Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΣΧΕΤΟ SITE

Featured Replies

Δημοσίευση

Koριτσια απο το πρωι που παω να γραψω πμ, ή που παω να γραψω απαντηση σε ενα θεμα δεν μ'αφηνει και μου ανοιγει ενα ασχετο site.... :twisted::twisted: Συνεβη σε καποια??Πως το αντιμετωπισατε????Ειναι υιος???

Δημοσίευση

ΜΜΜΜΜ ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ PINE ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ Μ ΕΣΤΕΙΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ!!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Μ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι ειναι στο background του mammyland....τι ειναι αυτο????? :?:

Δημοσίευση

ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ :roll::roll::roll::roll::roll::roll: ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ :oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ΦΥΓΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

κοριτσια αυτο συμβαινει και σε μενα και μαλλον σε πολλα κοριτσια εγω δεν μπορουσα ουτε να συνδεθω μονο με τον explorer τα καταφερα με mozila δεν μπορω ουτε τον κωδικο μου να βαλω ,δεν ξερω τι μπορει να ειναι μηπως ειναι καποιος ιος;;θα στειλω μυνημα στη Λενα και ελπιζω να το φτιαξουν...........

Δημοσίευση

δεν μπορω να στειλω μηνυμα στους διαχειριστες του σαιτ οποια μπορει ας το κανει μηπως και μπορεσουν να το φτιαξουν........

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Δεν πρόκειται για κανέναν χακερ και κανέναν ιό! Ηρεμήστε! :lol: Ένα λάθος ήταν απο τον τεχνικό που πέρασε την διαφήμιση για το pinme.gr. :roll: Απο δω και πέρα δεν θα αντιμετωπίσετε άλλο πρόβλημα. Το έχει διορθώσει. Λυπάμαι για την αναστάτωση. :roll:

Δημοσίευση

λενα...δεν του λες να το ξανακοιταξει...απο το Mozila και το chrome εχει ακομα το προβλημα με την διαφημιση...το λεω γιατι απλα απο τον explorer σε εμενα τουλαχιστον δεν τρεχει καλα... ;)

ευχαριστωωω....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.