Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

❤ Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, εγκυούλες θα μυρίσει!!!❤

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

εεε εφαγα ενα τοστακι...Αλλα μαλλον ήθελε γεύμα...εε;;

Καλύτερα με το κυρίως γεύμα εκτός εάν πρέπει να τις παίρνεις πρωί. 

• Απαντήσεις 2.3k
  • Εμφανίσεις 116.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κορίτσια καλησπέρα και απο μενα! Είχα καιρό να μπω να γράψω αλλά είπα να κάνω ένα διάλειμμα και να μην σκέφτομαι το θέμα παιδί και τσουπ ήρθε το Σάββατο έκανα τεστ και βγήκε θετικό?? 

• Κορίτσια πριν λίγο έκλεισα ραντεβού για γυναικολόγο αύριο το μεσημεράκι. Να δούμε τι θαύματα έχει κάνει αυτή η κλομιφαινη!!! ???

• Κορίτσια είμαι αφηρημένη μέχρι αηδίας. Σήμερα κάθισα σπίτι επειδή είναι άρρωστη η μικρούλα μου. Φτιάχνω λοιπόν τώρα το απόγευμα ένα ελληνικό καφεδάκι (να πάνε κάτω τα φαρμάκια!) και σκεφτόμουν διάφορα

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

εεε εφαγα ενα τοστακι...Αλλα μαλλον ήθελε γεύμα...εε;;

Αν παίρνεις μία, παρτην με το κυρίως γεύμα. Έχω ακούσει κι από γνωστές μου να τις πειράζουν οι βιταμίνες, να νιώθουν πόνο και να πρηζονται.. 

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Αν παίρνεις μία, παρτην με το κυρίως γεύμα. Έχω ακούσει κι από γνωστές μου να τις πειράζουν οι βιταμίνες, να νιώθουν πόνο και να πρηζονται.. 

Ευχαριστω πολυ!Καπως ετσι νιωθω κι εγω...

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η LOULOUdaki! είπε:

Καλύτερα με το κυρίως γεύμα εκτός εάν πρέπει να τις παίρνεις πρωί. 

Σ ευχαριστω πολυ! 

Ξεχασα να ρωτησω τον γιατρο ποσες ν α παίρνω την ημέρα.Απο το φαρμακείο μου είπαν 3 ,το κουτί γράφει 2 και εμενα και μια πολυ μου πέφτει..Χχαχαχ.Θα ρωτησω τον γιατρο.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια..!!!

@Χρυσάφωκαλό είναι να πάρεις τον γιατρο που σου τις έδωσε να σου πει δοσολογία και ούτε να πίνεις εκείνος είναι ο κατάλληλος που θα σου πει και όχι το φαρμακείο. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά..!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! τι κάνετε;; @Γιάννα 36 και @LOULOUdaki! μαζί είμαστε εμείς οι 3.. Και εγώ στις 8/3 Δεν περιμένω.. 

Εκεί κάπου ανάμεσα στα καρναβάλια και τα κούλουμα ?δεν έχω και τεστ σπίτι ΕΥΤΥΧΩΣ! Παρασκευή ετοιμάσου να ανοίξεις το καινούριο θεματακι! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Καλημέρα κοριτσια..!!!

@Χρυσάφωκαλό είναι να πάρεις τον γιατρο που σου τις έδωσε να σου πει δοσολογία και ούτε να πίνεις εκείνος είναι ο κατάλληλος που θα σου πει και όχι το φαρμακείο. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά..!!

Σ ευχαριστω πολυ κοπέλα μου!Του εστειλα ,περιμενω απαντηση.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Εκεί κάπου ανάμεσα στα καρναβάλια και τα κούλουμα ?δεν έχω και τεστ σπίτι ΕΥΤΥΧΩΣ! Παρασκευή ετοιμάσου να ανοίξεις το καινούριο θεματακι! 

Εγώ έχω 4... Αλλά είπα αυτή τη φορά θα περιμένω καθυστέρηση!! πήρα και ουροσυλλεκτες  να μην τα βγάζω άκυρα πάλι!! εσο έτοιμη!! Παρασκευή ε;; θα το χω έτοιμο!! χαχαχα 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κ από μένα. Σήμερα 10η ημέρα για εμένα. Και ξεκινούν σιγά σιγά τα πονακια... Κ περιμένω το Σάββατο. Εννοείται πως έχουμε ξεκινήσει επαφές... Δε θα περίμενα το σαββατοκύριακο ?????

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! τι κάνετε;; @Γιάννα 36 και @LOULOUdaki! μαζί είμαστε εμείς οι 3.. Και εγώ στις 8/3 Δεν περιμένω.. 

