Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καλως σας βρηκα!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας καλως σας βρηκα με λενε Σουζανα και ειμαι εγκυος στο πρωτο μας παιδακι, βρηκα το καταπληκτικο αυτο φορουμ μεσω μιας φιλης μου που ειναι και η ιδια μελος! η αληθεια ειναι οτι εχω βρει πολυ χρησιμα πραγματα και εχω περασει αρκετες ωρες διαβαζοντας και πηρα την αποφαση να γινω και εγω μελος!

Περιμενουμε το αγορακι μας μεχρι 2 Οκτωβριου και ειμαστε δυο κατ ενθουσιασμενοι (συντομα) γονειιις!

Θα χαρω πολυ να τα λεμε!

Δημοσίευση

Καλωσηρθες Σουζανα μου!!Με το καλο να κρατησεις το νινακι στην αγκαλιτσα σου :x:x Να ξερεις οτι ηρθες στην πιο ομορφη παρεα ;);)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ σε ευχαριστω παρα πολυ να σαι καλα! απο οτι βλεπω οντως πρεπει να ειστε ενα καταπληκτικο παρεακι!

Δημοσίευση

Καλώς ήρθες και με το καλο να έρθει το αγοράκι σου, όλα να πανε καλα!!!!!!

Δημοσίευση

καλως ηρθες σουζανα με το καλο το μωρακι σου εγω ειμαι η μαγδα κ εχω ενα αγορακι που στης 24-9 θα γινει 2 ετων θα χαρω πολυ να τα λεμε. :x

Δημοσίευση

Καλως ηρθες Σουζανα και με το καλο να ερθει το αγορακι σας!!!

Εγω ειμαι η Τονια,δεν εχω ακομα παιδακια και ειμαι στον 3ο μηνα προσπαθειων!!Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα! ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! Μαγδα να χαιρεσαι το παιδακι σου, με το καλο να γινει 2 χρονων :) !

Τονια ελπιζω ο,τι καλυτερο για σενα και να συνεχισετε τις προσπαθειες μεχρι να σας ερθει το σπορακι! ελπιζω πολυ συντομα να ακουσετε τα καλα νεα! :)

Δημοσίευση

Σουζανα καλως ηρθες και απο μενα...με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου...εγω ειναι η Λαμπρινη..για τους φιλου Binoula....να περνας καλα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σε ευχαριστω παρα πολυ και εσενα binoula για το καλωσορισμα με το καλο να δεχτεις και εσυ το δικο σου νινακι σε λιγους μηνες :)

Δημοσίευση
Καλημερα! ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! Μαγδα να χαιρεσαι το παιδακι σου, με το καλο να γινει 2 χρονων :) !

Τονια ελπιζω ο,τι καλυτερο για σενα και να συνεχισετε τις προσπαθειες μεχρι να σας ερθει το σπορακι! ελπιζω πολυ συντομα να ακουσετε τα καλα νεα! :)

Σ'ευχαριστω πολυ-πολυ!!Μακαρι απο Δευτερα να αρχιζω να ελπιζω για τα ευχαριστα!!!!!!

Υπεροχη η κοιλιτσα σου,φτου-φτου!!Με το καλο το μωρακι σας!!!

Δημοσίευση
Στο ευχομαι ολοψυχα γλυκια Τονια :) να εχεις πολυ πολυ συντομα ΤΕΛΕΙΑ νεα :)

σ'ευχαριστωω!! :YMHUG::YMHUG:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.