Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απο raniazoo!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΕΙΜΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

Να κανεις εισπνοες με θαλασσονερο ,απο το φαρμακειο εννοειται.Με το καλο το μωρακι σου.

Δημοσίευση

καλησπερα!επειδη κι'εγω εχω μπουκωμα και ειμαι στον τριτο μηνα ο γυναικολογος μου εδωσε σταγονιτσες! otrivin 0,05%. ειναι παιδικες και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα για το μωρο.

Δημοσίευση

και εμενα πριν 1,5 μηνα που δεν ημουν καλα ο γιατρος μου ειχε δωσει καποιες σταγονες για μωρα απο φαρμακειο και μου ειπε και το βραδυ μονο μπορω να βαζω τις οτριωιν παλι για μωρα ειναι.εγω εβαζα και δεν δημιουργηθηκε προβλημα.περαστικα σου.

Δημοσίευση

και εμενα στην εγκυμοσυνη τις παιδικες οτιβιν μου ειχε δωσει αλλα μου ειχε πει οτι αν δεν μου περασει να βρασω ευκαλυπτο και να εισπνεω τους υδρατμους που βγαινουν....B) B) περαστικα σου

Δημοσίευση

...Δεν είσαι η μόνη...

Ένα από τα ενοχλητικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης! Το είχα και τους 9 μήνες! Αυτό που με έκανε εμένα να νιώθω καλύτερα ήταν το να κάνω εισπνοές πάνω μία κατσαρόλα στην οποία έβραζα σκέτο νερό!!!!

Δεν χρησιμοποιούσα τις παιδικές σταγόνες, γιατί η γυναικολόγος μου, μου είχε πει ότι δεν ξέραμε πόσο θα κρατήσει το σύμπτωμα αυτό και οι σταγόνες δεν είναι για να τις χρησιμοποιούμαι καθημερινά για ολόκληρους μήνες!

Δοκίμασέ το και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις!

Υπομονή και Φιλιά...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.