μπεμπεδοσκονη 💙🩷 -
Διαδικασία καμπύλης ζαχαρου
Καλησπέρα κάνατε κάποια συγκεκριμένη προετοιμασία- δοατροφη τις προηγούμενες ημέρες πριν την Κούλη ζαχάρου;είχε κλείσει ραντεβού στο διαγμωστικο
-
Δύσκολος ο δρόμος της μητρότητας...
peacock ·Aλλο ένα αρνητικό, άλλο ένα «Δε πειραζει, θα τα καταφερεις», άλλη μία απογοήτευση.. Παλι θα μετραω τις εγκυους που περνανε από δίπλα μου, πάλι θα κοιταζω τα μωρακια που βλέπω στο δρόμο, πάλι θα χαζευω κουνιες και ρουχαλακια χωρίς να εχω λόγο… Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος… κοιταζω πίσω μου και πλεον δε θυμαμαι πως ηταν πριν ξεκινησω… εχω ακόμα πολύ…δε ξερω πότε θα φτασω.... τωρα γίνεται ακόμα πιο δυσκολος... Εύχομαι όσα κορίτσια προσπαθούν, να φτασουν επιτελους στη μητρότητα.
-
Δότης σπέρματος: Σκέψεις-προβληματισμοί
Spentys ·Γεια σε όλες! Δεν ξέρω εάν είμαι ο μοναδικός άντρας σε όλο το forum αλλά νομίζω πως εδώ ίσως μπορώ να πάρω κάποιες απαντήσεις στον συγκεκριμένο προβληματισμό μου. Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να γίνω δότης σπέρματος. Έχω επικοινωνήσει με ένα εργαστήριο (που διαθέτει και τράπεζα σπέρματος) αλλά δεν έχω κάνει ακόμα ραντεβού για έλεγχο. Πιστεύω όμως ΄΄οτι γενικά έχω πιθανότητες καταλληλότητας αν ξεκινήσω (νεαρή ηλικία, απουσία καταχρήσεων, υγιές ιστορικό κλπ.). Να ξεκαθαρίσω πως ο λόγος που το σκ
-
Μωράκια Μαρτίου 2026
Έχουμε άλλες μαμαδές που να περιμένουν το θαυματάκι τους τον Μάρτη του 2026;; Για να μαζευόμαστε να λέμε τα νέα μας
Νέες Συζητήσεις
-
δανεικά ωάρια
LALIBY ·καλημέρα κορίτσια, είμαι νέα στο φορουμ, δεν έχω ακόμα διαβάσει όλα τα πόστ. Πιο πολύ νομίζω μπήκα στον πειρασμό να σας γράψω για να μοιραστώ το άγχος μου αφού όλες έχουμε περάσει ή περνάμε από αυτά τα στάδια. Είναι η 3 η εξωσωματική που θα κάνω με δανεικά ωάρια (όλες ήταν με δανεικά). η πρώτη ήταν απογοητευτική εμπειρία καθώς πήγα σε ένα γιατρό με τον οποίο δεν είχα σχεδόν καμία επαφή κυρίως με τη μαία η οποία ήταν πολύ εξυπηρετική. ο γιατρός μου έκανε αρχικά τις απαιτούμενες μαλλον κλασικές εξ
-
Διαδικασία καμπύλης ζαχαρου
Καλησπέρα κάνατε κάποια συγκεκριμένη προετοιμασία- δοατροφη τις προηγούμενες ημέρες πριν την Κούλη ζαχάρου;είχε κλείσει ραντεβού στο διαγμωστικο
-
Δότης σπέρματος: Σκέψεις-προβληματισμοί
Spentys ·Γεια σε όλες! Δεν ξέρω εάν είμαι ο μοναδικός άντρας σε όλο το forum αλλά νομίζω πως εδώ ίσως μπορώ να πάρω κάποιες απαντήσεις στον συγκεκριμένο προβληματισμό μου. Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι να γίνω δότης σπέρματος. Έχω επικοινωνήσει με ένα εργαστήριο (που διαθέτει και τράπεζα σπέρματος) αλλά δεν έχω κάνει ακόμα ραντεβού για έλεγχο. Πιστεύω όμως ΄΄οτι γενικά έχω πιθανότητες καταλληλότητας αν ξεκινήσω (νεαρή ηλικία, απουσία καταχρήσεων, υγιές ιστορικό κλπ.). Να ξεκαθαρίσω πως ο λόγος που το σκ
-
Αιμάτωμα σε μονοχωριακά δίδυμα
Καλησπέρα.. μέλλουσα μανούλα σε δίδυμα μονοχωριακά 8 εβδομάδων εδώ.. σήμερα φάνηκε ένα μεγάλο αιμάτωμα στον υπέρηχο, εχει κάποια εμπειρία σε αυτό?? Καρδούλες ακούσαμε κανονικά βέβαια... Εχω κ ένα σωρό άλλα βέβαια στο κεφάλι μου που με αγχωνουν , αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτό την συζήτηση!
-
Πωλούνται βιταμίνες που ενισχύουν την αναπαραγωγή
Καλησπέρα, Πωλούνται βιταμίνες που βελτιώνουν την γυναικεία (fertilimax και ovamax) και ανδρική αναπαραγωγικότητα (mfs plus). Αγοράστηκαν τον Ιανουάριο του 2026 και πωλούνται 50€ η μια. είναι σφραγισμένες και λήγουν τέλη του 2028. Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει email xr.laskaratou@yahoo.com και θα επικοινωνήσω μαζί του. Ευχαριστώ.
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.