Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας εύχομαι να περάσετε τέλεια!Αν και εμείς εδώ στην Αθήνα έχουμε κάνει ήδη τρεις συναντήσεις παρ' όλα αυτά ζηλεύω!:laugh: :laugh: :laugh:Θα δείτε που μετά θα θέλετε συνέχεια!:woohoo: :woohoo: :woohoo: Περιμένουμε εντυπώσεις και φυσικά φωτογραφίες!:kiss: :kiss: :kiss:

• Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 15.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσακια μου γεια σας!!!!!Αυριο θα συναντηθουμε!!!!!:woohoo:

για να ανακεφαλαιωσουμε,η συναντηση μας θα γινει στις 6 στο κοσμος!!!!

Λοιπον που ακριβως θα συναντηθουμε?????επανω εκει που ειναι τα φαγητα??

πειτε που σας βολευει για να το οριστικοποιησουμε!!!!!!

Δημοσίευση

Προτείνω να συναντηθούμε στην εκκλησία αρχικά. Δεν νομίζω να περιμένει κόσμος εκεί... Εγώ θα είμαι εκεί στην είσοδο στις 6!;)

Δημοσίευση

χαχαχχαχαχα γμτο εγω ειμαι Αθηνα...αλλα με βολευει εκει ..επανω που ειναι τα φαγητα..υβοννακι μου!!:P :P

Θα ρθω ομως που θα παει?? σε ενα μηνα ..σε δυο..θα ανεβω!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

MOM ενταξει!οταν ερθεις εσυ....θα βρεθουμε στα φαγητα...:P :laugh:

ΛΕΝΑ Ο.Κ!Θα συναντηθουμε στην εκκλησια και βλεπουμε.....!Φιλια!

Δημοσίευση

Πιστεύεις Υβόννη μου οτι θα μπορέσουμε να συμφωνήσουμε στο που θα πάμε ΤΟΣΕΣ που θα είμαστε;;;;)

Είδες τις φιλενάδες μας απο την Αθήνα;;;;;4ηηηη!:angry:

Αντε κορίτσια βουρ κι εμεις!Την Κυριακή θα κανόνισουμε κι εμεις την δεύτερή μας!:woohoo: :woohoo: ;) :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσακια αυριο στις 6 μπροστα στην εκκλησια στο cosmos!!!!!!!:laugh: :woohoo: :laugh: :laugh: :P;) :laugh:

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλα να περασετε σημερα!εγω δυστυχως δεν θα τα καταφερω να ερθω.να βγαλετε φωτο να μας δειξετε και φυσικα περιμενουμε τις εντυπωσεις σας και ημερομηνια για την δευτερη συναντηση! κ α λ α ν α π ε ρ α σ ε τ ε ! ! ! ! !

Δημοσίευση

Κριμα που δε θα μπορεσεις να ερθεις στη συναντηση.

Σιγουρα θα βαλουμε φωτο!!!!!!!!

Θα βρεθούμε στην επομενη συναντηση σιγουρα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

:woohoo: ...........TODAY....IS THE DAY!!!!!!:woohoo: :woohoo:

προσεξτε μη μπερδεψετε την ωρα,....απο χθες βραδυ εχουμε θερινη ωρα!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Υβοννη έγραψε:

:woohoo: ...........TODAY....IS THE DAY!!!!!!:woohoo: :woohoo:

προσεξτε μη μπερδεψετε την ωρα,....απο χθες βραδυ εχουμε θερινη ωρα!!!!

