Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

εγκυουλα!

Featured Replies

Δημοσίευση

απ'οτι εδειξε το τεστ, και οι τοσες μερες ζαλαδες και οι 3 μας εμετοι!

ημουν μια βδομαδα το κακο μου το χαλι και οι 2 μερες καθυστερησης καθως και τα κοριτσια απο τις μαμαδοφιλες με πεισαν να κανω τεστακι!

εκανα λοιπον το μεσημερι το clearblue και να τα αποτελεσματα

αυριο θα παω στον γιατρο ειχα κλεισει ουτως η αλλως ραντεβου! και θα επαναλαβο το 2ο τεστακι το πρωι!

αναμεικτα τα συναισθηματα, δεν ξερω πως νιωθω, τι νιωθωω.. δεν ξερω ειναι δυσκολα! αλλα εχω μεγαλη υποστηριξη!

ευχαριστω ιδιαιτερα τα αγαπητα μου κοριτσια απο τις μαμαδοφιλες, για τα τοσο ζεστα τους λογια! και ευχομαι οτι καλυτερο σε ολες τις μανουλες, τα παιδακια, τις εγκυουλες και τις κοπελες που προσπαθουν!

Οπως αρκετες φορες ακουσα σημερα "Ο Θεος ξερει τι κανει", εχω αρκετη πιστη, και θα τα καταφερω, και εγω και ολες μας!

Σας φιλω και τα νεα μου θα σας τα πω αυριοο

post-10051-13873939067472_thumb.jpg

Δημοσίευση

μαρακι μου με το καλο κοριτσακι μου!!!!να εχεις παντα πιστη και να μην στεναχωριεσαι!!!!!ειναι μεγαλη ευτυχια να εχεις πολλα παιδακια!!αχ ρωτα κι εμας που προσπαθουμε να πολλαπλασιαστουμε,αλλα....τιποτα!!!!!ολα θα γινουν!!!!!!!απολαυσε την καθε στιγμη της μοναδικης σου εγκυμοσυνης!!!!!!!να μου φιλησεις τα μικρακια σου!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μωρουδενια σ'ευχαριστω πολυ! και οντως ειναι το 4ο! :) για αυτο και ειμαι λιγο σαστισμενη! να σαι καλα και ευχομαι ο,τι καλυτερο για το μωρακι σας που ερχεται! με το καλοοο :D

Καλλη μου τι κανειιιιιιιις? μωρε πως χαθηκαμε ετσι? δεν πολυ προλαβαινω και μπαινω μονο στο φατσοβιβλιο! καλα ειστε? τι κανει η κοριτσαρα σας? σε ευχαριστω και εσενα παρα πολυ και ξερω οτι προσπαθειτε, αλλα αμα εισαι χαλαρη και δεν σου γινει εμμονη θα ερθει απο μονο του το σπορακι! ελπιζω το συντομοτερο :)

πολλα φιλακια

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

νιααα μου να σαι καλαα! περιμενουμε και την επιβεβαιωση αυριο απο χοριακη! πολλα πολλα φιλια στα ζουζουνια σου :D

Δημοσίευση

Μαρακι τι νεα ειναι αυτα;;; :o:o και που εισαι ρε ψυχη;;σε χασαμε τελειως,τι κανουν τα παιδακια σου;; 4ο;; :o:o μην αγχωνεσαι κοπελα μου για να σου το εστειλε ο Θεος κατι ξερει παραπανω αυτος,ολα να πανε καλα ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη και σε περιμενουμε και για καφεδακι στο καφε μας!!!!

Δημοσίευση

Μαρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πότε πρόλαβεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Απαπαπαπαπαπαπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ' αρέσει που έλεγες ότι το τρίτο μωρό είναι το τελευταίο σου και ότι έχεις κλείσει σα γυναίκα! Έχεις ακόμααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι κι όλα να σου πάνε καλά!!!

Σε περιμένουμε και στο καφενεδάκι μας!

Δημοσίευση

Τα παιδάκια είναι μεγάλη ευτυχία!!! γι'αυτό καλώς να ορίσει σε λίγους μήνες και το 4ο παιδάκι σας, να είστε καλά κ να τα καμαρώνετε όλα!

Δημοσίευση

Μαράκι φοβερά τα νέα σου!!!! Μια πολύτεκνη μανούλα λοιπόν!!!!! Με το καλό να αποκτήσετε το 4ο παιδάκι σας και από τη στιγμή που έχεις στήριξη μη φοβάσαι τίποτα. Κρίμα όμως που σε χάσαμε..Σε περιμένουμε ξανά στο καφενεδάκι! Άλλωστε είναι δημιούργημά σου!

Πολλά φιλιά και περιμένουμε τα νέα σου από τη χοριακούλα και από την επίσκεψη στο γιατρό!

Δημοσίευση

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπραβοοοοοοο,ολα με το καλο.Θα τα καταφερεις μια χαρα!!!!Καλη εγκυμοσυνη και ενα ακομα γερο μωρακι!!!

Δημοσίευση

Βρεεεεεεεεε θηρίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;

Μπράβο!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!! Καλή εγκυμοσύνη και ένα ακόμα υγιέστατο μωράκι!!!!!!

Είχαμε καιρό να διαβάσουμε νέα σου αλλά........επέστρεψες δυναμικάαααααααα!!!!!!

Φιλάκιαααααααααα

Gprip3.png

Δημοσίευση

Μαρακιιιι μου συγχαρητηρια κοριτσαρα μου!

Με το καλο και το 4ο σας μωρακι!

Ο Θεος και Η Παναγια να ναι διπλα σας!

Ολα να πανε καλα κοπελα μου!

Δημοσίευση

Με το καλο να έχεις αλλη μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Να μη φοβάσαι ολα θα πάνε καλά τα παιδιά ειναι ευλογια και εφου έχεις και στήριξη θα τα καταφέρεις μια χαρά!

Δημοσίευση

Μαράκι μου γλυκό συγχαρητήρια....όλα θα πάνε καλά.....να προσέχεις τον εαυτό σου και τα μωράκια σου...και ιδίως το σποράκι που έχεις στην κοιλίτσα σου....σε φιλούμε πολύ γλυκά..;)

Δημοσίευση

καλε τσουπρες,ολο το καφενεδακι μας εδω ηρθε????μαρακι μου σ'ευχαριστω κοπελα μου για τις ευχουλες!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

μαρακιιιιιιιι!!!ποτε προλαβες βρε θηριο????και σε ειχαμε χασει τοσο καιρο....να εισαι καλα κι εσυ και τα παιδακια σου, να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και θα τα καταφερεις!!!!πολλα φιλακια

Δημοσίευση

Πότε πρόλαβες βρε θηρίο??????????????? Με το καλό κοριτσάρα μου και όλα να πάνε τέλεια!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ μια προς μια μεσα απο την καρδιαα μου :D

καναμε χοριακη, επαναλαβαμε 2 φορες και επιβεβαιωθηκε οτι ερχεται σπορακι! τελος του μηνα θα παμε για να ακουσουμε καρδουλα ειναι νωρις ακομα!

ΠΟΛΛΑ φιλακια σε ολες σας :D

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΛΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.