Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γενικού περιεχομένου

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kat-Cat είπε:

Τελικα που πηγες και τι σου ειπαν?? αχαχαχχα. Ε μικρος ο κοσμος της ιατρικης!

Πήγα σε έναν εξαιρετικό ενδοκρινολογο κατά τύχη επειδή είχε κοντά πολύ ραντεβού και μου είπε να μην ανησυχώ και κα πάω να κάνω την παρακεντιση να δούμε τι θα δείξει και ότι να πάρω προγεστερόνη για την περίοδο και ότι χρειαστεί ο γιατρός μου είναι στον διάθεση του. Έπαθα πλάκα πρώτη φορά που με κάλυψε πλήρως.! 

• Απαντήσεις 8k
  • Εμφανίσεις 431.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Μπλε @Diwni @NicolVall @anni7 @Kat-Cat @zoi.ko @Rena88 Σας ευχαριστώ πολύ όοοοολες κορίτσια για τη θετική σας ενέργεια. Το μπεμπάκι μας είναι μια χαρά, όλα φυσιολογικά! Ενώ είμαι 37 με τα αποτελέσματ

• Καλημέρα σε όλες!!!Το διάβασα κάπου και λόγω της ημέρας είπα να το ανεβάσω μαζί με τη φωτογραφία που είχε η συγκεκριμένη σελίδα.....Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις μανούλες και τις μέλλουσες εννοείται

Posted Images

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η NikhNikh είπε:

Πήγα σε έναν εξαιρετικό ενδοκρινολογο κατά τύχη επειδή είχε κοντά πολύ ραντεβού και μου είπε να μην ανησυχώ και κα πάω να κάνω την παρακεντιση να δούμε τι θα δείξει και ότι να πάρω προγεστερόνη για την περίοδο και ότι χρειαστεί ο γιατρός μου είναι στον διάθεση του. Έπαθα πλάκα πρώτη φορά που με κάλυψε πλήρως.! 

μπραβο ρε συ για να μην αγχωνεσαι κιολας!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Kat-Cat είπε:

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα εγω πηρα και το conceive plus σε αυτον τον κυκλο που εγινε τελικα. Το ειχε παρει το @misofeggaro. Ενας μηνας με τεστ ειναι τιποτα αληθεια. Σα δοκιμαστικο θα τον ελεγα! Ευτυχως που τα πηρες κιολας!

Ναι το είδα.....θα δω ίσως το ψάξω αλλά έχω δει ένα eva για την ώρα.

Καλέ τι έγραψα το πείρα νωρίς??? Καλά κρασιά.....το πείρα είδηση νωρίς ήθελα να πω!??

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η zoi.ko είπε:

Ναι το είδα.....θα δω ίσως το ψάξω αλλά έχω δει ένα eva για την ώρα.

Καλέ τι έγραψα το πείρα νωρίς??? Καλά κρασιά.....το πείρα είδηση νωρίς ήθελα να πω!??

ε, μα ναι! Δες το, κανει και πολυ πιο ευχαριστη χμ τη διαδικασια! χιχιιχιι

Δημοσίευση

Αντε ωραία βρε νίκη μ να μπούμε σε μια σειρά!  Εγώ κορίτσια έκανα τν προηγούμενο μήνα την προγεστερονη κ αυτόν τον μήνα θα κάνω τις υπόλοιπες πειράζει? 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Από πιο site τα παίρνετε αυτά τα τεστ? 

mother2be

Δημοσίευση

@Scooby δεν πειράζει. Εγώ είπα σε έναν κύκλο για να ξεμπερδεύεις.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Αντε ωραία βρε νίκη μ να μπούμε σε μια σειρά!  Εγώ κορίτσια έκανα τν προηγούμενο μήνα την προγεστερονη κ αυτόν τον μήνα θα κάνω τις υπόλοιπες πειράζει? 

Ορμονολογικες;

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Ευχαριστώ πολύ τα βρήκα! Κ πως λειτουργούν αυτά? 

εχουν οδηγιες μεσα πολυ απλες. συλλεγεις ουρα σε ενα πλαστικο ποτηρακι. Αν εχεις κυκλο πχ 28 ημερων ξεκινας την 11η μερα και με εναν συλλεκτη - δοσομετρητη που εχει ριχνεις 4 σταγονες σε μια υποδοχη και τελος, Σε λιγοτερο απο 5 λεπτα σου βγαζει αποτελεσμα. Τα κανεις εως να γιννει κοκκινη η γραμμη σου οσο η γραμμη ελεγχου διπλα.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Ναι. 