Κοριτσακια ......εγω ξεκιναω!!!!!!!!:woohoo: :laugh: χιχιχιχι εχω σκασει στα γελια εν τω μεταξυ.....θα ερθει κι ο γυιος μου εχει ραντεβου εκει κοντα με εναν φιλο του.....αλλα ουτε κατα διανοια δεν ερχεται να τον δειτε το χαζο!!!!!:laugh: χαχχαχαχαχαχαχαχ

Δημοσίευση

Ασε καλυτερα Υβοννακι καλα λεει τον παιδι θα τον φανε με τα ματια τους τετοιο παλικαρι!!Κατι ξερει!!χα χα χα!!!!!Καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!Περιμενουμε νεα!!!!Φιλακιαααα

Δημοσίευση

ybonitsa....kai pou na kserei oti ton exoume dei idi kai ton exoume kamarwsei...xaxaxaxxaxax

ax ybonitsa ayrio na balete foto kai na mas peite ta nea:)na perasete teleiaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Δημοσίευση

savropinguinos......................ti xarikes??????????????pes ma ta nea...egrapses ena sketo xarikes..kai mas afineis sto eleos tou theou....edw theloume foto ntokoumenta....poies eisastan...pramata kai thamata!!!!!!

Δημοσίευση

ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΥΒΟΝΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου εγώ μόλις τώρα μπήκα στο σπίτι....Λοιπόν, για τις κοπέλες που περιμενουν νέα απο την συνάντηση, να τις πούμε οτι η συνάντηση έγινε, περάσαμε πολύ ωραία, μαζευτήκαμε τελικά γύρω στις 10 κοπέλες και τα ονόματα θα δείτε αργότερα μαζί με τις φωτογραφίες...χαχαχα:)

Είχαμε πολύ γέλιο και βέβαια αποδείχτηκε για άλλη μια φορά οτι ισχύει η λαϊκή ρήση "πόσο μικρός είναι ο κόσμος" αφού βρέθηκα με την lovie και την mariah με τις οποίες είχαμε πολλούς κοινούς γνωστούς....:silly: :woohoo: :side: Με την lovie και την thouli μένουμε και πολύ κοντά μάλιστα!!!! Έμεινα με τι καλύτερες εντυπώσεις απ' όλα τα κορίτσια και μακάρι να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε. Φιλιά σε όλες. Φωτογραφίες θα ανεβάσω αύριο έτσι για να έχετε αγωνία...:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

lena έγραψε:

Κοριτσάκια μου εγώ μόλις τώρα μπήκα στο σπίτι....Λοιπόν, για τις κοπέλες που περιμενουν νέα απο την συνάντηση, να τις πούμε οτι η συνάντηση έγινε, περάσαμε πολύ ωραία, μαζευτήκαμε τελικά γύρω στις 10 κοπέλες και τα ονόματα θα δείτε αργότερα μαζί με τις φωτογραφίες...χαχαχα:)

Είχαμε πολύ γέλιο και βέβαια αποδείχτηκε για άλλη μια φορά οτι ισχύει η λαϊκή ρήση "πόσο μικρός είναι ο κόσμος" αφού βρέθηκα με την lovie και την mariah με τις οποίες είχαμε πολλούς κοινούς γνωστούς....:silly: :woohoo: :side: Με την lovie και την thouli μένουμε και πολύ κοντά μάλιστα!!!! Έμεινα με τι καλύτερες εντυπώσεις απ' όλα τα κορίτσια και μακάρι να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε. Φιλιά σε όλες. Φωτογραφίες θα ανεβάσω αύριο έτσι για να έχετε αγωνία...:P

Λενα κανε φωτοσοπ σε οποιες φαινομαι.....:blink::blush::blink: :laugh:

Δημοσίευση

mpravo re koritsia xerome gia olles ante na valete na doume photo sas

filakia se ollessssssssssssssssssssssssssssssssssss

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ!!ΕΛΕΙΠΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση

καλα ρε κοριτσια δεν ειπαμε πριν το πασχα??????

αντε αυτη η εβδομαδα εμεινε για να κανονισουμε...:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

:laugh: χαχαχαχαχαχαχαχ Μπραβο Μαρακι μου!!!!!!ΑΝΤΕ ΡΙΧΤΕ ΗΜΕΡΑ,ΩΡΑ ΚΑΙ .....ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!;) :laugh: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ COSMOS,ΩΡΑ 6απογευμα,ΗΜΕΡΑ?????????????????????????????

Δημοσίευση

Κυριακή 12 Απριλίου...Την άλλη Κυριακή κορίτσια...Τι λετε;;;;;:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.