Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σαν ζεστάνει η θαλασσα κ μυρισει καλοκαίρι, ο πελαργός στα χέρια μας μωράκια θα μας φέρει! Καλοκαιρινά μωράκια 2021

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια...κ εγώ δεν ήθελα να σηκωθώ σήμερα!! Τρελή νυστα!!!

• Απαντήσεις 17.4k
  • Εμφανίσεις 817.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα κορίτσια μου!!    Χθες απόγευμα είχα πάει σούπερ πήρα ανανά, χουρμάδες κ ρόφημα δικταμου να τα έχω για σκ 😂έβγαλα το σκύλι το βράδυ μια ωρίτσα περίπου έφαγα 2 χουρμάδες κ κατά τις 1

• Καλησπέρα κοριτσια μου ελπίζω όλες να είστε καλαα!!Εγω γέννησα προχθές 3100 ο μπέμπης!!Απλά κάναμε αναγκαστηκα καισαρικη επειδη πιεζοταν το μωρο κι έπεφταν οι παλμοί του!!Ειχα και λίγο αμνιακό.. 

• Κορίτσια γέννησα!!!! Είχα πόνους από τα μεσάνυχτα ανά διαστήματα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο..στις 8 που ξύπνησα πονούσα παραπάνω, ήρθαμε στις 10 στην κλινική με 100αρες συσπάσεις!! 12:45 έσπασαν τα νερά

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...κ εγώ δεν ήθελα να σηκωθώ σήμερα!! Τρελή νυστα!!!

Καλέ εγώ μιλάω για το άλλο άκρο! Περίμενα πως και πως να ξημερώσει για να σηκωθώ χωρίς να είμαι σαν την άδικη κατάρα...😶

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.. Εγώ μπορώ να πω ότι κοιμήθηκα ωραία σημερα. Σηκώθηκα μόνο 1 φορά για τουαλέτα από τις 3 4 που ξυπνάω. Έχω ξυπνήσει όμως από τις 6:30 αλλά δε λέω να σηκωθώ.. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,εγώ κλασσικά σηκώνομαι 3 φορές σίγουρα τη νύχτα για τουαλέτα..έτσι θα πάει μέχρι τέλος???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η DIAMANTW είπε:

Καλημέρα κορίτσια,εγώ κλασσικά σηκώνομαι 3 φορές σίγουρα τη νύχτα για τουαλέτα..έτσι θα πάει μέχρι τέλος???

Εγώ έχω αρχίσει να μειώνω τα υγρα όσο βραδιάζει.. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Καλέ εγώ μιλάω για το άλλο άκρο! Περίμενα πως και πως να ξημερώσει για να σηκωθώ χωρίς να είμαι σαν την άδικη κατάρα...😶

Χαχαχαχαχα...από τη νυστα μου καταλαβαίνω ότι θέλω, μην με παρεξηγείτε 😂

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες!

@Clairy. @DIAMANTW όντως από τις 8-9 κ μετά κομμένα τα νερά!

@Smurf88 θέλω κι εγώ να μην καταλαβαίνω τί μου λένε από τον πολύ ύπνο 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Από πάντα είχα πρόβλημα με τον ύπνο, αλλά τώρα με το άγχος έχει παραγίνει ☹

Κατάλαβα και εγώ απο άγχος άλλο τίποτα 😣

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η DIAMANTW είπε:

Η μαμά μου με είπε στον 9ο θα μένω στην τουαλέτα 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Εγώ μπορώ να πω ότι κοιμήθηκα ωραία σημερα. Σηκώθηκα μόνο 1 φορά για τουαλέτα από τις 3 4 που ξυπνάω. Έχω ξυπνήσει όμως από τις 6:30 αλλά δε λέω να σηκωθώ.. 

