Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ?

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!!

Δημοσίευση

Η παιδιατρος μας μου ειπε μεχρι το χρονο...

ουτως η αλλως μετα το χρονο δενβγαινουν οι λεκεδες με παιδικο απορροιπαντικο

Δημοσίευση

Ο δικός μου γενικά έχει ευαίσθητο δέρμα και από μικρός έκανε πολλές δερματίτιδες, οπότε ακόμα και τώρα στα 3 του, τα πλένω με proderm. :?

Δημοσίευση

stous 12 mines to kopsame ki emeis...vevaia stis protes pliseis etreme h psyxi mou gia allergies alla eftyxos ola kala

Δημοσίευση

εγω μεχρι τα 2 ελεγα ειναι καλα αλλα μιας κ γεννηθηκε κ ημικρη τα πλενω ολα μαζι 3 ειναι ο μεγαλος μου αλλα κατα τη δικη μου γνωμη 2-3 ειναι καλα

Δημοσίευση

εγώ πάλι νομίζω ότι τα απορρυπαντικά για παιδιά είναι εφεύρεση των εταιριών για να κερδίσουν χρήματα.....

απευθύνεται για παιδιά? άρα οι γονείς θα το πάρουν!!!

τι έχει δλδ το απλό απορρυπαντικό και δεν κάνει για παιδιά?

εδώ (Γερμ.) που δεν υπάρχουν παιδικά απορρυπαντικά νομίζετε ότι όλα τα παιδιά υποφέρουν από αλλεργίες και εκζέματα? :?:

αν μου πείτε, όμως, για βιο απορρυπαντικό που είναι και φιλικό προς το περιβάλλον οκ......

εγώ δεν χρησιμοποίησα στα ρούχα των παιδιών μου! ένα απορρυπαντικό για όλα τα ρούχα :!:

Δημοσίευση

μεχρι 12 μηνων....μετα ειναι οκ συμφωνα με την παιδιατρο μας να χρησιμοποιουμε ενηλικων εκτος και εχει εκζεμα η ξηροδερμιες.

Δημοσίευση

Συμφωνώ με την Αργυρώ!

Εμείς, ως θύματα του καταναλωτισμού, παίρνουμε το παιδικό απορρυπαντικό, αλλά αρκετές φορές έχουμε πλύνει διάφορα ρούχα του με τα δικά μας με το δικό μας απορρυπαντικό, και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα.

Δημοσίευση

για τις αλλεργιες ειναι σημαντικο να προσεχουμε τα απορρυπαντικα....εχω ενα ανηψακι που ειναι 3 κ ακομα με προδερμ....αν βαλει αλλο αμεσως κανει κοκκινιλες....

τα παιδικα απορρυπαντικα ειναι πιο λαιτ απο τα δικα μας....ολες θα εχετε δει οτι δεν βγαινουν οι λεκεδες...ενω αμα πλυθουν με δικο μας αστραφτουν.... :lol: γιαυτο εγω παιδικο οσο μπορω....

εγω στον γιο μου το κρατησα μεχρι τα δυο....τωρα το ξαναρχισα αφου τα εσωρουχα-πετσετες τα πλενω μαζι με της μπεμπας....

απλα το θεμα ειναι οτι μπαινουν ξεχωριστα πλυντηρια γιατι απο τιμη εμενα το ιδιο μου φαινοντε.... :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.