Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Τυχερούλης" ο πρώτος μήνας του 2019

Featured Replies

Δημοσίευση

Σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά το 2018 για πάντα. Το 2019 έρχεται. Ας είναι αυτός ο χρόνος για όλες μας ο πιο τυχερός χρόνος. Ο δε Ιανουάριος ας φέρει πολλά σποράκια και ας είναι ο "Τυχερούλης" μήνας μας.... 

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 108.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κορίτσια μου όλα καλά.ακουσαμε καρδούλα .το μωρό σε καλή θέση  Τώρα πρέπει να κάνουμε τις εξετάσεις του προγεννητικού .. Να δούμε θα προσπαθήσω μέσα στη βδομάδα

• Φίλες μουυυυ!!!!περιμένω στις 9 του μήνα και μόλις τώρα είχα το παρακάτω τεστ χωρίς καθυστέρηση ακόμα δηλαδή!!η χαρά βέβαια τώρα δίνει τη θέση της στο άγχος λόγω των βιοχημικών όπως ήδη ξερετε.....δεν

• Δυστυχώς η χοριακη έπεσε 5,3...

Posted Images

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η paradisebird είπε:

Σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά το 2018 για πάντα. Το 2019 έρχεται. Ας είναι αυτός ο χρόνος για όλες μας ο πιο τυχερός χρόνος. Ο δε Ιανουάριος ας φέρει πολλά σποράκια και ας είναι ο "Τυχερούλης" μήνας μας.... 

Οοοοοοοο καινουργιο θεματι απ τη Γουρλου μας!!!! Καλησπέρα κοριτσι οι ευχες σου να γινουν πραγματικοτητα.

Δημοσίευση

Ωραίος ο τίτλος κορίτσι!!Μακάρι να φέρει ο καινούργιος χρόνος ότι επιθυμεί η καρδούλα μας!!

Δημοσίευση

Ωωωωωωω γούρι γούρι...με το καλό να μας έρθει λοιπόν....

Δημοσίευση

Με το καλό κορίτσια για όλες μας!!!! Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που έπιασα τον γιο μου.... Ελπίζω να το θυμάται.... 

Δημοσίευση

Με γεια μας το καινούργιο θέμα! Άντε με το καλό να μην προλαβαίνουμε τα θετικά τεστ!!! ? 

Δημοσίευση

Καλοριζικο και γουρλιδικο!!! Χαμουλης με τις εγκυμοσυνες ευχομαι...!!!

Δημοσίευση

Για εμας θα είναι γιατί θα υποδεχτούμε το νέο μας μέλος ? εύχομαι να είναι για όλες τόσο υπέροχος και τυχερός, και σίγουρα καλύτερος απο τον προηγούμενο!

Δημοσίευση

Καλές χοριακές κορίτσια!Πολλά πολλά ευχάριστα νέα σε κάθε επίπεδο και προσωπική ευτυχία!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλές χοριακές κορίτσια!Πολλά πολλά ευχάριστα νέα σε κάθε επίπεδο και προσωπική ευτυχία!

Και στα δικά σου σύντομααααα!!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 14 ώρες, ο/η Alexia85 είπε:

Καλοριζικο και γουρλιδικο!!! Χαμουλης με τις εγκυμοσυνες ευχομαι...!!!

Αμήν!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά με Υγεία, προσωπική ευτυχία και επαγγελματική ηρεμία, μπόλικη Τύχη και πολλά μωράκια! Μακάρι το 2019 να είναι καλύτερο από το 2018 σε όλους τους τομείς ?

Α, και για να μην το ξεχάσω:

2018 στο καλό, μας υποχρέωσες ??? (άμα έχει καεί η γούνα σου)

Δημοσίευση

Κορίτσιααααα Καλή χρονιααααα ...από σήμερα νέο θεματακι . καλορίζικο..εγώ σήμερα από το απόγευμα ειχα τσίμπηματακια 14η μέρα οπότε μόλις φύγει ο κόσμος από το σπίτι μας λέω να το εκμεταλλευτω πρωτοχρονιάτικα...χαχα.. κ αύριο το πρωί γιατί όχι.. φιλιά πολλά σε όλες να μας πάνε όλα καλά.. 

Δημοσίευση

Καλή χρονιά φιλενάδες!!! 

Θα τα λέμε εδώ από δω και πέρα.

Καλές μας επιτυχίες!

Δημοσίευση

Καλή χρονιά με υγεία και γόνιμες επιτυχίες κορίτσια μου... 

Δημοσίευση

Καλή χρονιά κορίτσια!!! Το 2019 να μας χαρίσει γερά μωράκια!!!!! ? ? 

Δημοσίευση

Καλη. Χρονια. Κοριτσια. Να. Εχετε. Με. Ιγια. Κ. Σιντομα. Να. Κρατισετε τα παιδακια. Σας..!!! ??Χαλαωστε. Μην το. Σκεφτεστε!!! ?

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Λενι είπε:

Καλη. Χρονια. Κοριτσια. Να. Εχετε. Με. Ιγια. Κ. Σιντομα. Να. Κρατισετε τα παιδακια. Σας..!!! ??Χαλαωστε. Μην το. Σκεφτεστε!!! ?

Καλή χρονιά κ από μας με υγεία. Με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας .. για πες μας πως είσαι φουσκωσες??έμαθες το φύλο του μωρού..?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Καλή χρονιά κ από μας με υγεία. Με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας .. για πες μας πως είσαι φουσκωσες??έμαθες το φύλο του μωρού..?

Σε ευχαριστο κοριτσι μου.. Νε φουσκωσα μεγαλονω.. Δεν μου παν σιγουρα ολα. Καλα ευτιχος μαλον κοριτσακι! ?

Δημοσίευση

Εγώ κοριτσια μου είχα χθες το απόγευμα τσιμπηματακια σημαίνει πως τότε γινόταν η ωορηξια?? Έκανα επαφή χθες μετά την αλλαγή του χρόνου χαχααα.. σήμερα δε νιώθω τσιμπηματακια χαμηλά παρά μόνο ένα μόνιμο αριστερά. Σα τράβηγμα. Αλλά μπορεί να είναι κ από το πολύ φαί χαχααα... Συνεχίζω τις επαφές κ ο Θεός βοηθός.. 16 δεν περιμένω.. 

Δημοσίευση

Καλη χρονια κοριτσια με πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες....!!!! 

Δημοσίευση

Καλή χρονιά κορίτσια!!!!Εύχομαι την νέα χρονιά όλα τα όνειρα σας να πραγματοποιηθούν!!!!!!????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.