2 με 3 ημέρες περιόδου γίνονται καλα αποτελέσματα κοπέλα μου..και σύντομα με ευχάριστα 

Δημοσίευση

ς

στις πριν 9 ώρες, ο/η zoi.ko είπε:

@Kat-Cat χαχαχαχαχα φιλαράκι σου.Μια χαρά θα τα πάει.

@anni7 πάρε τα πάνω σου.

Ρε κορίτσια κάποια το είπε εχθές αλλά το είδα αργά το βράδυ και το σκεφτόμουν κι εγώ: η @Rosemaryγέννησε τελικά?

Κοριτσια μου, ακομα εδω εγω!! Στην ιδια κατασταση με μια ολοστρογγυλη κοιλια!!

Δεν προλαβαινω πολυ να μπαινω γιατι πηγαινω καθε μερα στο νοσοκομειο, κ μετα κανω τουλαχιστον 4 ωρες περπατημα!! Στυλακι θα γινω μεχρι να γεννησω..

Το μωρο κανει τελειες κινησεις κ εχει πολυ καλη καρδουλα οποτε θα περιμενουμε λιγο ακομα!!

Για καποιο λογο δεν εχω καθολου αγχος κ ειμαι απιστευτα ηρεμη..!

Σας φιλω!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rosemary είπε:

ς

Δεν προλαβαινω πολυ να μπαινω γιατι πηγαινω καθε μερα στο νοσοκομειο, κ μετα κανω τουλαχιστον 4 ωρες περπατημα!! Στυλακι θα γινω μεχρι να γεννησω..

Το μωρο κανει τελειες κινησεις κ εχει πολυ καλη καρδουλα οποτε θα περιμενουμε λιγο ακομα!!

Σας φιλω!!

Πλακα κανεις!!!ημουν σιγουρη οτι γεννησες!!!!Με το καλο με το καλο!!!θα βγει οταν θελησει η μπουμπουκα!!!φιλακια πολλα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Rosemary είπε:

ς

Σας φιλω!!

Κορίτσι μου αχ τι ωραία που είναι γερό το ανθρωπάκι σου!!!!Νομίζαμε ότι γεννησες ήδη.Συγχαρητήρια για την ηρεμία σου και με το καλό να το κρατήσεις στα χέρια σου!?❤?

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Rosemary είπε:

ς

Σας φιλω!!

Καλα κανεις και δεν εχεις άγχος! Ο,τι καλυτερο μπορείς να κανεις...Νομίζω οτι είσαι η μονη που παει προετοιμασμενη ψυχολογικα οσο περισσοτερο γινεται! Με έναν πονο κοριτσάκι!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια καλο μηνα και ελπιζω να ερθει η ανοιξη παντου!!!!!!! και επισης ο μηνας ξεκινησε με πολυ ευχαριστα πραγματα!!!!!!1 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερούδια και καλό μήνα να έχουμε κορίτσια μου!?

FB_IMG_1519893602840.jpg

Δημοσίευση

@zoi.ko τι ομορφη εικονα ειναι αυτη τελεια!!!!

@Kat-Cat βγηκε η εξετασουλα η αλλη που εκανες ?? να φας παγωτακι στην ιταλια εχουνε τελεια παγωτα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσουδια. @Rosemary με εναν πόνο κοπελα μου.

Εγω αγαπες εχω ξυπνήσει με πόνους στην κοιλια και περιμένουμε να δουμε πως θα εξελιχτεί. Έντερο λογικα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η anni7 είπε:

@zoi.ko τι ομορφη εικονα ειναι αυτη τελεια!!!!

@Kat-Cat βγηκε η εξετασουλα η αλλη που εκανες ?? να φας παγωτακι στην ιταλια εχουνε τελεια παγωτα!!!!!!!!!!!!

Το απογευμα θα βγει. Απο αυτη θα εξαρτηθει μαλλον και το ταξιδι μου :P

@Μπλε εχεις δυσκοιλιοτητα? Εγω να σου πω φοβαμαι να πιεστω γενικα, αλλα ειδα οτι μην πηγαινοντας μια μερα μετα τουμπανιαζω, οποτε, πιες δυο γουλιες καφε με αδειο στομαχι και θα πας σφαιρα  :P (Το κακο ειναι οτι εσυ εχεις την ευασθησια στο στομαχι). Αλλιως μιλα με τη γυναικολογο μηπως παρεις καποια γλυκερινη, γιατι σιγουρα η δυσκοιλιοτητα δεν κανει καλο. Θα νιωσεις μεγαλη ανακουφιση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.