Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

μπεμπακια Οκτωμβριου

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια ειπα να ανοιξω το θεμα μπεμπακια Οκτωμβριου για να μαζευτουμε σιγα σιγα

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Δεν είμαι για αυτό το θέμα απλά το είδα και είπα να γράψω μιας και ήμουν περσυ του Οκτωβρίου! Περσυ τέτοιο καιρό είχα μάθει κ εγώ για την εγκυμοσύνη και τώρα έχω το. Μικρό θαύματα κι στα χέρια μου!!! 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όμορφες και τελιωμηνες εγκυμοσύνες με το καλό τα μωράκια σας να το χαρείτε όσο μπορείτε χωρίς άγχος είναι ότι καλύτερο!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα Penny89.Και εγω για μωράκι Οκτωβρίου ετοιμάζομαι.Πεντε εβδομαδων σημερα.Εσυ ποσο είσαι;

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mamounitsa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Δεν είμαι για αυτό το θέμα απλά το είδα και είπα να γράψω μιας και ήμουν περσυ του Οκτωβρίου! Περσυ τέτοιο καιρό είχα μάθει κ εγώ για την εγκυμοσύνη και τώρα έχω το. Μικρό θαύματα κι στα χέρια μου!!! 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όμορφες και τελιωμηνες εγκυμοσύνες με το καλό τα μωράκια σας να το χαρείτε όσο μπορείτε χωρίς άγχος είναι ότι καλύτερο!!! 

Mamounitsa να σου ζήσει το μωράκι σου.Να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Mommy 6 είπε:

Mamounitsa να σου ζήσει το μωράκι σου.Να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις 

Ευχαριστώ κ εσύ με το καλό να το υποδεχτείς!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mommy 6 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ Mamounitsa ???

@Mommy 6 εγω σημερα ειμαι 6 μπαμ αχχχαχαχα ειδες σακο και σπορακι η ακομα ;;

Δημοσίευση

@Penny89 Οχι δεν εχω κανει ακομα υπέρηχο.Εδω που μένω ειναι τελειως διαφορετικά τα πραγματα.Καμια σχέση με Ελλαδα.Μαθαινεις ότι είσαι έγκυος,κλείνεις ραντεβού με την μαία της περιοχής σου,κάπου στις εξι εβδομαδες έχεις το πρώτο ραντεβού το οποίο ειναι απλά για να σου ανοίξει φάκελο και να παρει το ιστορικό σου και μετα σου κανονίζει ποτε θα δώσεις αιμα για τις πρώτες εξετάσεις και περιμένεις με το ταχυδρομείο το ραντεβού για τον πρώτο υπέρηχο(ο οποίος ειναι η αυχενική διαφάνεια στις 12 περίπου εβδομαδες)Γιατρός δεν παίζει κάν απλά σε παρακολουθεί μαία σε ολη την διάρκεια της εγκυμοσύνης,εκτός και υπάρχει πρόβλημα στην πορεία.????Ναι ξερω σοκ ????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.