Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΘΕΤΙΚΟ! ΘΕΤΙΚΟ! ΘΕΤΙΚΟ!

Featured Replies

Δημοσίευση

Μια γραμμη ΝΑ...!!! κοκκινη κοκκινη...!!!

ο πελαργος μου ξαναχτυπησε την πορτα...ελπιζω μονο αυτη τη φορα να πανε ολα καλα!

μολις εκλεισα και ραντεβου με την γιατρο μου για να δουμε τι γινεται.αλλα ποιος περιμενει μεχρι την παρασκευη?τελευται περιοδος 22/01/2012..

:D πολυ χαιρομαι...!!!

Δημοσίευση

με το καλο κοριτσακι μου!!!!!!!!να εχεις μια ομορφη,ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!με το καλο να παρεις αγκαλιτσα σου ενα γερο μωρακι!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σε ευχαριστω πολυ ΚΤΚ...μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...χαιρομαι τοσο πολυ και φοβαμαι ταυτοχρονα...μακαρι μακαρι!!

Δημοσίευση

Στο ευχομαι απο καρδιας Ιωαννα να σου πανε ολα τελεια!!! Γερο μωρο να εχεις και καλη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

καλη εγκυμοσυνη να εχεις Ιωαννα και ολα να πανε καλα!!!

Δημοσίευση

συγχαρητήρια!!!!

Σου εύχομαι μια υπέροχη 9μηνη περίοδο στη ζωή σου και να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο και χαρούμενο μωράκι!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου ευχομσι ολα μα ολα να πανε καλα!

Να χεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια...

να ειναι γερα ολα τα παιδακια του κοσμου..σε εσας που προσπαθειτε για παιδακι απλα ξεχαστε το για 2 μηνες οχι παραπανω και θα ερθει..!!! ;) και στις εγγυουλες καλη εγκυμοσυνη και καλη λευτερια που λενε και στο χωριο μου...

εβαλα και καινουριο τικερακι παναθεμα με...!!μπορει να τις αλλαξω τις ημερομηνιες αργοτερα αλλα σε οποιο site και να μπηκα αυτο δειχνει...να δω τι θα μου πει και η γιατρος μου αυριο..!

Δημοσίευση

Συχαρητηρια,κοριτσι μου!!!Τι ευτυχια να βλεπεις αυτη τη γραμμη,ε?

Ευχομαι καλη εγκυμοσυνη και με ενα υγιες μωρακι!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημερα κοριτσια....!!!

ειμαστε 2,33χιλιοστα ακουσαμε και την καρδουλα μας και επισης ο κυριος υπερηχος μας ειπε οτι θα ερθουμε στον κοσμο 4/11/2012 και ειμαστε 5 εβδομαδων και 6 ημερων σημερα...!!!

αργησε η συλληψη μια εβδομαδα αλλα ειμαστε μια χαρα...!!!

Δημοσίευση

μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη κ ενα γερο μωρακι!!!

συνχαρητηρια...!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω κοριτσια...πραγματικα εχω παθει πλακα!στην κοιλια μου εχω εναν ανθρωπο μολις 2χιλιοστα και εγω ακουσα και την καρδια του....τελειο...!!!???!!! :lol:

Δημοσίευση

Ναι ειναι τελειο! Πραγματικα! Και που εισαι ακομα! Το θαυμα της ζωης ξεδιπλωνεται μπροστα στα ματια σου! Οταν ημουν εγκυος θυμαμαι τον αντρα μου που μου ελεγε οτι ξαφνικα νιωθει πολυ μικρος μπροστα μας, σε εμας που εχουμε ευλογηθει να φερνουμε στον κοσμο τη ζωη! Και τη μανουλα του εκτιμησε περισσοτερο απο τοτε που εγινε πατερας, οπως ολοι μας βεβαια, κατι ξερουν οι γονεις μας που λενε οταν τους γκρινιαζουμε "καλα κανε κι εσυ παιδι και θα δεις"...

Δημοσίευση
Καλημερα κοριτσια....!!!

ειμαστε 2,33χιλιοστα ακουσαμε και την καρδουλα μας και επισης ο κυριος υπερηχος μας ειπε οτι θα ερθουμε στον κοσμο 4/11/2012 και ειμαστε 5 εβδομαδων και 6 ημερων σημερα...!!!

αργησε η συλληψη μια εβδομαδα αλλα ειμαστε μια χαρα...!!!

iwanna mou na sai kala kai na apolamvaneis thn kathe mera pou pernaei......sugxarhthria....eimaste akrivws sthn idia hmeromhnia kai emena o giatros mou eipe 4-5/11....

ax to sporaki mouuuuuu to latreuwwwww...tha perimenw nea souuu kathe fora pou mpainww...ante kai me ena pono...tha einai seiroules ta ninakia mas.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλημερα κοριτσια...

εχω μπερδευτει παρα πολυ...χαθηκα πραγματικα! :shock:

τερ 22/01

πητ 04/11 αυτα απο την γιατρο.

τωρα ο υπερηχος στις 09/03 δειχνει οτι το εμβρυο ειναι 5 εβδομαδων και 5 ημερων και ο σακος ειναι 5 εβδομαδων και 0 ημερων. επισης μου δινει 2 πητ.συμφωνα με τον κυκλο στις 28/10 και συμφωνα με το εμβρυο 06/11.

σε ποια εμδομαδα ειμαι τελικα και καθε ποτε αλλαζω μηνα?

Δημοσίευση

με το καλοο ευχομαιι, να στεργιωσει το νινι και να ερθει στον κοσμο γερο και δυνατοο!

:D

λεω να φτιαξουμε ενα ποστακι, γιατι ειμαι και εγω 5-6 βδομαδων..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.