Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η bebe2 είπε:

Κοριτσια μου που είστε σήμερα? Πολύ ησυχία 

Άντε βρε μπεμπάκι πού είσαι και εσύ; Βλέπεις ήτανε ''down'' το μπλουμπλούκι από το άγχος και πάει το κέφι της παρέας. Δεν είχα και εγώ ποιόν να πειράξω σήμερα. Ουφ. Εγώ πιστεύω θα έχουμε καλά νέα αύριο. 

• Απαντήσεις 7.5k
  • Εμφανίσεις 507.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• konstantinou&elenis
    konstantinou&elenis

Κορίτσια!!!!!!θετική!!!!!!256,12 Την Τρίτη έχω επαναληπτικη

• Κορίτσια μου συγκρατημένα αισιόδοξοι. 11η ημέρα με 2 κατεψυγμένα έμβρυα 3 ημερών και η τιμή 171. Μακάρι να πάνε όλα καλά . Καλή επιτυχία σε ολες

• konstantinou&elenis
    konstantinou&elenis

Ενω ειχαμε δει ενα σακο πήγαμε σημερα να ακούσουμε την καρδούλα και τελικά είδαμε 2εμβρυακια .ακουσαμε κ απ τα 2 καρδουλα ..ολα δειχνουν φυσιολογικά..βαλαμε τα κλαματα κ εγω κ ο άντρας μου...ευχομαι ο

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Πιου-πιου είπε:

Άντε βρε μπεμπάκι πού είσαι και εσύ; Βλέπεις ήτανε ''down'' το μπλουμπλούκι από το άγχος και πάει το κέφι της παρέας. Δεν είχα και εγώ ποιόν να πειράξω σήμερα. Ουφ. Εγώ πιστεύω θα έχουμε καλά νέα αύριο. 

Και εγώ το πιστεύω αλλά λογικό και το άγχος ! Την καταλαβαίνω απόλυτα ! Θα ξεκινήσει η εβδομαδα με καλά νέα ! ;) Πως είσαι πηγές και μια βολτουλα ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η bebe2 είπε:

Και εγώ το πιστεύω αλλά λογικό και το άγχος ! Την καταλαβαίνω απόλυτα ! Θα ξεκινήσει η εβδομαδα με καλά νέα ! ;) Πως είσαι πηγές και μια βολτουλα ?

Α ναι σήμερα όλη μέρα έξω είμαι. Εννοείται ότι θα έχει άγχος, εδώ έχουμε εμείς για αυτήν. Ελπίζω μόνο καλά να έχουμε αυτό το μήνα. Αύριο από τη μπλουμπλουκα και το Σάββατο από εσένα. ❤️

Δημοσίευση

Όλα θα πάνε καλά :) αξιζει σε όλες μας ένα καλό αποτέλεσμα! @Bloublou85 καλά αποτελέσματα ??? καλό βράδυ ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες!

Πολυ πολυ καλη επιτυχια στην @Bloublou85 μας!!! Εδω ειμαστε, περιμενουμε!! 

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια μου καλημέρα!!! Ευχαριστώ πολύ όλες σας για την ενέργεια που μου δίνετε,μολις έδωσα αίμα (από το αριστερό πάντα)!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Αχ κορίτσια μου καλημέρα!!! Ευχαριστώ πολύ όλες σας για την ενέργεια που μου δίνετε,μολις έδωσα αίμα (από το αριστερό πάντα)!

Μπραβο μπλουμπλουκα!! Τι ωρα σου ειπαν το αποτελεσμα???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η nikona είπε:

Μπραβο μπλουμπλουκα!! Τι ωρα σου ειπαν το αποτελεσμα???

Στις 12!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Στις 12!

Αντε ωραια!! Δεν αργουν πολυ!!! 

Δημοσίευση

Aχ δεν ξερετε τι αγωνια εχω και εγω....Καλημερα!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Magaiver είπε:

Χιόνισε!!! Αναμένουμε τα νέα μπλουμπλουκι σε μια ωρίτσα

?

Επιτέλους να δούμε άσπρη μέρα! Εδώ και εγώ Mag περιμένω μαζί σας. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Bloublou85 είπε:

Αρνητική δυστυχώς?

Δεν ξέρω τί να πω . Δε μπορώ να το πιστέψω. Κουράγιο μπλουμπλού μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Αρνητική δυστυχώς?

Ωχ Θεέ μου. Μπλουμπλουκα κουράγιο. Ευτυχώς έχεις και τα υπόλοιπα εμβρυακια που σε περιμένουν. Μίλησες με τον γιατρό?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Αρνητική δυστυχώς?

Οχι ρε γαμωτη. Οχι. :( Δε θα σου πουμε να μη στενοχωρεθεις σημερα, εξυπακουεται ολο αυτο. Θα σου πω απλα, το γνωστό σε όλους ότι μερικες φορές θελει λιγη παραπανω υπομονη και επιμονη γιατι η τυχη αργει λιγο περισσοτερο να χαμογελάσει σε μερικούς ανθρωπους. Θα έρθουν όλα θα το δεις και όλα αυτα απλά θα ξεχαστουν. Εισαι μικρή εισαι υγιής και ολα μα ολα θα ερθουν. Ενας γιατρος στο gyn λεει ¨ειμαστε στο 2018 και η γιαγια μου αν θελέι, κανει παιδια"

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Bloublou85 είπε:

Αρνητική δυστυχώς?

Μπλουμπλουκα όλες σε καταλαβαίνουμε και όλες είμαστε δίπλα σου ! 

Δημοσίευση

@Bloublou85 ακι μου το μόνο που σου λέω είναι μια μεγάλη αγκαλιά και εμείς είμαστε εδώ να σε στηρίξουμε για την επόμενη προσπάθειά σου. Πέφτουμε αλλά ξανασηκωνόμαστε, έχουμε μάθει πια. Σε φιλώ γλυκά κοριτσάκι μου :-) 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Bloublou85 είπε:

Αρνητική δυστυχώς?

Αχ βρε κοριτσάκι,μπήκα με τόση αγωνία να δω το αποτέλεσμα σου,λυπάμαι πολύ.Ότι και να σου πω θα είναι λίγο,το συναίσθημα μου είναι γνωστό.Καταλαβαίνω απόλυτα πώς αισθάνεσαι.Δύναμη και κουράγιο,απλά θα σου δώσω μια συμβουλή,κάνε ότι εξετάσεις δεν έχουν γίνει στην επόμενη προσπάθεια σου κορίτσι,δε θυμάμαι αν έχεις πάει σε αιματολόγο και κυρίως να ψάξεις το θέμα με το ενδομήτριο,αν όλα είναι οκ.Ξέρω πως τώρα αυτά που σου λέω δεν αρμόζουν αυτή τη στιγμή,αλλά θέλει προσοχή.Είσαι μικρή και έχεις χρόνο μπροστά σου,θα τα καταφέρεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.