Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΜΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!!

Ονομάζομαι Θέκλεια, είμαι 26 χρονών και είμαι από Κύπρο. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό αλλά σήμερα αποφάσισα να μπω και γω στη παρέα σας :) Είμαι έγκυος στην 22η εβδομαδα με ΠΗΤ 25 Μαρτίου και περιμένω κοριτσάκι. Είμαι αρκετά αγχωμένη και εχω αγωνία για το τοκετό , μιας και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Χαίρομαι πολύ που βρήκα αυτό το φόρουμ για να μπορώ να ανταλλάσσω απόψεις. Τα λέμε...:cheer:

Δημοσίευση

kalimera k apo mena thekleia mou..kalos irthes k me to kalo na fereis sto kosmo to koritsaki sou..

ego eimai apo salonika k eimai 27 xronon k eimai stin 27 bdomada..

to filo tou paidiou de to ksero ..to thelo gia ekpliksi,,,

me to kalo gennao to proto mou paidaki to febrouario..kali mas lefteria

Δημοσίευση

kalimera k apo mena thekleia mou..kalos irthes k me to kalo na fereis sto kosmo to koritsaki sou..

ego eimai apo salonika k eimai 27 xronon k eimai stin 27 bdomada..

to filo tou paidiou de to ksero ..to thelo gia ekpliksi,,,

me to kalo gennao to proto mou paidaki to febrouario..kali mas lefteria

Δημοσίευση

Καλημέρα Θέκλεια και καλως ήλθες. Είμαι η Σίσσυ, 28 χρονών και έχω μια μπέμπα 3,5 μηνών. Με το καλό να φέρεις στον κάσμο τη μικρούλα σου. Έχω όμως μία ένσταση. Τί το θέλεις το άγχος; Μακρυά από άγχος! Δε θέλω άγχος!! :) Η παρεούλα εδώ είναι όμορφη. Θα χαρώ να ανταλλάσουμε απόψεις!

Δημοσίευση

Καλημέρα Θέκλεια και καλως ήλθες. Είμαι η Σίσσυ, 28 χρονών και έχω μια μπέμπα 3,5 μηνών. Με το καλό να φέρεις στον κάσμο τη μικρούλα σου. Έχω όμως μία ένσταση. Τί το θέλεις το άγχος; Μακρυά από άγχος! Δε θέλω άγχος!! :) Η παρεούλα εδώ είναι όμορφη. Θα χαρώ να ανταλλάσουμε απόψεις!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΕ ΠΗΤ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ. ΦΙΛΙΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΛΗ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΜΕ ΠΗΤ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ. ΦΙΛΙΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Θέκλεια γεια σου κ απο μένα...ειμαι η Ειρήνη 29 χρονών απο Σαλαμίνα (όχι της Κύπρου), και ειμαι έγκυος στο πρωτο μου (αγοράκι) που έρχεται στον κόσμο μεχρι 11/1/2009.

Με το καλό κ ειλικρινά δεν θέλει άγχος...η παρέα μας ειναι πολύ καλή κ θα περνας ευχάριστα τις ώρες σου με τις διάφορες απορίες κ συζητήσεις απο όλες τις κοπέλες...πολλά φιλιά.......:kiss:

Δημοσίευση

Θέκλεια γεια σου κ απο μένα...ειμαι η Ειρήνη 29 χρονών απο Σαλαμίνα (όχι της Κύπρου), και ειμαι έγκυος στο πρωτο μου (αγοράκι) που έρχεται στον κόσμο μεχρι 11/1/2009.

Με το καλό κ ειλικρινά δεν θέλει άγχος...η παρέα μας ειναι πολύ καλή κ θα περνας ευχάριστα τις ώρες σου με τις διάφορες απορίες κ συζητήσεις απο όλες τις κοπέλες...πολλά φιλιά.......:kiss:

Δημοσίευση

Θέκλεια μου, γεια σου και καλώς όρισες στην ώραια μας παρέα!!!! Είμαι σίγουρη ότι απ΄εδώ θα μάθεις αρκετά και ενδιαφέροντα! :side:

Το όνομα μου είναι Ισμήνη και είμαι και εγώ απο την ωραία Κύπρο (Λεμεσό)!!!!

'Εχω ένα κοριτσάκι ενός μηνού. Γέννησα με Καισάρικη Επισκληρίδιο!

Σου εύχομαι Καλή Ελευθερία και να πάνε όλα καλά στην εγκυμοσύνη σου!!!

Πάντα να σκέφεσαι θετικά!

