Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γυναικολόγος-εξωσωματικής σε δημόσιο νοσοκομειο

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπερα σας, 

θα ηθελα παρακαλώ να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιον καλο γυναικολόγο εξωσωματικής σε δημόσιο νοσοκομείο.Εχω κάνει μια προσπάθεια σε ιδιωτικό κέντρο αλλα απέτυχε..Λόγο οικονομικών δυσκολιών σκεφτόμασταν να στραφούμε σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο...Εχετε να μου προτείνετε κάποιον;

Δημοσίευση

Καλησπερα !!! Εγω ξερω στο πανεπυστιμιακο στη Λαρισα αν σε ενδιαφερει να σου πω!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 12 ώρες, ο/η marylouchrys είπε:

Υπάρχει ομάδα εξωσωματικής στο Αλεξάνδρα, αν είσαι από Αθήνα.

Εχεις εμπειρία από εκει;;;

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Δήμου ειρηνη είπε:

Εχεις εμπειρία από εκει;;;

Προς το παρόν θα κάνω σπερματέγχυση στο Αλεξάνδρα. Αν όμως δεν τα καταφέρουμε με τις σπερματεγχύσεις θα πάω για εξωσωματική εκεί.

Δημοσίευση

στο αττικο ο Συριστατιδης..πετυχαν 2 γνωστες μου μαζι του κ αρκετα δυσκολες υποθεσεις μετα απο πολλες αποτυχιες σε ιδιωτικα..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αλήθεια;;;;σε ευχαριστω θα πάρω να κλείσω ραντεβού γιατι και εγω για να ολοκληρώσω την μια εξωσωματικη εκανα 5 μηνες...Δύσκολη περίπτωση και η δικη μου...κορίτσια οτι πληροφορίες εχετε βοηθητικές ειμαι ανοιχτή και σας ευχαριστω μεσα από την καρδιά μου..

Δημοσίευση

Καλημέρα. Δεν είμαι απο Αθήνα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εύχομαι όμως όλα να σου πάνε καλά αυτή την φορά.

Δημοσίευση
στις On 11/11/2017 at 8:23 ΠΜ, ο/η Δήμου ειρηνη είπε:

Αλήθεια;;;;σε ευχαριστω θα πάρω να κλείσω ραντεβού γιατι και εγω για να ολοκληρώσω την μια εξωσωματικη εκανα 5 μηνες...Δύσκολη περίπτωση και η δικη μου...κορίτσια οτι πληροφορίες εχετε βοηθητικές ειμαι ανοιχτή και σας ευχαριστω μεσα από την καρδιά μου..

Ναψαξεις ολα τα αιματολογικο ανοσολογικα σου κ ενδοκρινολογικα πριν απο ο,τιδηποτε..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τα εχω κάνει όλα σχεδόν τωρα περιμενω τον καρυοτυπο να βγει το αποτέλεσμα.Τωρα θα δούμε το μονο που με απασχολεί ειναι το οικονομικό εχω δώσει παρά πολλα λεφτα και δεν αντέχω αλλο...Γι’αυτο σκεφτόμουν να κάνω μια προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο αλλα νιώθω ανασφάλεια...?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.