Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Υπέρηχος ισχιων νεογνού

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια. Ξέρει καμία πως και που μπορώ να κανονίσω για υπέρηχο ισχίων για το βρεφακι μου. Έχω ακούσει ότι γίνεται και σε δημόσια νοσοκομεία (πχ. Παίδων), αλλά δεν ξέρω την διαδικασία. Έχει πολύ χρόνο αναμονής; Πρέπει να πληρώσουμε κάτι ή το καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Γεια σας κορίτσια. Ξέρει καμία πως και που μπορώ να κανονίσω για υπέρηχο ισχίων για το βρεφακι μου. Έχω ακούσει ότι γίνεται και σε δημόσια νοσοκομεία (πχ. Παίδων), αλλά δεν ξέρω την διαδικασία. Έχει πολύ χρόνο αναμονής; Πρέπει να πληρώσουμε κάτι ή το καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ;

Καλησπέρα, να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Λοιπόν εγώ έκλεισα για υπέρηχο στο Ιατρόπολις μου το είχε γράψει ο παιδίατρος κανονικά μέσω ΕΟΠΠΥ. Σε δημόσια δομή λογικά δε θα πληρω΄σεις κάτι, στα ιδιωτικά όπου δέχονται το παραπεμτικό γιατί κάποια δεν κάνουν μεσω ΕΟΠΠΥ πληρώνεις τη συμμετοχή!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η kaounmar είπε:

Καλησπέρα, να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Λοιπόν εγώ έκλεισα για υπέρηχο στο Ιατρόπολις μου το είχε γράψει ο παιδίατρος κανονικά μέσω ΕΟΠΠΥ. Σε δημόσια δομή λογικά δε θα πληρω΄σεις κάτι, στα ιδιωτικά όπου δέχονται το παραπεμτικό γιατί κάποια δεν κάνουν μεσω ΕΟΠΠΥ πληρώνεις τη συμμετοχή!

Α σε ευχαριστώ πολύ! Και πόσο πλήρωσες συμμετοχή θυμάσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Α σε ευχαριστώ πολύ! Και πόσο πλήρωσες συμμετοχή θυμάσαι;

αχ δεν θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι δεν είναι ακριβή εξέταση κοντά στα 55€ κοστίζει

Δημοσίευση
στις On 6/7/2023 at 7:37 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι. Εγώ έκανα στη βιοϊατρική Αγίας Παρασκευής με 1.40 ευρώ, μου το έγραψε η παιδίατρος. Απλά πάρε πρώτα να κλείσεις ραντεβού γιατί αργούν λίγο και μετά στο γραφει και η γιατρός. Γενικά μην αγχώνεσαι και τριών μηνών να πάει μπορείς να το κάνεις δεν αλλάζει κάτι 

• 3 months later...
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ ξέχασα να σας απαντήσω. Το γράφω σε περίπτωση που ψάχνει κι άλλη κοπέλα.

Τελικά μας την έγραψε την εξέταση ο παιδίατρος μας και πήγα σε ένα διαγνωστικό κέντρο και την κάναμε. Τίποτα δεν πλήρωσα σχεδόν, η συμμετοχή ήταν κάτω από 2€. Μια χαρά και η μπέμπα 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.