Φιλιά

mini από Κύπρο

Δημοσίευση

Θέκλεια μου, γεια σου και καλώς όρισες στην ώραια μας παρέα!!!! Είμαι σίγουρη ότι απ΄εδώ θα μάθεις αρκετά και ενδιαφέροντα! :side:

Το όνομα μου είναι Ισμήνη και είμαι και εγώ απο την ωραία Κύπρο (Λεμεσό)!!!!

'Εχω ένα κοριτσάκι ενός μηνού. Γέννησα με Καισάρικη Επισκληρίδιο!

Σου εύχομαι Καλή Ελευθερία και να πάνε όλα καλά στην εγκυμοσύνη σου!!!

Πάντα να σκέφεσαι θετικά!

Φιλιά

mini από Κύπρο

Δημοσίευση

kalws orises 8ekleia sthn parea mas!!eimai h xrysa 21 etwn

k perimenw k egw th zouzou mou..

euxomai na pane ola kala:)

me to kalo!!

:kiss:

Δημοσίευση

kalws orises 8ekleia sthn parea mas!!eimai h xrysa 21 etwn

k perimenw k egw th zouzou mou..

euxomai na pane ola kala:)

me to kalo!!

Δημοσίευση

Γεια σου Θέκλεια μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας, με το καλό να φέρεις στο κόσμο το μωράκι σου. Σε εθνική και θρησκευτική γιορτή βλέπω γεννάς.;)

Φιλάκια πολλα

Δημοσίευση

Γεια σου Θέκλεια μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας, με το καλό να φέρεις στο κόσμο το μωράκι σου. Σε εθνική και θρησκευτική γιορτή βλέπω γεννάς.;)

Φιλάκια πολλα

Δημοσίευση

kalosorises thekleia, eimai h xristina eimai 29 xronwn kai perimenw kai egw thn korakla mou stis 31 martioy. Me to kalo kai esi loipon kai oles mas!!!

Δημοσίευση

kalosorises thekleia, eimai h xristina eimai 29 xronwn kai perimenw kai egw thn korakla mou stis 31 martioy. Me to kalo kai esi loipon kai oles mas!!!

Δημοσίευση

καλως ηρθες θεκλεια!ωραιο ονομα!

με το καλο το μωρακι σου!εχω ενα αγορακι ενος χρονων!

ολα καλα θα πανε να περασεις ευχαριστα στην εγκυμοσυνη σου

γιατι μετα απο καιρο θα την αναπολεις!φιλια!:kiss:

Δημοσίευση

καλως ηρθες θεκλεια!ωραιο ονομα!

με το καλο το μωρακι σου!εχω ενα αγορακι ενος χρονων!

ολα καλα θα πανε να περασεις ευχαριστα στην εγκυμοσυνη σου

γιατι μετα απο καιρο θα την αναπολεις!φιλια!:kiss:

Δημοσίευση

Καλως ορισες στην παρεα μας!!!!Με το καλο να παρεις αγκαλιτσα την μπουμπου σου!!!!!!Εγω περιμενω τον μπεμπη μου κατα τα τελη Φεβρουαριου...:) Πολλλα φιλια,θα τα λεμε...:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλως ορισες στην παρεα μας!!!!Με το καλο να παρεις αγκαλιτσα την μπουμπου σου!!!!!!Εγω περιμενω τον μπεμπη μου κατα τα τελη Φεβρουαριου...:) Πολλλα φιλια,θα τα λεμε...:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Γειά σου Θέκλεια είμαι η Μαρία 27 ετών έχω ενα κοριτσάκι 11 μηνών και μάντεψε!! Περιμένω και εγώ τη δεύτερη μπουμπού μας έως τις 25 Μαρτίου;) Μην έχεις άγχος για τη γέννα...Αααχ μας περιμένουν πολύ όμορφες στιγμές...:laugh:

Δημοσίευση

Γειά σου Θέκλεια είμαι η Μαρία 27 ετών έχω ενα κοριτσάκι 11 μηνών και μάντεψε!! Περιμένω και εγώ τη δεύτερη μπουμπού μας έως τις 25 Μαρτίου;) Μην έχεις άγχος για τη γέννα...Αααχ μας περιμένουν πολύ όμορφες στιγμές...:laugh:

Δημοσίευση

Καλωσορισες! Εγω εχω 2 διδυμακια, τον Ανδρέα και την Έλλη! Με το καλό να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου! :)

Δημοσίευση

Καλωσορισες! Εγω εχω 2 διδυμακια, τον Ανδρέα και την Έλλη! Με το καλό να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.