Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καλημέρα/Καλησπέρα/Καληνύχτα

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

1529401687.jpg

Κορίτσια αυτή η εικόνα μου άρεσε πολύ! Μακάρι να μπορέσω κι εγώ κάποτε να το πω αυτό! Δύσκολο να ξεχάσεις λόγια που σε έχουν πληγώσει. Καλό σας βράδυ... με υγεία.

• Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 46.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλώς σας βρήκα κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ. Άνοιξα σήμερα ένα νέο θέμα με τίτλο "Προσπάθεια στα 50" όπου μπορείτε να μάθετε κάποια πράγματα για μένα και να δείτε σε τι φάση βρίσκομαι. 

• Και καλημερούδια. Καλό σ/κ...

• Χρηστιαννα
    Χρηστιαννα

Μπράβο ενα στολισμένο σπιτι ειναι πιο χαρουμενο?

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η paradisebird είπε:

1529401687.jpg

Κορίτσια αυτή η εικόνα μου άρεσε πολύ! Μακάρι να μπορέσω κι εγώ κάποτε να το πω αυτό! Δύσκολο να ξεχάσεις λόγια που σε έχουν πληγώσει. Καλό σας βράδυ... με υγεία.

Μια αγγαλιτσα απο μενα♥

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα!!!! Να είστε καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 23 ώρες, ο/η paradisebird είπε:

Άλλη μια Καληνύχτα θα σας πω....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα κορίτσια!!! Καλή βδομάδα με υγεία....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εύχομαι όλες μας να δούμε αυτές τις δυο ροζ γραμμούλες! Καλησπέρα και καλό βράδυ!

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η paradisebird είπε:

Εύχομαι όλες μας να δούμε αυτές τις δυο ροζ γραμμούλες! Καλησπέρα και καλό βράδυ!

Να εύχεσαι να πάρεις στα χέρια σου ένα Γερό μωρό! Οι δυο γραμμούλες είναι μόνο η αρχή... Σου μιλάω εκ πείρας. Και να μην απογοητεύσαι, είσαι ήδη ολοκληρωμένος άνθρωπος και χωρίς παιδί, κοίτα να είσαι καλά πρώτα εσύ και μετά στη σχέση σου με τον Αντρουλη σου. 

Και εγώ λόγω συνθηκών και επειδή δεν είμαι καθόλου αυθόρμητη αλλά αναποφασιστη, και επειδή δεν περιμένω και δεν ζητάω τη βοήθεια κανενός, άργησα λίγο να προσπαθήσω για παιδί. Και πλέον νιώθω τόσο γερασμένη και δυστυχισμένη. Και ο εγωισμός μου εξακολουθεί να μην με αφήνει να ζητήσω βοήθεια και έτσι παραμένω δυστυχισμένη. 

Αν και όποτε θες είμαι εδώ για να μιλήσουμε. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 18 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Να εύχεσαι να πάρεις στα χέρια σου ένα Γερό μωρό! Οι δυο γραμμούλες είναι μόνο η αρχή... Σου μιλάω εκ πείρας. Και να μην απογοητεύσαι, είσαι ήδη ολοκληρωμένος άνθρωπος και χωρίς παιδί, κοίτα να είσαι καλά πρώτα εσύ και μετά στη σχέση σου με τον Αντρουλη σου. 

Και εγώ λόγω συνθηκών και επειδή δεν είμαι καθόλου αυθόρμητη αλλά αναποφασιστη, και επειδή δεν περιμένω και δεν ζητάω τη βοήθεια κανενός, άργησα λίγο να προσπαθήσω για παιδί. Και πλέον νιώθω τόσο γερασμένη και δυστυχισμένη. Και ο εγωισμός μου εξακολουθεί να μην με αφήνει να ζητήσω βοήθεια και έτσι παραμένω δυστυχισμένη. 

Σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Ανακαλύπτω το πρώτο κοινό που έχουμε. Είναι μεγάλο πράγμα να δίνεις κουράγιο σε κάποιον ενώ ο ίδιος δεν είσαι καλά. Το δεύτερο κοινό είναι η αναποφασιστικότητα που έχεις αναφέρει. Τι να πω... Ό,τι και να πω θα θεωρηθεί μοιρολατρικό. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 31 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ. Το ίδιο ισχύει και για σένα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η ΜαριαΧ είπε:

Καλημέρα και καλό σκ

Καλώς μας ήλθες στην παρέα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ας πω μια Καλησπέρα. Σήμερα έχω κλάψει πολύ. Αλλά αύριο θα ξημερώσει ο Θεός μια καινούρια μέρα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εδώ paradisebird. Όλα καλά κορίτσια μου; Μόνη μου τα γράφω, μόνη μου τα διαβάζω.... :crazy: :wave::x

Δημοσίευση
στις On 10/12/2018 at 8:53 ΜΜ, ο/η paradisebird είπε:

Ας πω μια Καλησπέρα. Σήμερα έχω κλάψει πολύ. Αλλά αύριο θα ξημερώσει ο Θεός μια καινούρια μέρα!!!

Γιατί έκλεψες; 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια σας και χαρά σας. Καλό σαββατοκύριακο. Για τη Θεσσαλονίκη θα είναι βροχερό.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια και πάλι. Καλή εβδομάδα. Κρύο έρχεται και πάλι. Προσοχή, ντυθείτε καλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.