Εγώ ν δεις αλλά θέλω να κοιμηθώ παλι 

Δημοσίευση

Ακολουθεί η σιχαμενη ερώτηση της ημέρας: έχει παρατηρήσει καμιά σας αύξηση κολπικων υγρών?? 😳

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Ακολουθεί η σιχαμενη ερώτηση της ημέρας: έχει παρατηρήσει καμιά σας αύξηση κολπικων υγρών?? 😳

Εγω στην αρχή είχα πολλά. Σα νερο ήταν.. Τωρα έχω λίγα διαφανα. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Ναιι μουσκεμα γίνομαι εσείς δεν είναι φυσιολογικό;

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Princess1312 είπε:

Ναιι μουσκεμα γίνομαι εσείς δεν είναι φυσιολογικό;

Εγώ τις τελευταίες μέρες άρχισα να το παρατηρώ γτ έχουν γίνει κ λίγο γαλακτερά σε χρώμα (σόρι για το περιγραφικό!). Διάβασα ότι είναι η προστασία του κόλπου από μικρόβια κλπ, σαν ασπίδα, αλλά ότι ανάλογα με το χρώμα κ την ποσότητα πρέπει να το συζητάμε με το γιατρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Liiida είπε:

Εγώ τις τελευταίες μέρες άρχισα να το παρατηρώ γτ έχουν γίνει κ λίγο γαλακτερά σε χρώμα (σόρι για το περιγραφικό!). Διάβασα ότι είναι η προστασία του κόλπου από μικρόβια κλπ, σαν ασπίδα, αλλά ότι ανάλογα με το χρώμα κ την ποσότητα πρέπει να το συζητάμε με το γιατρό. 

Και εμένα έτσι είναι σαν εσένα 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Κ εμένα έτσι είναι...

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Clairy. είπε:

Πω πω 4ο παιδάκι ε;; μπράβο σου.. Πραγματικά.. 

ναι 4ο!! όλα καλά εχθες πηγα κ γιατρό, το είδαμε,είδαμε καρδια να χτυπάει αλλα ηταν μικρο κ θα παω σε 2 βδ. να την ακούσουμε. πητ θα εχω απο 22 μεχρι 25 /7/21εκει γυρω.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ζουζουνα* είπε:

ναι 4ο!! όλα καλά εχθες πηγα κ γιατρό, το είδαμε,είδαμε καρδια να χτυπάει αλλα ηταν μικρο κ θα παω σε 2 βδ. να την ακούσουμε. πητ θα εχω απο 22 μεχρι 25 /7/21εκει γυρω.

Μπράβο!! Η καλή αρχή έγινε! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ζουζουνα* είπε:

Μπραβο ❤️❤️ και εγώ στην 6η εβδομάδα άκουσα αλλά όχι όπως εχθές.. Τρελάθηκα. Εσύ το έχεις ζήσει. Αλλά κάθε φορά είναι και αλλιώς. 

Δημοσίευση

Εγώ ξέρετε τι άλλο έχω παρατηρήσει; Έχω πάθει μανία με τυριά και ότι ξινιζει.. Ξινό μήλα πορτοκάλια κλπ

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Clairy. είπε:

Εγώ ξέρετε τι άλλο έχω παρατηρήσει; Έχω πάθει μανία με τυριά και ότι ξινιζει.. Ξινό μήλα πορτοκάλια κλπ

Τυχερή είσαι εσύ γτ εγώ θέλω συνέχεια γλυκό. Σε 2-3 μήνες φάλαινα 🐳

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Liiida είπε:

Καλά εγώ δεν θα μπενω από πόρτες

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλησπέρα!!Ειστε καλα??😍😍

Σήμερα έκανα την αυχενικη ολα είναι φυσιολογικά, το μωρό εκανε κωλοτούμπες κουνιόταν συνέχεια και ειναι αγορακι!!Τώρα θα περιμένω και τα αποτελέσματα του αίματος.. που την Δευτέρα θα είναι έτοιμα 😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Liiida είπε:

Γιατί αυτά που τρώω ιδικά τα τυριά έχουν πολλά λιπαρά.. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.