Με το καλο κορίτσια!Να μπει ο μηνας με ευχαριστα νεα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ από μένα. Σήμερα 10η ημέρα για εμένα. Και ξεκινούν σιγά σιγά τα πονακια... Κ περιμένω το Σάββατο. Εννοείται πως έχουμε ξεκινήσει επαφές... Δε θα περίμενα το σαββατοκύριακο ?????

Ωραιότατα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Εύχομαι πολλές αγκαλίτσες και αυτός ο μήνας να είναι "καρπερος"!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Χρυσάφω είπε:

Κορίτσια οι βιταμίνες που παίρνω ,προφανώς είναι πολύ δυνατές και μου έχουν διαλύσει το στομάχι.Πριν μια ώρα την πήρα και νιώθω πέτρα το στομάχι μου...Τι να κάνω;;Περισσότερο νερό λέτε να βοηθούσε;;;

Σε κανένα ωάριο θα βοηθήσει η.....

Δεν ρώτησες το γιατρό; δεν ακούγεται πολύ ευχάριστο και είναι βιταμινουλες... Μήπως να του πεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Με το καλο κορίτσια!Να μπει ο μηνας με ευχαριστα νεα!

Ευχαριστούμε @Χρυσάφω μου!! και σε εσένα ότι καλύτερο!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ έχω 4... Αλλά είπα αυτή τη φορά θα περιμένω καθυστέρηση!! πήρα και ουροσυλλεκτες  να μην τα βγάζω άκυρα πάλι!! εσο έτοιμη!! Παρασκευή ε;; θα το χω έτοιμο!! χαχαχα 

Ετσι μπράβο! Σε ετοιμότητα!!! ? 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Ε μα θέλει και... προπόνηση το θέμα?

Περιμένει καμία μέχρι μεθαύριο ή όλες είμαστε Μάρτιο? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kate89 είπε:

Δεν ρώτησες το γιατρό; δεν ακούγεται πολύ ευχάριστο και είναι βιταμινουλες... Μήπως να του πεις; 

Καλημερα κορίτσι μου!Του εγραψα mail .Περιμενω απαντηση.Προφανώς θέλει πιο γεματο στομάχι.Και πιο γερο;;;;Ωεο;;;

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Εχω 1 τεστάκια για φιγούρα!Τους άλλαξα τα φώτα στον προηγούμενο κύκλο και θα τα αφήσω στην ησυχία τους αυτόν τον κύκλο..Αν μπορούσαν να μιλήσουν ,θα μου φώναζαν:ΕΛΕΟΣΣΣΣ

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Χρυσάφω είπε:

Εχω 1 τεστάκια για φιγούρα!Τους άλλαξα τα φώτα στον προηγούμενο κύκλο και θα τα αφήσω στην ησυχία τους αυτόν τον κύκλο..Αν μπορούσαν να μιλήσουν ,θα μου φώναζαν:ΕΛΕΟΣΣΣΣ

έχω διαβασει ότι υπάρχουν γυναίκες που είναι εθισμένες να κάνουν τεστ εγκυμοσύνης... ?? ανησύχησα λίγο τον προηγούμενο μήνα που μέρα παρά μέρα σχεδόν έκανα τεστάκι

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

έχω διαβασει ότι υπάρχουν γυναίκες που είναι εθισμένες να κάνουν τεστ εγκυμοσύνης... ?? ανησύχησα λίγο τον προηγούμενο μήνα που μέρα παρά μέρα σχεδόν έκανα τεστάκι

Να ερθεις να κάνουμε παρέα!χαχαχαχαχ!Αυτόν το μήνα είπα φρένοοοοοο

Δημοσίευση

Κοριτσάκια!Γράψτε μας καμιά συμβουλή στο θέμα δίπλα για τις Συμβουλές για να έρθει το μπεμπέ! Μας έχετε επισκεφτεί;;;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Κοριτσάκια!Γράψτε μας καμιά συμβουλή στο θέμα δίπλα για τις Συμβουλές για να έρθει το μπεμπέ! Μας έχετε επισκεφτεί;;;

νομίζω οι εγκυουλες της παρέας θα πρέπει να μας γράψουν σε εκείνο το θεματακι 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

νομίζω οι εγκυουλες της παρέας θα πρέπει να μας γράψουν σε εκείνο το θεματακι 

τις περιμένουμε λοιπον!Τα φωτα σας κορίτσια!

Δημοσίευση

Εγώ δεν έχω καμία συμβουλή μόνο αν έχετε θέμα με τα δόντια πρώτα να τα φτιάξετε και μετά εγκυμοσύνη συμβουλή ιατρού 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.